• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün icinde cilve yapmak

Bu gırgır konusunu bilmeyenlerin dikkatine !

Yine böyle bi konu açılmıştı kadınlar hunharca şöyle yap böyle davran derken bi üye kendince uyguladığı taktikleri anlatırken- alıcan gırgırı adamın önünde eğilip yapıcan - diye kk tarihine damga vuran cümleyi kurdu :KK14:

Ben o konulardan birinde kocanın karşısında lolipop yala diye ciddi ciddi taktik veren bi üye bile biliyorum , unutamadım o günden beri :KK53:

Benim de eşim geçen gün uğur böceği şeklinde gırgır almış gelmiş. Dedim gırgır vardı.
Acaba bi mesaj mı verdi gariban kocam bana da anlamadım :confused::KK70:

bu erkeklerin bizden çektiği nedir.
Adam daha ne etsin, neylesin, nasıl anlatsın derdini
Siyah kırmızı gecelik takımı ve ugur böceği ile karşılamayı haketmiş
Yada geliştirsek, boomerang atsak, snep atsak, video atsak :dondurma:

Benim de eşim geçen gün uğur böceği şeklinde gırgır almış gelmiş. Dedim gırgır vardı.
Acaba bi mesaj mı verdi gariban kocam bana da anlamadım :confused::KK70:

bu erkeklerin bizden çektiği nedir.
Adam daha ne etsin, neylesin, nasıl anlatsın derdini
Siyah kırmızı gecelik takımı ve ugur böceği ile karşılamayı haketmiş
Yada geliştirsek, boomerang atsak, snep atsak, video atsak :dondurma:

3. sayfadan itibaren başlıyor sanırım, yanlışlıkla havlu düşmesi ve köpükle süngerle, şakacı bahçe hortumları ile araba yıkama yöntemlerinden hemen önce :KK53:

Yine böyle bi konu açılmıştı kadınlar hunharca şöyle yap böyle davran derken bi üye kendince uyguladığı taktikleri anlatırken- alıcan gırgırı adamın önünde eğilip yapıcan - diye kk tarihine damga vuran cümleyi kurdu :KK14:

Ben o konulardan birinde kocanın karşısında lolipop yala diye ciddi ciddi taktik veren bi üye bile biliyorum , unutamadım o günden beri :KK53:

Kaçırdığıma üzüldüm. Yorumları sıcağı sıcağına okumak daha bir keyifli olurdu. :)

Totoyu koca kişisine hiza alıp tüm halıyı gırgırlıyorsun :KK33:
:D :D :D ay yarıldım yeminle süper izah olmuş..

Bi de bu cilve içten gelir ya.. dışardan bana çok işveli cilvelisin konuşman bile ağdalı ağdalı derler. Etraftan bunları duyana kadar kendimi odun bilirdim meğerse civelek hatunun tekiymişim de haberim yok. En son çalıştığım kadın patronumda böyle dümdük yüzüme karşı bunları söyleyip beni işten çıkardı :D

Vay anasını ..biz uzaya böyle gidemiyok işte : p

Daha önce sayfalarca bu başlıkla ilgili açılan konuyu okumuştum , hatta çok da gülmüştüm bazılarına :KK70::KK70:

sexy görünmek için eşinin gömleğini giyen ve üzerine tam olan gömlek sonrası eşinin al artık senin olsun demesi :KK70::KK70:

xenforo-smilies-kk70.gif
xenforo-smilies-kk70.gif
xenforo-smilies-kk70.gif
xenforo-smilies-kk70.gif
xenforo-smilies-kk70.gif
xenforo-smilies-kk70.gif

Back
X