Gün tarifleri

ladyrosy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
791
54
123
Ankara
bayanlar aradım ama forumda böyle bir konu olmadığını farkettim...Siz günlerinizde, toplantılarınızda neler yapıyosunuz paylaşalım bizlerede fikir olsun:)

kendimde sorun aramaya başlıcam yakında...bana neden kimsecikler cevap vermiorrrr((

cnm ben sitelerden yararlanıyorum beğendiğim yemecikleri öyle yapıyorum

kendimde sorun aramaya başlıcam yakında...bana neden kimsecikler cevap vermiorrrr((

İlk ben cevap vereyim ozaman :)

Etimekli tatlı yada kadayıflı tavuk göğsü
Peynirli börek
Rulo yaş pasta
Pohaça
Yaprak sarma (etli yaparım)
Açma

Ben aslında çok şey yaparım ama şuan bunlar aklıma geldi.

saolasın cnm düşünüp cvp vermen bile yeter...ama ben daha değişik herkesin yapmadığı bişeyler öğrenmek istiyorum...

bız kahvaltı gunu yapıyoruz ve kahaltılık ne bulursam koyuyorum kaşarlı yumurta yapıyorum, patates kızarytıyorum vs vs. ama normal gunlerde sıgara boregı,tiramisu, hazır kurabıyelerden alıyorum bıde .çok fazla tarif bılmedıgımden

bnm de gün menüm bu ama çok içime sinmedi diğer ay bende ama yinede şimdiden bi araştırma yapmak istedim...
TUZLULAR

1. Haşhaşlı Çörek
2. Açma
3. Mercimekli Börek
4. Patates Salatası
5. Yeşil Salata
5. Sarma
6. Havuçlu Meze
7. Kerevizli Meze
8. Humus

TATLILAR

1. Haşhaşlı Pasta
2. Tırtıl Baklava
3. Hindistan Cevizli Kurabiye

kahvaltı günü olması iyiymiş kahvaltıda çok çeşit olmadığından senin içinde kolay oluodur:)

benimde 16sında günüm menüm
  1. 1)yaş pasta 2)ağlayan kek 3)ıslak kurabiye 4)tuzlu kurabiye 5)patates salatası 6)çiğköfte 7)mini pizzalar 8)kıymalı börek

yeşil mercimekli börek kuru biberdeb pirinçli dolma en sevdigim tarifler börekler patalar neysede ben kurabiye ve salata türlerinde sıkıntı çekiyorum.aynı şeyler patates salatası kısır arpaşehriye salatası makarna salatası vs daha farklı şeyler arıyorum

bu arada yeni aldıgım salata tarifi var vereyim
3tane patlıcan közlemesi 2tane kırmızı biber közlemesi küp küp patetes haşlanmış nekadar onu bılmıyorum 2parça tavuk gögüsü didiklenmiş sarımsak mayonez süzme yogurt bunu hiç denememiştim cok begendim günüme bunu yapıcam

yıldız şehriye salatası
poğaça(peynirli)
patatesli börek
tuzlu kurabiye

ıspanaklı pasta
pudingli kurabiye
incirli muhallebili tatlı
vss

Cheesecake frambuazli
Cholatali kek/ cevizli tarcinli kek

Findikli muhallebili kurabiye, elmali kurabiye

Peynirli ispakanli su boregi, kiymali sigara boregi

Kuru patlican ve biber dolmasi. Manti

Mercimek koftesi, Patates kaselerinde kisir.

Ve paprika (acisiz biber) salatam: Buyuk paprikalari kizartim, tavuk gogusunu kup kup dograyip bol soganla kavurdum, patatesleri kupkup kesip kizarttim paprikayi dolma doldurur gibi once tavuk gogusu sonra patatesle doldurum uzerine kasar koyup firina verdim.

Sos olarakta yogurtlu sarimsakli yogurtla afiyetle yedikkk..

Tavsiye ederim kizlar. Aksam yemegine gelenlerede yaptim pilavda ekledim, yani tavuk gogusu pilav patatesle doldurdum SUPER OLDU.!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…