• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaha girmek istemiyorum ama :((

eşinizin işyerinde çalışanlar, çalışmaları karşılığında maaş alıyorlar sizi sevmeleri, evlerinde ağırlamaları, pohpohlamaları karşılığında değil!
hakaret yok, terbiyesizlik yok negatif elektrik alıyorum demiş kadın, görmezden gelirsiniz olur biter.
eşinizi de ayrı yadırgadım doğrusu yanında adam çalıştıran insan biraz profesyonel davranır, benim karımı sevmeyen ölsün demez...

Ben öğrt menim bırak eşini müdürümden elektrik alamıyorum. Sadece ben değil okuldaki birçok arkadaş da almıyor. Bunu da konuşurken dile getiriyoruz:( Yani size bu lafı kim getirdiyse en başta o da konuşmuş en azından onaylamıştır bence siz önce laf taşıyanları sorgulayın kimse kimseden elektrik almak zorunda değil.
Yaptığmız iyiliklerde de sanırım beklentisiz olmak gerekiyor ki böyle bir durumda üzülmeyelim.

elbette bir elin verdiğini öteki bilmez...
ama kaç yasında ki kadın, ne gerek var senden elektrık alamıyorum demesıne??
daha yapıcı olması gerekmez mı??
ve bu arada
insan o bakısları hisseder
helekı o bır kadınsa..vardır hissettiği bir şey

belkı bazı kelıme hataları kullanmıstır, onu da sınırlendığıne verıyorum
ben olsam bende sinirlenirim..
aynı seyı kendın için düşün

canim bak simdi ben kendimden örnek vereyim suanda 27 yasindayim ve yurt disinda okuyorum..buraya geldigimde 19 yasindaydim bir kiz vardi ama görür görmez o kadar kötü bir elektrik aldim ki

anlatamam yani ben normalde böyle dedigim insanlarla bir ortak nokta bulursam cok samimi olabiliyordum..ee yasinda seyi var belki bilmiyorum cok bos konusuyordu

ya da bana öyle geliyordu ama genelde herkes öyle düsünüyordu o da benden ayni sekilde öyle bir elektrik aldi buna ben sebeptim

ben belli ediyordum oda ediyordu,sonra bu benim erkek arkadasima kadar uzandi eli,ama onun bence ciddi problemelri vardi iruhsal olarak cünkü bircok olayi vardi

yalanlari vardi,ben üzüldüm bunun icin gercekten bir insanin gözüne baka baka yalan söylemek kolay is degil ve herkes farkinda ben dedim iyi olayim buna

günah dedim ailesi yok yaninda dedim iyidi filandi sonra ne kadar özel mail adreslerim varsa kirmaya calisti,samimi arkadasimin msn ine girdi beni engelledi sildi..

normalde ona neden bu kadar katlandim bilmiyorum,ailesinden uzakti sonra babasi vefat etti ben yazik dedim yaninda olayim dedim ama olmadi..

tabiki bu olayla bir degil, ama bizim cevremiz ayniydi yabanci bir ülkede oldugumuz icin türkler hep arkadastik görüsüyorduk filan

bende mesela yapabilirdim onun yaptigi herseyi anlatabilirdim herkese,insanlarin dislamasini saglayabilirdim..ama yamadim benim samimi arkadasima bile bunu yaptirmadim yani

o konustu ben konusmadim,ben demedim kimseye birsey onun hakkinda ama onun taniyanlar geldi ondan illallah ettiklerini söylediler...

yani ben gercekten empati yapabiliyorum bu olayda..haa belki arkadas cevresi farkli evli olunca farkli bilemem...ama kimseden bekleyemeyiz iste sevmesini oilmuyor ama

sayigi varsa sevgi olmasada olur

Son düzenleme:
Aman ah alırsınız yapmayın.Bırakın sevmesin söylesin boşverin kimse kimseyi sevmek zorunda değil sizde sevmiyorsunuz belli kalp kalbe karşı derler.Bazı insanlar küçük-büyük birilerini kıskanır huyudur sebebi olması gerekmez.Belki yaşayamadıklarını sizde gördüyse bu da sebeb olabilir kendisiyle hayatıyla olan kavgasını size yansıtmıştır.Ya da yaşadıkları maddi zorluklar psikolojisini bozmuştur.Selam verin geçin kötü söz etmeyin belkş zamanla ii niyetinizi anlar pişman olur.Değmezz

canim bak simdi ben kendimden örnek vereyim suanda 27 yasindayim ve yurt disinda okuyorum..buraya geldigimde 19 yasindaydim bir kiz vardi ama görür görmez o kadar kötü bir elektrik aldim ki

anlatamam yani ben normalde böyle dedigim insanlarla bir ortak nokta bulursam cok samimi olabiliyordum..ee yasinda seyi var belki bilmiyorum cok bos konusuyordu

ya da bana öyle geliyordu ama genelde herkes öyle düsünüyordu o da benden ayni sekilde öyle bir elektrik aldi buna ben sebeptim

ben belli ediyordum oda ediyordu,sonra bu benim erkek arkadasima kadar uzandi eli,ama onun bence ciddi problemelri vardi iruhsal olarak cünkü bircok olayi vardi

yalanlari vardi,ben üzüldüm bunun icin gercekten bir insanin gözüne baka baka yalan söylemek kolay is degil ve herkes farkinda ben dedim iyi olayim buna

günah dedim ailesi yok yaninda dedim iyidi filandi sonra ne kadar özel mail adreslerim varsa kirmaya calisti,samimi arkadasimin msn ine girdi beni engelledi sildi..

normalde ona neden bu kadar katlandim bilmiyorum,ailesinden uzakti sonra babasi vefat etti ben yazik dedim yaninda olayim dedim ama olmadi..

mesela tabiki bu olayla birsey degil ama bizim cevremiz ayniydi yabanci bir ülkede oldugumuz icin türkler hep arkadastik görüsüyorduk filan

bende mesela yapabilirdim onun yaptigi herseyi anlatabilirdim herkese,insanlarin dislamasini saglayabilirdim..ama yamadim benim samimi arkadasima bile bunu yaptirmadim yani

o konustu ben konusmadim,ben demedim kimseye birsey onun hakkinda ama onun taniyanlar geldi ondan illallah ettiklerini söylediler...

yani ben gercekten empati yapabiliyorum bu olayda..haa belki arkadas cevresi farkli evli olunca farkli bilemem...ama kimseden bekleyemeyiz iste sevmesini oilmuyor ama

sayigi varsa sevgi olmasada olur

kadının saygısı da yokmu işte cnm.. sevmese de olur..ama saygı duymak zorunda.

nasıl bir bakış açısı bu ya. patronun karısısınız die sizden elektirik almak zorunda mı. zaten bu zihniyette biriyseniz elektrik almaması çok normal. ben olsam bende almam. bu sebeple işten çıkarılır mı bi insan ya. size karşı öfkeyle doldum şu an.

katılıyorum kimse kimseyi sevmek zorunda değil size saygısızlık yapsa anlarım saygı duymak değil göstermek zorunda.... bunun dışında sizi sevip sevmemesi sizi bu kadar kasmamalı kuzummm.. bende senden elekt.alamadım:37::37::37: tuhafsınız daha çok küçüksün anladığım kadarıyla davranışınızdan zaten bu konunun niye eşi ve ailesinde onuda anlamadım yanlış yere açmışınız bence konuyu arkadaş çevresi daha uygun bence yoksa yöneticilerimizde sizden elektrik alamaz:23::23:

Arkadaslar bu kadın sadece esimin çalışan işçi değil anlamıyorsunuz ki esimin özel hayatında da her zaman arkasında olduğu bir aile ve çok çok samimiler..esimin sinirlendiği nokta diyorki bu kadar iyilik yap samimi ol dost bil sonra gelsin karımı toplumda küçük düşürsün.. Peki ben kaptır yapıyorum diyelim esim neden bir anda kadından soğudu çok sevdiği halde???

Arkadaşım sen iyi misin?

Kimse kimseyi sevmek zorunda degil.
Kaldı ki bir de işten çıkarmaya kadar konuyu uzatıp, eşiniz de size çanak tutmuş.

Zaten iflas etmişler, eşiniz işe almış karı-kocayı, İşten çıkardıgınızda bunun hesabını nasıl verirsiniz?

Özel hayatında da da her zaman arkasında diyorsunuz yalnız sizinle evlendikten sonra hiç görüşülmemiş.
Buna nasıl bir çelişkilidir?

İşyerlerinde olaylar kişiselleştirilmemeli.
Görevini yapıyor mu yapmıyor mu?
Neye dayanarak çıkaracaksınız?
Eşim istemedi mi diyecek eşiniz?

Hadi diyelim işten çıkardınız.
Unutmayın kişi gelen gideni aratır.

Bak bak bak nasıl olur da arkandan "Elektriğimiz uyuşmuyor." der o kadın?
Senin gibi kudretli bir patroniçeye hem de?
Tez kellesi vurula!!!

Ya da vazgeçtim, işten atılsın.
Ya da yine vazgeçtim, "haddi bildirilsin" yeter.

Arkadaşım bu neyin entrikası?
Bu neyin burjuvazi hezeyanı?
Bu aralar fazla gossip girl filan izleme.

Öptüm sheker'cim erk sahibi yanaklarından.

kusura bakmayın ama öğretmenim dediniz sanırım bunu duyunca daha çok üzüldüm böyle çiğ davranmanıza
eşinizin iş yeri adı üstünde eşinizin işi sizin orada bir kariyeriniz hak ettiğiniz bir saygınlık yok
eşim şu bu deyip insanlardan ayrıcalık bekleyen ya da ailem şu bu diyen insanları anlayamıyorum gerçekten
size hakaret edilmemiş bağırılmamış eşinize karşı iş yerinde usulsüzlük yapılmamış
ne bekliyordunuz samimiyetsizce sırf PATRONUN KARISI diye size dalkavukluk yapılmasını mı
biliyor musunuz bana benim iş yerimde çalıştığı halde bir insan benden elektirik almadığını dürüstçe söyleyebiliyorsa taktir ederim
dürüstlükle saygısızlığı birbirine karıştırmayalım lütfen
ayrıca kimse kimsenin ekmeğini yemiyor herkes emek verip çalıştığının karşılığını alıyor emekçi insanlar hakkında herkes uslübüna dikkat etsin

Son düzenleme:
Esimiz az önce konuştuk isten tabii ki çıkarmicam ama arkandan o kadar kisinin icinde senin hakkında konuşmasının hesabını sorudan dedi..günahdan bahsediyorsunuz gıybet de günah değil mı insanlarına hakkında konuşmak bu da bir kul hakkıdır ve de hakkımı helal etmiyorum!

İyi de kadın sadece elektrik alamıyorum demiş.

Ne var bunda?

Back
X