• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaha girmek istemiyorum ama :((

orası senin bıleceğin iş değil...
senın gıbı tartısma meraklıları varken
insanda heveste kalmıyor

bundan sonrası yazdığını kale almayacağım
cvp bekleme
olur mu
çünkü seninle polemiğe giremeyeceğim, hele kı gereksız bir konusma ise..
şansını başkasında dene cnm..

ama sımdı olurmu dıyerek bana cevap hakkı dogdurttun hadı hadı senınde yazasın var olurmu falan cevap gelsın ıstıyosunnn:))):52::52::52:

Arkadaslar üslup hatam olabilir ama çok sinirliyim hala kadına ben sonuna kadar haklıyın hiç sucum olmadıgı halde hiç bir kabalık yapmadığım halde böyle bir muameleye maruz kaldım ve Allah'a havale ettim! Burda kimse iyilik meleği kesilmesin özel hayatınızda hiç mı sinirlenmiyosunuz yani bırakın Allah askına! Patron karısı moduna girip onu aşağılamak isteseydim orda ikimiz bas başayken yapardım bunu bana senden elektrik alamıyorum uyusamiyoruz bunu a birkaç yerde söyledim diyen kadına "beni sevmeyen kendinde arasın kabahati" diyip kalktım ordan...saygısızlık asla yapmadım ama çok sinirlendim ve cok uzuldum esime patladım esim de ben halledecem sen üzülme dedi...

Patron kızı olarak dünyaya gelen arkadas :))))))))))) o luxe doğuştan sahip oldun da ne oldu basın göğe mı erdi evet CNm ben sonradan görmeyim balalım herkes senin gibi patron kızı dogamiyo :))))))))))))

bana göre bir lüx değil çünkü ben bu duyguya hep sahip oldum

benim için su içmek neyse bu da öyle

sonradan kazanılanlarda nedense bu bir lüx ! oluyor şekil A da görüldüğü gibi...

ayrıca gülünecek ne var onu anlamadım

ya kendinize bir trafo bağlatın ki herkes elektirğinizden nasiplensin ya da insanlarla uğraşmayı bırakın

Kadından hoşlanmamanı anlıyorum.
Birisi,özellikle de bir kadın,eşime samimi ve yakın davranıp beni dışlasa,benim de hoşuma gitmez.
Ama 30 yıllık aile dostuymuş.Hoşlanmıyorsan görüşmez,samimi olmazsın.Eşine de fazla samimi olmamasını söylersin.

Aslında patron diye yazmayıp eşimin işyerindeki kadın deseydin,çoğu kişi sana hak verecekti.
İşten çıkarttırmayı düşünmen tepki topladı sanıyorum.

Canım evet üslup hatamı şimdi gördüm daha dogrusu ben o amaçla yazmamıştım ama yanlış anlaşılmış esime hayatım canım kurban olsun ablan diyen kadın bana senden elektrik alamıyorum derse bu nedir?? Ben durustce yazdım evet ilk basta öyle düşündüm cok sinirliydim esim de beni sakinlestirmek için tmm dedi önce sonra bunun için işçi çıkarılmaz zaten verimsiz cikaricam ama bu sebeple değil dedi..benimle ilgili olan kişisel olay özel hayatta esimi onlardan soğuttu

Patron kızı olarak dünyaya gelen arkadas :))))))))))) o luxe doğuştan sahip oldun da ne oldu basın göğe mı erdi evet CNm ben sonradan görmeyim balalım herkes senin gibi patron kızı dogamiyo :))))))))))))

bu kadar yorum içinden seçip buna cevap verdiğine göre,
senin aslında kendinle ilgili aşman gereken sorunların var canım.
bunu düşün yoksa mutlu olamazsın.
iyi niyetle yazıyorum.
kimse patron, patron kızı, patron karısı olmak zorunda değil.
asıl patron hayatın kendisi.
bi tokatla duvara yapıştırıverir insanı.
sahip olduğun hiç birşeye fazla itibar etme.

Arkadaslar üslup hatam olabilir ama çok sinirliyim hala kadına ben sonuna kadar haklıyın hiç sucum olmadıgı halde hiç bir kabalık yapmadığım halde böyle bir muameleye maruz kaldım ve Allah'a havale ettim! Burda kimse iyilik meleği kesilmesin özel hayatınızda hiç mı sinirlenmiyosunuz yani bırakın Allah askına! Patron karısı moduna girip onu aşağılamak isteseydim orda ikimiz bas başayken yapardım bunu bana senden elektrik alamıyorum uyusamiyoruz bunu a birkaç yerde söyledim diyen kadına "beni sevmeyen kendinde arasın kabahati" diyip kalktım ordan...saygısızlık asla yapmadım ama çok sinirlendim ve cok uzuldum esime patladım esim de ben halledecem sen üzülme dedi...

Bu cümleyi söyleyip eşinizin odasına gitmişsiniz.

Madem patron karısı gibi davranmak istemediniz, o halde olayı orada bırakmalıydınız.

Son düzenleme:
dürüstçe elektrik alamdım demiş kızmamış bağırmamış küfretmemeiş yani. iş başka arkadaşlık bence. dışarda görüşmezsiniz oulr biter. ama kimsenin işine mani olmayın eğer çalışmasında bir problem yoksa tabi. boşuna günaha girmeyin.

e üzülme iste kovarsin olur biter,
zaten kizini okutuyormussunuz,
yardim ediyormussunuz,
e birde is yerinizde calisiyor,
kov gitsin sekerim patronicem
nasil olurda sana elektrik alamadim der
koskoca patronun karisina bak sen hadsize:37:

not:benim bildigim iyilik üstü kapali yapilir boyle alenen,
soyle yaptik boyle ettik diye anlatilmaz...

beni sevmeyen kendinde arasın kabahati" çok mütavazısın :27: gerçekten kendini haklı görmene şaşırıyorum şu an. umarım milli eğitimde öğretmen değilsindir. notları da bu şekilde duygusal düşünerek veriyorsan yandık! olaya duygusal değil, mantıklı yaklaşırsan az önce karadutşarabı arkadaş hani kendini senin yerine koyup bir değerlendirme yapmış ya, aynen o tablo çıkıyor.

valla bizzat gayet de empati yapıyorum

benim yaşadıklarımın yanında senin elektrik hadisesi devede kulağı bırak kirpik kalır

ama babama gidip de "bu kakaaaa at bunu" demedim

yahu ne var bunda kadın senden elektrik almamış hiç mi dedikodu yapmadın hayatın boyunca?

valla eşinin yerinde olsam seni o iş yerine almazdım

ne bekliyorsun insanlardan nasıl bir saygı? ne derece?

cidden sözün bittiği yerdesin

toplumda bu yüzden küçük düştüysen o halde biraz daha sevimli ol insanlara yanaş madem bu lafları takıyosun

hangi bir işçiyi çıkaracaksın

bugün bunu elektrikten çıkardın

yarın birinin suyu hoşuna gitmez çıkarırsın

hoppaaa elektrik su derken bi de bakmışsın elde var sıfır işçi...

:1:

kadının bakışları nasıl cok merak ettım acaba sıze mı oyle gelıyor yanı havadan nem kapan bır tıp mısınız,yada barız kotu mu bakıyor kadın?
yorumuma gelınce sızden elektrk alamıyor dıye işten atmayı düşünmek çok ayıp, ha kadının orda burda hiç elektırgımız tutmuyor demesıde hoş değil ama işte insanoğlu hepımız konusabılıyoruz bu tarz seyler nefret edıyorum vs dememiş zaten elektırıgımız tutmadı demiş fıkrını soylemıs yanı.hayatınıza bı atraksyon aramanıza gerek yok

Canım evet üslup hatamı şimdi gördüm daha dogrusu ben o amaçla yazmamıştım ama yanlış anlaşılmış esime hayatım canım kurban olsun ablan diyen kadın bana senden elektrik alamıyorum derse bu nedir?? Ben durustce yazdım evet ilk basta öyle düşündüm cok sinirliydim esim de beni sakinlestirmek için tmm dedi önce sonra bunun için işçi çıkarılmaz zaten verimsiz cikaricam ama bu sebeple değil dedi..benimle ilgili olan kişisel olay özel hayatta esimi onlardan soğuttu

aa kadın haksızmış bak sana şimdi hak verdim bebeğim. eşini seven seni de sevmeli. ona öyle diyorsa sana kurban olmalı

hele ki iş vermişsiniz. nankör bu işçi sınıfı anacım nankör...hadi canıım sende:ssz: bu tavrınızla, bu sonuçlarlla çok karşılaşacaksınız

ben söyleyeyimde.dikkat edinde o erştiğiniz mertebeden düşmeyin çünkü siz işçi olup hayata tutunamazsınız

gerçekten herkesin seni sevdiğine yada sevmek zorunda olduğuna inanıyormusun.

bana göre bir lüx değil çünkü ben bu duyguya hep sahip oldum

benim için su içmek neyse bu da öyle

sonradan kazanılanlarda nedense bu bir lüx ! oluyor şekil A da görüldüğü gibi...

ayrıca gülünecek ne var onu anlamadım

ya kendinize bir trafo bağlatın ki herkes elektirğinizden nasiplensin ya da insanlarla uğraşmayı bırakın

Sevgili patron kızı... Ne yazikki seninle aynı kaderi paylaşıyoruz benim için de doğduğumdan beri senin lux diye tabir ettigin durum geçerli benim kocam da patron babam da! ama ben ne babamin parasını alırım ne de kocamın ben maaşımı bilirim kuzum beni tanısaydın böyle bir yorum yapmazdin üniversiteyi bitirdikten sonra dershanelerde çalıştım atanana kadar yine de ailemden harçlık istemedim şimdi de kocamdan istemem çünkü Allah'a şükür elim ayağım tutuyor kendi parami kazanıyorum ve kimseye hesap vermeden harcıyorum.

Sevgili patron kızı... Ne yazikki seninle aynı kaderi paylaşıyoruz benim için de doğduğumdan beri senin lux diye tabir ettigin durum geçerli benim kocam da patron babam da! ama ben ne babamin parasını alırım ne de kocamın ben maaşımı bilirim kuzum beni tanısaydın böyle bir yorum yapmazdin üniversiteyi bitirdikten sonra dershanelerde çalıştım atanana kadar yine de ailemden harçlık istemedim şimdi de kocamdan istemem çünkü Allah'a şükür elim ayağım tutuyor kendi parami kazanıyorum ve kimseye hesap vermeden harcıyorum.

hmm o zaman Tedaş a söyleyin size bir elektrik direği hediye etsin

demekki tek sorun elektrik:ssz:

``Güvenme güzelliğine bir sivilce yeter güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter``demisler nede güzel söylemisler...:ssz:

Sizi sevmiyor olabilir,sizinle çok yakın olmak zorunda da değil.Size bir kötülüğü var mı ?YOK.Despotça davranmışsınız.Koskoca kadın sonuçta...

sırf yanınızda calısan kadın sızı sevmedı dıye ısten mı cıkarmak ıstedınız??? sız ne dedıgınızın farkındamısınız.. bır aılenın ekmegıyle oynamak bu kadar kolay mı* kı sız demıssınız durumları kotu oldu esım ıse aldı dıye... egonuzun farkındamısınız sız??? bayana arkanızdan konustugu ıcın konusma yapmıssınız.. esınıze ısten cıkar demenın ne mantıgı var..??
ınsanları nankör olarak nıtelendırmıssınız ama sız kendınızı ne durumda goruyorsunuz?? kımse sızı sevmek zorunda degıl.. sız ekmek verıyorsunuz dıye sıze tapması gerekmez..
bosu bosuna para vermıyor esınız. calısıyorlar ve alnının hakkıyla kazanıyorlar... bir ögretmen olarak bır ınsanın ekmek parasıyla kolayca oynayabılmenıze cok sasırdım..

canım az çok anlayabiliyorum seni.
birisi senin bir suçun olmadığı halde sana soğuk falan davransa üzülürsün.
ki hele bunu başkasından duyunca insan daha kötü olur..
eşine iyi davranıpta ne diye sana öyle davranıyor anlamış değilim hala.
ama ne olursa olsun kimsenin ekmeğiyle oynama boşver.
ALLAH görüyo haklıyı da haksızı da biliyo..
hiçbir vebali alma üstüne..
aksine sen daha çok git eşinin yanına.
bırak o alışsın senin orda olmana...

İnsanların ekmek paralarıyla oynamak bu kadar kolay sizin için,neden olsa sizin patron karısısınız (!)
İşyerinizde çalışıyor diye size tapmak zoruda mı,sevmeyebilir işini yaptığı sürece sizene bundan
Kendinizi ne kadarda önemsiyosunuz şu hayatta
Bizimde kendi işimiz düşünüyorumda annem babam bizleri ne kadar mütevazi yetiştirmiş

Back
X