- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben gunaha gırdıgını dusunmuyorum kız bebek ıstıyorsun ama bunu sevdıgın için ıstıyorsun dı mı yanı erkek bebegı aşağılamak ıkıncı sınıf gormek gıbı hıssın yoksa gunah degıl bencemerhaba kizlarrr...ben 3 yillik evliyimmm ve artik yavas yavas bebek dusunmeye basladik...amaa benim bi sorunumm var...kiz cocuklarina asiri derecede ilgiliyimmm...o kadarki bi kiz bebek gorsem gozlerimmm doluyor hep dua ederimm saglikli hayirli bi kizimm olsun diyee...kendime de arkadas olur diye cok istiyorumm kizimm olmasini kiz elbisesi bile gorsemm icimmm kabariyor o derece...gunahami giriyorumm bilmiyorummm...2 gun once bi arkadasimin kizini kucagimaa almistimmm yine gozlerimm doldu icimmm bi tuhaf oldu...2 gundur ruyalarima giriyor...bu cok tuhaf bu kadar kiz manyagi olani duymadimm hicc...bigun oglumm olursa ne tepki veririmm bilmiyorumm tabi allah tan gelennn...amaa kizlara karsi bu ilgimi anlayamiyorummm...benimm gibi olanlar varmi acaba???
Bence erkek çocuk avantajlı çünkü anneye daha düşkün oluresimlede konustum bu konuyu...suan hamile olsam ve doktora gittigimde bi oglum olacagini duysam nasil bi tepki veririmm bilmiyorummm...uzulurmuyumm acabaaa...allaha asilik yapmis olmak istemem amaaa kizimmm olsaaa sevincten hickirarak aglayacagima eminimmm...baskasinin kizini kucagimaa aldigimda bileee cok hassaslasiyorumm...
insalalh gunah deildir
benim bi kizim bi oglum var simdi hamileyim bununda kiz olmasini sitiyorum :))
kismet artik hayirlisi diyelim
esimlede konustum bu konuyu...suan hamile olsam ve doktora gittigimde bi oglum olacagini duysam nasil bi tepki veririmm bilmiyorummm...uzulurmuyumm acabaaa...allaha asilik yapmis olmak istemem amaaa kizimmm olsaaa sevincten hickirarak aglayacagima eminimmm...baskasinin kizini kucagimaa aldigimda bileee cok hassaslasiyorumm...
Bende sizin gibiydim hatta erkek çocuklarını hiç sevmezdim. Eşimde ayni sekilde Hamile kaldım hep kız hayalleri hep kız isimleri vs ile ilgilendim. Cinsiyetini öğrenmeye gittim doktor benim ne kârı olucak dedi bende kız olursa dileyin benden ne dilerseniz dedim. Sonra doktor bana erkek dedi ve hiç üzüntü duymadım olumsuz hiçbirşey hissetmedim dünyalar tatlısı bir oğlum var. Şimdi kız çocuğu olan birine hediye alacak olsam hiç beğenemiyorum gözüm hep erkek kıyafetlerinde. Annelik böyle işte kendinizi Üzmeyin rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin. Bebeğinizi kucağınıza alınca böyle hissetmeyeceğinizi garanti ederim.merhaba kizlarrr...ben 3 yillik evliyimmm ve artik yavas yavas bebek dusunmeye basladik...amaa benim bi sorunumm var...kiz cocuklarina asiri derecede ilgiliyimmm...o kadarki bi kiz bebek gorsem gozlerimmm doluyor hep dua ederimm saglikli hayirli bi kizimm olsun diyee...kendime de arkadas olur diye cok istiyorumm kizimm olmasini kiz elbisesi bile gorsemm icimmm kabariyor o derece...gunahami giriyorumm bilmiyorummm...2 gun once bi arkadasimin kizini kucagimaa almistimmm yine gozlerimm doldu icimmm bi tuhaf oldu...2 gundur ruyalarima giriyor...bu cok tuhaf bu kadar kiz manyagi olani duymadimm hicc...bigun oglumm olursa ne tepki veririmm bilmiyorumm tabi allah tan gelennn...amaa kizlara karsi bu ilgimi anlayamiyorummm...benimm gibi olanlar varmi acaba???
ben yyurt disindayim canim, ultrasonu her istedigimde yapmzlar, belli zamani varcinsiyeti bellidir nasıl dayanıyorsun baktırsana