• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gunaha mi giriyorumm acabaa...

oğlun olduğunda bi kez daha fikrini öğrenmek isterim.....
bende erkek çocukla nasıl vakit geçirilirki derken , şuan bakarken nazarım değecek diye korkuyorum:KK68:

çok saplantı haline getirmediginiz sürece sorun yok.Ben de hep oğlum olsun isterim.Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil gerçi.Gönlünüzden geçen olur inşallah.

merhaba kizlarrr...ben 3 yillik evliyimmm ve artik yavas yavas bebek dusunmeye basladik...amaa benim bi sorunumm var...kiz cocuklarina asiri derecede ilgiliyimmm...o kadarki bi kiz bebek gorsem gozlerimmm doluyor hep dua ederimm saglikli hayirli bi kizimm olsun diyee...kendime de arkadas olur diye cok istiyorumm kizimm olmasini kiz elbisesi bile gorsemm icimmm kabariyor o derece...gunahami giriyorumm bilmiyorummm...2 gun once bi arkadasimin kizini kucagimaa almistimmm yine gozlerimm doldu icimmm bi tuhaf oldu...2 gundur ruyalarima giriyor...bu cok tuhaf bu kadar kiz manyagi olani duymadimm hicc...bigun oglumm olursa ne tepki veririmm bilmiyorumm tabi allah tan gelennn...amaa kizlara karsi bu ilgimi anlayamiyorummm...benimm gibi olanlar varmi acaba???
ben gunaha gırdıgını dusunmuyorum kız bebek ıstıyorsun ama bunu sevdıgın için ıstıyorsun dı mı yanı erkek bebegı aşağılamak ıkıncı sınıf gormek gıbı hıssın yoksa gunah degıl bence
bende delicesıne erkek bebek ıstıyorum ama rabbım bılıo içimi ıkı bebek kaybettım ıkısı de erkekti çok alışmıstım oğlum olacak fıkrıne ama olmadı bılmıyorum sımdı olur da kızım olursa naparım ben de bılmıyorum ama kesınlıkle kız bebeklerı sevmedıgım anlamına gelmıor bu

Simdiden evlat ayrimi yapiyorsunuz, aglamak falan cok abarti... Bikere hamile kalmadan bilemezsiniz, hele bi islemlere girin... Bende bi kizim bi oglun olsun isterdim, iki oglum oldu, hala kiz cocugu hasretim vardir ama baska düsünmüyoruz... Iki oglum saglikli ve hayirli olsun bana yeter, dünyalar benim olur... Her kiz cocugu düsündügünüz gibi olmuyor oglanda tabii öyle... Allahtan hayirlisini dileyin...:ssz:

Ben de hamile oldugumu öğrendiğim an kizim olsun dedim baska sey demedim. Inadima gibi 18 haftalik olana kadar cinsiyetini gostermedi ve beni her goren de senin oglun olacak kesin oglan bu diyip durdular, cin takvimi falan da erkek diyordu, onlar oyle dedikce ben agliyordum olamaz kizim olmali diye, cok sukur kizim oldu, bilsem bi kizim daha olacak yine dogururm ama o riski alamıyorum, bir kiz yeter bana :) neden gunah olsun ki, erkek olsa diri diri gomecek degildim (bazi toplumlarda kiz cocuklarina yapildigi gibi) onu da sevecektim illa ki ama kiz baska sanki :)

Evlat ayrımı şimdiden yapmak günah mıdır bilemem onu Allah bilir.
İleride çocuklarınıza hissettirmediğiniz sürece sorun olmaz
Bizçm sülalede de erkek evlat deliliği vardır ve bütün sülalenin kızları asi, söz dinlemez olarak nitelendirilir. Hepimizin annesi de hiç bir işe yaramadıkları halde oğullarıno daha çok severler, bunu da açıkça dile getirirler.
Oğlum istese canımı veririm ama kızım istede bi düşünürüm diye.
Hemen hepsi de o beğenmedikleri kızlarının eline düştüler yaşlanınca, oğulları yüzlerine bakmadı.
Ben bu anlamda çocuklukta yaşadığım şeyler sebebiyle hakkımı helal eder miyim anneme bilemiyorum. Yıllarca annemle düşman gibi yaşadık çünkü. Şimdi evlenip başka şehre gidince kıymete bindim.

Günah değil her anne babanın içinde kız veya erkek olmasına dair bir istek daha ağır basar ama Rabbimin bileceği iş :) Her şeyden önce en önemlisi sağlıklı olması yoksa evlat olunca kız da olsa sevilir erkek de olsa sevilir :)

Ben hamile kalmadan aynı sizin gibiydim hatta kız yegenim var ve hep bende kız cocugum olsun istedim.Bebeğimin cinsiyetini öğrenene kadar kızım diye sevdim ama bir yandan da oğlum olacağına için için emindim (: Sonra cinsiyetini öğrendik, oğlum olacak Allah bize bağışlarsa.Şu an oğlum olacağı fikrine o kadar alıştım ki dünyaları verseler değişmem onu.Yani demem şu ki; ben cinsiyetini öğrendikten sonra üzüleceğinizi hiç sanmıyorum insan hemen kanıksıyor.Allah hayırlı sağlıklı evlat versin önemli olan o.

Gunahlk bi durum yok..herkesin ilgisi baskadir..bende erkek cocuklarina bayilirim mesela bide boyle yaramaz bilmis kara bisey olcak of offf...allah insallah gonlunuze gore verir..ama emin olun oglunuzda olsa onun sevgisini rabbim oyle bi verirki...ben bekarim ama annelerimiz bile der ya anne olmadan anlayamazsin diye iste o zaman gozunuzde kizerkek ayrimi kalmaz bence...

Allah ne verirse hayırlısını versin, gönlüne göre olur inşallah her şey :KK50:

esimlede konustum bu konuyu...suan hamile olsam ve doktora gittigimde bi oglum olacagini duysam nasil bi tepki veririmm bilmiyorummm...uzulurmuyumm acabaaa...allaha asilik yapmis olmak istemem amaaa kizimmm olsaaa sevincten hickirarak aglayacagima eminimmm...baskasinin kizini kucagimaa aldigimda bileee cok hassaslasiyorumm...
Bence erkek çocuk avantajlı çünkü anneye daha düşkün olur :KK49:

Ben de erkek cocuk hastasiyim hic sevmem kiz çocuklarıni
Ama eger "evlat"sa ne farkederki bunlari unutur gidersiniz bence, hic dert etmeyin :)

insalalh gunah deildir

benim bi kizim bi oglum var simdi hamileyim bununda kiz olmasini sitiyorum :))
kismet artik hayirlisi diyelim

Bende kız hastasıyım hamileyken hep rüyalarımda kız bebek emzirirdim ama ne emzirebildim nede kızım oldu :))) oğlumu deli gibi seviyorum o benim canım onu hiç birşeye değişmem ama hala kız hasretim geçmedi hep hayal ediyorum bir kızım olsa sohbet etsek gezsek tozsak dertleşsek güzel güzel giydirsem saçlarını yapsam diyorum bayram günü uzun sarı saçlı mini etekli kız çocuğu gördüm gözümü alamadım maaşallah diye diye baktım eşim bakma nazar edeceksin günah dedi inşallah rabbim hayırlı sağlıklı bize de verir bende hep günah mı acaba diye düşünüyorum oğlumu da giydiriyorum küçük erkek oluyor çok tatlı ama kız olsa kıçını sallasa ah ah

esimlede konustum bu konuyu...suan hamile olsam ve doktora gittigimde bi oglum olacagini duysam nasil bi tepki veririmm bilmiyorummm...uzulurmuyumm acabaaa...allaha asilik yapmis olmak istemem amaaa kizimmm olsaaa sevincten hickirarak aglayacagima eminimmm...baskasinin kizini kucagimaa aldigimda bileee cok hassaslasiyorumm...

Ben kız istiyorum ama erkek olduğunu hissetmiştim soranlara bana kalsa kız isterim ama oğlum olacak hissediyorum diyodum yalan söyleme sen erkek istiyosun diyolardı ben hamile olduğumu öğrendiğim gün hissettim erkek dedim doktor bakarken de erkek olacak ama emin olayım diye geldim dedim hiçte üzülmedim erkeğin tadı da ayrı erkek annesi olmakta çok güzel

merhaba kizlarrr...ben 3 yillik evliyimmm ve artik yavas yavas bebek dusunmeye basladik...amaa benim bi sorunumm var...kiz cocuklarina asiri derecede ilgiliyimmm...o kadarki bi kiz bebek gorsem gozlerimmm doluyor hep dua ederimm saglikli hayirli bi kizimm olsun diyee...kendime de arkadas olur diye cok istiyorumm kizimm olmasini kiz elbisesi bile gorsemm icimmm kabariyor o derece...gunahami giriyorumm bilmiyorummm...2 gun once bi arkadasimin kizini kucagimaa almistimmm yine gozlerimm doldu icimmm bi tuhaf oldu...2 gundur ruyalarima giriyor...bu cok tuhaf bu kadar kiz manyagi olani duymadimm hicc...bigun oglumm olursa ne tepki veririmm bilmiyorumm tabi allah tan gelennn...amaa kizlara karsi bu ilgimi anlayamiyorummm...benimm gibi olanlar varmi acaba???
Bende sizin gibiydim hatta erkek çocuklarını hiç sevmezdim. Eşimde ayni sekilde Hamile kaldım hep kız hayalleri hep kız isimleri vs ile ilgilendim. Cinsiyetini öğrenmeye gittim doktor benim ne kârı olucak dedi bende kız olursa dileyin benden ne dilerseniz dedim. Sonra doktor bana erkek dedi ve hiç üzüntü duymadım olumsuz hiçbirşey hissetmedim dünyalar tatlısı bir oğlum var. Şimdi kız çocuğu olan birine hediye alacak olsam hiç beğenemiyorum gözüm hep erkek kıyafetlerinde. Annelik böyle işte kendinizi Üzmeyin rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin. Bebeğinizi kucağınıza alınca böyle hissetmeyeceğinizi garanti ederim.

Allah hayırlı, sağlıklı evlat versin.
Bir kızım, bir oğlum var.ikiside ergenlik döneminde ama ben oğlumla daha çok paylaşımda bulunabiliyorum.Kızım ergenlikten sanırım daha çok inatlaşma,uzaklaşma halindeyken benle, oğlum hep arkadaşım , dert ortağım gibi.
Eğer oğlunuz olursa sakın önyargılı olmayın . Onunla daha rahat paylaşımda bulunabilirsiniz emin olun.

Back
X