Günahını aldım. Peki şimdi ne yapmalıyım?

lazkizi34

sudem
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
6.143
9
106
İstanbul
önceki konumdan hatırladınız beni sanırım arkadaşlar.ufacık bi sebep yüzünden erkek arkadaşımın benden ayrıldı zannetmiştim.

Kızlar şuan büyük bir şok yaşıyorum. Ayrılık isteği sadece onu anlamam içinmiş. Cuma saati olduğu için herkez 1 saat önce çıkıyor önce yemeğe sonra namaza ben tek bayan olduğum için yalnız kalıyorum. Kapı açıldı benimki içeri girdi elinde bir paket yüzünde gülümseme benim masama bıraktı. Hayırdır bu ne dedim. Deli kız ben seni hiç bırakırmıyım. Sadece bana güvenmediğin için ceza verdim sana dedi. Seni çok seviyorum ben dedi paketi açtım ayıcık almış. Aynı sen dememek için zor tuttum kendimi . Sizce hemen yelkenleri suya indirmelimiyim yoksa bende ona ceza vermelimiyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
önceki konumdan hatırladınız beni sanırım arkadaşlar.ufacık bi sebep yüzünden erkek arkadaşımın benden ayrıldı zannetmiştim.

Kızlar şuan büyük bir şok yaşıyorum. Ayrılık isteği sadece onu anlamam içinmiş. Cuma saati olduğu için herkez 1 saat önce çıkıyor önce yemeğe sonra namaza ben tek bayan olduğum için yalnız kalıyorum. Kapı açıldı benimki içeri girdi elinde bir paket yüzünde gülümseme benim masama bıraktı. Hayırdır bu ne dedim. Deli kız ben seni hiç bırakırmıyım. Sadece bana güvenmediğin için ceza verdim sana dedi. Seni çok seviyorum ben dedi paketi açtım ayıcık almış. Aynı sen dememek için zor tuttum kendimi . Sizce hemen yelkenleri suya indirmelimiyim yoksa bende ona ceza vermelimiyim ?

yalan söylemenin cezası olmaz canım,seviyorsan açık kapı bırak tabi ama,hediye bile alsa yanlış bişey yaptığını hissettir.

zaten sana biraz güven verseydi sen bu sorgulamayı yapma gereği bile duymazdın eminim .

bana suçunu anlamış da o yüzden hediye almış kendini affettirmeye çalışıyor gibi geldi.

oyun olayı da saçma yani başka oyun mu kalmamış da öyle kız resminden yapboz yapılan bir oyun oynuyor.bir de çocukça ne öyle ayrıldım diye blöf yapmalar ceza verdim demeler.

bence biraz soğuk ve mesafeli davran sen de ona ceza ver.

bana suçunu anlamış da o yüzden hediye almış kendini affettirmeye çalışıyor gibi geldi.

oyun olayı da saçma yani başka oyun mu kalmamış da öyle kız resminden yapboz yapılan bir oyun oynuyor.bir de çocukça ne öyle ayrıldım diye blöf yapmalar ceza verdim demeler.

bence biraz soğuk ve mesafeli davran sen de ona ceza ver.

evet canım bende öyle yapıyorum. Eminim anlayacaktır beni ne kadar kırdığını.

suç bastırıyor olmasın dikkat et.

lazkizi bana sanki araniyorsun gibime geldi. Nasil affettiricem kendimi, diye dusunurken cocuk ayagina geliyor, hediye getiriyor. Fazla da kurcalama. Cocuk bir yerde hakli. Ortada birsey yokken cikartmaya ugrasma. Bu kafayla gidersen kesin ayrilacaksin.

bence kendini suçlama günahını aldım diye çünkü kim sevgilisinin telefonunda bi kız resmi görse sorgular zaten sorgulamamak anormal olur zaten
ben kendimi düşünüyorum oyun olarak başka resim yokmuydu da kız resmini açtın diye çok kızardım
belki senin sevgilinde bu resim konusunda anlamıştır hatasını o yüzden gönlünü alıyodur,ama yinede ayrılıktan bahsetmesi yersiz ve ağır olmuş

bence kendini suçlama günahını aldım diye çünkü kim sevgilisinin telefonunda bi kız resmi görse sorgular zaten sorgulamamak anormal olur zaten
ben kendimi düşünüyorum oyun olarak başka resim yokmuydu da kız resmini açtın diye çok kızardım
belki senin sevgilinde bu resim konusunda anlamıştır hatasını o yüzden gönlünü alıyodur,ama yinede ayrılıktan bahsetmesi yersiz ve ağır olmuş

zaten kız resmınden çok ayrılığa takılmıştım canım. Ama düzeltti hatasını.

Bir önce ki konunuzda sanırım,bir bilgisayar oyunundan dolayı yanlış anlaşılma olup sevgilinizin sizi aldattığını düşünüyordunuz .Nihayetinde yanlış anlaşılma olduğunu anlayıp sizi aldatmadığını öğrendiniz .Kısacası ortada bir yanlış anlamadan dolayı böyle cezalar verilmez .Ayrılmanın hiç cezası mı olurmuş ! böyle ayrıl barış durumları ilişkiye zarar verir sizi yıpratır .

Siz de onun yaptığı gibi küs kalarak, trip atarak o'na ceza vermeyin .Siz o'nu affedin ve yaptığının çocukca olduğunu ,böyle şeylerin ilişkiyi yıpratmaktan başka bir şeye yaramayacağını söyleyin ve bir daha böyle yapmaması gerektiğini anlatın .

Son düzenleme:
Bir önce ki konunuzda sanırım,bir bilgisayar oyunundan dolayı yanlış anlaşılma olup sevgilinizin sizi aldattığını düşünüyordunuz .Nihayetinde yanlış anlaşılma olduğunu anlayıp sizi aldatmadığını öğrendiniz .Kısacası ortada bir yanlış anlamadan dolayı böyle cezalar verilmez .Ayrılmanın hiç cezası mı olurmuş ,böyle ayrıl barış durumları ilişkiye zarar verir sizi yıpratır .

Siz de onun yaptığı gibi küs kalarak, trip atarak o'na ceza vermeyin .Siz o'nu affedin ve yaptığının çocukca olduğunu ,böyle şeylerin ilişkiyi yıpratmaktan başka bir şeye yaramayacağını söyleyin ve bir daha böyle yapmaması gerektiğini anlatın .

zaten içim gidiyo. şebeklik yapıyo karşımda :9: . Umarım bir daha böyle şeyler yaşamayız.

yokyaa o kimki sana ceza veriyor:) hayret bişey... ama jesti güsel sewiorsan biraz naz yap sonra sarılın koklaşın:1:

Back
X