- 25 Aralık 2016
- 57
- 11
- 3
- 32
- Konu Sahibi gulciceklimm
Ya, kusuruma bakmayin ya yurdisinda oturuyorum canim bazi kelimeleri yanlis yazmis olabilirim...Shok olduysan sıkıntı büyük uzak dur arkadasından...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya, kusuruma bakmayin ya yurdisinda oturuyorum canim bazi kelimeleri yanlis yazmis olabilirim...Shok olduysan sıkıntı büyük uzak dur arkadasından...
Malesef gerçek bi arkadaşınız değilmiş ..Merhaba değerli hanimlar,
size başimdan gelen bir olayi anlatmak istiyorum, ümarim kendimi ifade edebilirim ve zorluk cekmem bundan dolayi..
Benim bi arkadaşim var, bildiğin sammimi arkadaşlardik, onun için gerçekten 24 saat hazir bir arkadaştim öyle söyleyim.. Fakat bazen anlamadiğim durumlar vardi, aslinda bi cok var ama bi tanesini söyleyim..
Mesela biz disarda yururken bi konu hakkinda konusuyorduk sonra arkamizda erkekler yuruyordu ve duydu, sonra hemen yüksek sesle, sen en som nezaman camiye gittin dedi, bak beni örnek al ben hep camiye gidiyorum, galiba senin aile de gitmiyor değil mi camiye? Birde bire böyle dedi.. shok oldum.samimi arkadasimdi? Hani ne bilim beni taniyor biliyor.. kendim utandim cunku arkada hep erkekler vardi..
Neyse bu kizla beraber isyerinde calisiyorduk, fakat kendisi cikmaliydi... bense halen calisiyordum cunku gercekten paraya ihtiyacim vardi.. ama garip davraniyordu.. Anneside o iste calisiyordu.. sonra ben tesadufe patronun ve arkadasimin annesin konusmasina sahit oldum.. patron soyle demisti.. Merak etmeyin Cansel hanim, ben ayarlicam .. sonra 10 dakka sonra patron yanima geldi.. Bugun son calistigin gun, ve sonrasinda ogrendimki ertesi gunu arkadasim benim yerime calisiyordu... benimde zoruma gitti acaba anne kiz bir olup arkamdan ismi cevirdi? Cunku orda calisirke soguk davraniyolardi bana, bende hergun yemek getirip arkadasima lokma ediyordum.. Suan duaune dusune deli oluyorum.. acaba gunahinimi aliyorum.. kimsenin gunahini almak istemiyorum ama icin icimi yiyor dusunmekle.. sizce ne olabilir? Haksizmiyim...
Kac keren yazmam lazim yurdisinda yasiyorum. Burda shok yazmaya alistik.. unutum yani kac keren k bakma dedim.. artik abartmayin sizdeShok ?????????
Benim ellimde bukadar..Kusura bakmayın ama Türk'üm diyorsanız nerede yaşarsanız yaşayın Türkçe'yi düzgün kullanmak zorundasınız,zorundayız !
Senin böyle bi arkadaş için yapabileceğin en fazla ergenlik sivilcelerini patlatmaya yardım etmek olur. Daha büyüyememiş oBenim bi arkadaşim var, bildiğin sammimi arkadaşlardik, onun için gerçekten 24 saat hazir bir arkadaştim öyle söyleyim.. Fakat bazen anlamadiğim durumlar vardi, aslinda bi cok var ama bi tanesini söyleyim..