• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

günahlarini almak istemiyorum fakat işin içindede cikamiyorum?

Inan bende anliyamadim, ama bi arkadasim dediki senden üstün gorunmek icin yapmis olabilir.. yani erkekler soyle dusunsun; bak bu kiz camiye gidiyor, " anlaticak okadar cok sey varki yeni yeni saglikli dusunmeye basliyorum.. ama buseferde olumsuz dusunurkende pisman oluyorum.. Sadece zoruma giden o is durumuydu.. cunku ihtyacim vardi paraya bunu biliyordu... Ben enazinda sunu beklerdim.. Arkadasim, senin yerine ben calisicagim, zoruna gidermi.. boyle kibarca soyleseydi.. inan bukadar dert etmezdim..
Camiye giden kizlari ustun goren bir erkek gormedim henuz. Daha cok kim mini etekliyse ona ilgi kayiyor gibi ama bilemedim. Herkesin bir dikkat cekme taktigi var demekki

93lüsün o zaman lütfen shok değil şok yaz
Türkçe bir site burası yabancı bir site değil
yabancı dilde yazmak istiyorsan onu da bari doğru yaz:P

Paraya ihtiyacınız var madem sizi çıkardıkları yerden herhangi bir tazminat alabilir misiniz onu araştırın. Bosuna hakkınız olan bir parayı çöpe atmayın.

Ben de emin olamadm ama sanırım midem bulanır arkadaslıgımı devam ettirmezdim yine de

Türkçeni geliştir.
Kızla iletişimi kes.
Artık birşey düşünme.
Bu kadar.

Ben ne yapardım.? Evvela onun numarasini fotosunu minimum ne varsa ona dair hepsini silerdim.. Net!! Sonra yeni bi iş aramaya baslardim.. Haftasonlari da kendimi geliştirmek yeni arkadasliklar edinmek icin devletin ucretsiz (ismek) kurslarina falan yazılır kafa dagitirdim..
İşin icinden cikamamak nedir guzelim yaa Allah baska dert vermesin.. Kendi derdini sen kendin büyütüyorsun farkinda misin??
O seni senin gördüğün gibi gormemis bu kadar işte.. Düşünme bile..

İş hayatında arkadaşlık olmaz olsada bozulur annesi arkandan iş çevirmiştir kızım göz önümde olsun demiştir bence birdaha onlarla görüşme , haklıysan onlarda başkaları tarafından haksızlığa uğrayacaktır ,bekle gör

İş hayatında arkadaşlık olmaz olsada bozulur annesi arkandan iş çevirmiştir kızım göz önümde olsun demiştir bence birdaha onlarla görüşme , haklıysan onlarda başkaları tarafından haksızlığa uğrayacaktır ,bekle gör

Siz bu durumda ne yapardiniz? Ve ne dusunurdunuz?
Geçmiş olsun yapacak birsey yok bir daha asla muhatap olmayacaksin. Şimdi annesi ile falan anlasamadigi zaman senle konuşmak ister belli olmaz bu tipler görüşmek istemediğini onun kadar şerefsiz bir insan da görmediğini söyleyip yüzüne kapat telefonu

Ne dusunuyorsun ki dusunecek ne var herkes bilerek isteyerek gonullu olarak baskasinin canina malina namusuna rizkina ettigini bulur degismez kendinden cikmasa en sevdiginden cikar

Adalet sistemi cok buyuk ve sasmiyor bile isteye yaptiklari bise varsa cikar onune kizla gorusme hic yoluna bak

Sanırım ana kız 1 olmuşlar işinden etmişler ama yanılıyorlar kaybeden olacak onlar ağlatanada yaramaz o iş vs ....

Bence o arkadaşınızı işe almak için sizi işten çıkarmışlar. Bir insanın ekmeğiyle oynamak çok büyük günahtır. Ayrıca bu kişi ve annesiyle de ilişkinizi kesin size daha fazla zarar vermesinler.

O kızla bir daha görüşme kendine yeni bir iş bul. Düşüncelerinde haklısın bence. Çünkü arkadaşın bir kaç gün öncesinde bende bu işyerinde çalışmaya başlayacağım falan diye söylerdi çakallık yapmış ana kız. Sizi saf görmüşler belliki

O kızla bir daha görüşme kendine yeni bir iş bul. Düşüncelerinde haklısın bence. Çünkü arkadaşın bir kaç gün öncesinde bende bu işyerinde çalışmaya başlayacağım falan diye söylerdi çakallık yapmış ana kız. Sizi saf görmüşler belliki

Benim bu arkadas zaten bana hep sen safsin derdi.. sürekli.. ama umuyordum.. ama bazen değsik hareketleri vardi ani cikislari... ama bi taraftan iyi davraniyordu...suan konusmuyoruz zaten, küssüz.. cunku o an gercekten paraya ihtiyacim vardi... suan zaten anne kiz birlikte calisiyolar... bide bi kadin vardi... benim hakkimda ona demiski iste benim hakkimda bu kiz isini iyinyapmiyor halbuli cok iyi yapiyordum.3u beraber oldu beni attilar diye dusunuyorun.. ama ordaki insanlar benden memnundu isciler derdi.. sadece o 3 kisi cok degsikti..

Back
X