- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi gulciceklimm
Kız çöp olmuş zaten şu saatten sonra sizin suratiniza da bakmazlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz bu durumda ne yapardiniz? Ve ne dusunurdunuz?Kız çöp olmuş zaten şu saatten sonra sizin suratiniza da bakmazlar.
Camiye giden kizlari ustun goren bir erkek gormedim henuz. Daha cok kim mini etekliyse ona ilgi kayiyor gibi ama bilemedim. Herkesin bir dikkat cekme taktigi var demekkiInan bende anliyamadim, ama bi arkadasim dediki senden üstün gorunmek icin yapmis olabilir.. yani erkekler soyle dusunsun; bak bu kiz camiye gidiyor, " anlaticak okadar cok sey varki yeni yeni saglikli dusunmeye basliyorum.. ama buseferde olumsuz dusunurkende pisman oluyorum.. Sadece zoruma giden o is durumuydu.. cunku ihtyacim vardi paraya bunu biliyordu... Ben enazinda sunu beklerdim.. Arkadasim, senin yerine ben calisicagim, zoruna gidermi.. boyle kibarca soyleseydi.. inan bukadar dert etmezdim..
Herkezin görüsu farkiCamiye giden kizlari ustun goren bir erkek gormedim henuz. Daha cok kim mini etekliyse ona ilgi kayiyor gibi ama bilemedim. Herkesin bir dikkat cekme taktigi var demekki
Geçmiş olsun yapacak birsey yok bir daha asla muhatap olmayacaksin. Şimdi annesi ile falan anlasamadigi zaman senle konuşmak ister belli olmaz bu tipler görüşmek istemediğini onun kadar şerefsiz bir insan da görmediğini söyleyip yüzüne kapat telefonuSiz bu durumda ne yapardiniz? Ve ne dusunurdunuz?
Yurtdisinda yasiyorum .kbakmaTürkçeni geliştir.
Kızla iletişimi kes.
Artık birşey düşünme.
Bu kadar.
O kızla bir daha görüşme kendine yeni bir iş bul. Düşüncelerinde haklısın bence. Çünkü arkadaşın bir kaç gün öncesinde bende bu işyerinde çalışmaya başlayacağım falan diye söylerdi çakallık yapmış ana kız. Sizi saf görmüşler belliki