Günaydın en cok nelerden nefret edersiniz?

Hayatta hiç bir amacı olmayan, insanları kategorileyen, sürekli negatif olan, herkesin hatalı kendinin mükemmel olduğunu düşünen, hayatındaki sorunları başkalarına yansıtarak çözmeye çalışan, etrafındaki bütün insanların kötü ve sorunlu olduğuna inanan ama sorunun kendinde olduğunu idrak edemeyen insanlardan çok hazzetmiyorum. İş bu mesajda bahsi geçen kişi kim acaba?

Arkadaşım lütfen yardım alın. Burası terapi merkezi değil ve burdan bakınca siz hiç iyi görünmüyorsunuz. Karnınızdaki bebeğe yazık, lütfen onu düşünün ve yardım alın.

hiçbir şeyden "nefret ediyorum!" derecesine gelmeyecek kadar sakin kalmaya çalışırım.
siz dünki nefret edip sağa sola küfürler sallayan kız değilsiniz dimi kullanıcı adını hatırlayamadım

he he, o nasıl oluyor merak ettim. Nötrüm diyorsunuz, var yok farketmezler?

he he, o nasıl oluyor merak ettim. Nötrüm diyorsunuz, var yok farketmezler?
Çevremde kaynana görünce elti yok sorun asıl ailem ve komşular bilmem anlatanildim mi onlarla olsaydı daha kolay olurdu kapıyı orttugunde işleri biterdi ama değil iste

hiçbir şeyden "nefret ediyorum!" derecesine gelmeyecek kadar sakin kalmaya çalışırım.
siz dünki nefret edip sağa sola küfürler sallayan kız değilsiniz dimi kullanıcı adını hatırlayamadım
Ben küfür etmem şimdiye kadar sadece hakaret etmişimdir o da en yakınım olacak yoksa çok çekinirim onu da edemem

Sizinki güzel ve doğru olanı çok haklısınız hayat çok kısa aslında ve sizi değerli kılan değerlere yaklaşmak gerek ama onu da yapamıyoruz iste

bir konuda,sürekli karşı tarafı suçlamaya çalışan,empati yoksunu insanlardan.
negatif olmayı,marifet sayıp,sürekli depresif takılanlardan.
kaynana gelin muhabbetlerinde,karşımızdakinin önce insan olduğunu unutup,ön yargılı davrananlardan.
okumayan,sorgulamayan,düşünmeyen insanlardan.
dünyanın sadece kendisi,eşi ve çocuğu etrafında döndüğünü düşünüp,sosyal olaylara duyarsız kalanlardan.
vb....

Çevremde kaynana görünce elti yok sorun asıl ailem ve komşular bilmem anlatanildim mi onlarla olsaydı daha kolay olurdu kapıyı orttugunde işleri biterdi ama değil iste
Soruyu alıntıladığım arkadaşa sormuştum.

Değiştirmeniz imkansız şeyler ise, mümkün olduğu kadar sizi üzün insanlardan uzak durun ve kafaya takmamaya çalışın. Başka yapacak bişey yok. Aksi takdirde sinir, stres, üzüntü zamanla insanda birikip, hastalık olarak geri dönüyor.

Herşeyi ama herşeyi sorun olmayacak şeyleri etrafa söyleyenler,sanki bunu sorunmuş gibi gösterenler,kendi akılları yokmuş gibi hayatın zorlukları karşısında aklını kullanmayıp sürekli başkalarından akıl isteyen ezik insanlar.. Millet nelerle uğraşırken şükretmeyip başına gelen bir karınca ısırmasını sanki dünya yıkılmış gibi karşılayan zayıf karakterli insanlardan. Ha bide beddua eden insanlardan nefret ediyorum.

sürekli sitem eden insanlara uyuz oluyorum. aramıyorsun sormuyorsun derler ama kendileri de aramazlar hep karşıdan beklerler

TDK'nın sitesinden alıntıdır:

hobi
İng. hobby
uğraşı
Görev ve meslek dışında severek yapılan, dinlendirici, oyalayıcı uğraş.

Kişisel gelişiminize faydası olur; bi bilgi, fikir, ürün ortaya koyarsınız. Negatif enerjiyi dağıtır. Hayatınızın odak noktası olumsuz düşüncelerden uzaklaşır. Zamanınızı her gün burada ikişer konu açmaktan daha verimli değerlendirmiş olursunuz. Olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…