- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
he he, o nasıl oluyor merak ettim. Nötrüm diyorsunuz, var yok farketmezler?
Çevremde kaynana görünce elti yok sorun asıl ailem ve komşular bilmem anlatanildim mi onlarla olsaydı daha kolay olurdu kapıyı orttugunde işleri biterdi ama değil istehe he, o nasıl oluyor merak ettim. Nötrüm diyorsunuz, var yok farketmezler?
Ben küfür etmem şimdiye kadar sadece hakaret etmişimdir o da en yakınım olacak yoksa çok çekinirim onu da edememhiçbir şeyden "nefret ediyorum!" derecesine gelmeyecek kadar sakin kalmaya çalışırım.
siz dünki nefret edip sağa sola küfürler sallayan kız değilsiniz dimi kullanıcı adını hatırlayamadım
Sizinki güzel ve doğru olanı çok haklısınız hayat çok kısa aslında ve sizi değerli kılan değerlere yaklaşmak gerek ama onu da yapamıyoruz istehayat hiçbir şeye nefret duyacak ve bu ağır duyguyla yaşayacak kadar uzun olmadığı için "aman allahımm nefrett ediyoruummm" dediğim bir şey yok. genelde hoşlandığım şeyleri sevmeye yoğunlaşıyorum. hayat daha kolay oluyor.
Sayın olur nasıl uygunsa sizesevdiğim şeyleri sayayım bence daha kolay
Soruyu alıntıladığım arkadaşa sormuştum.Çevremde kaynana görünce elti yok sorun asıl ailem ve komşular bilmem anlatanildim mi onlarla olsaydı daha kolay olurdu kapıyı orttugunde işleri biterdi ama değil iste
yalan söylemeyen,Sayın olur nasıl uygunsa size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?