Günaydın en cok nelerden nefret edersiniz?

gün ortasında nefret ettiğim şeyleri saydırıp keyfimi kaçırmaya hiç niyetim yok...
neleri sevdiğimi yazabilirim ama mesela:
şuan acıktım, güzel bi öğle yemeği, ardına baklava çay oh mis.
bi de tatilde olaydım, acık güneşlenip, ikindin denize neyim gireydiiiğğmm..
ayy canım çektiiğğ

Benimde canim yüzmek deniz kum çok çok istiyor ama baklava yok hiç cazip gelmedi hamileligimde ik dönemler yiyorum ama normalde yemem sevmem hatta

3. maddeden ne ara 5.ye atladınız 4.yü ne yaptınız?Bu kişilerin sizin onlardan nefret ettiğinizden haberleri var mı acaba?Olsa bu nefretinizi takıp üzülürler miydi?Ben de böyle yapanları sevmem ama gidip de konu açacak kadar nefrete dönmedi siz de bir bunu düşünün bakalım.

Benimde canim yüzmek deniz kum çok çok istiyor ama baklava yok hiç cazip gelmedi hamileligimde ik dönemler yiyorum ama normalde yemem sevmem hatta

ayy bayılırıımm.
bi de hamileyim feci canım çekti şuan.
hemen gidip bulcamm

Her şey hakkında bilgisi varmış gibi ya da çok zekiymiş gibi konuşan, çok konuşan egoist inanlardan nefret ederim.Narsistlerden nefret ederim, statüsü yüzünden birilerini kendinden aşağı görenlerden nefret ederim. Sonradan görmelerden nefret ederim.Türkçeyi katleden fok gibi ses çıkaran kızlardan nefret ederim.Hava atan insanlardan nefret ederim.Param var zenginim ben diye bağıran tiplerden nefret ederim..

Hepimiz aynı yere gidecez hepimiz ölüp gideceğiz nedir bu bi b.k olduğunu sanan insanların hali

4. şıkkınız yok

bu arada ben bencil ve vurdumduymaz sayılırım
bence mutluluğun sırrı bu.

sizin aksinize nefret gibi bir duygu içimde yok

bu kadar şeyin içinde rakamlara mi t aklidiniz demekki yazı kaymış birde bu sekilde olan genellemeden bahsettim bu sadece 1 veya 2 ye mahsus değil bu yuzden bilmeleri gerekmiyor

Evet mantıklı şeyler bunlar her insanı çileden çıkarabilir

bu kadar şeyin içinde rakamlara mi t aklidiniz demekki yazı kaymış birde bu sekilde olan genellemeden bahsettim bu sadece 1 veya 2 ye mahsus değil bu yuzden bilmeleri gerekmiyor
Benim gibi takılan biri daha var ama hehe tek değilim.Bu arada bir nefret hışımla yazdığınız için kayan yazınızı kontrol etmek umrunuzda olmamış.Hamilesiniz kendinizi iyi hissedecek şeyler yapın yahu niye nefret aşılıyorsunuz hem çocuğunuza hem üyelere.Nefret ettiklerini hatırlattınız yani.

Tabiki devamli oturupta bunlari düşünmüyorum yazim kaymış hic farkinda degilim tesekurler uyariniz için çocuğum ins bu tarz şeyler yasamiycak

4. şıkkınız yok

bu arada ben bencil ve vurdumduymaz sayılırım
bence mutluluğun sırrı bu.

sizin aksinize nefret gibi bir duygu içimde yok
Peki şunu sorayım bencil ve vurduymaz olunca kendinizi diğer insanlara karşı suçlu hissetmiyirmusunuz sonuçta bu sekilde kendiniz hep ben diyorsunuz ve burda haksızlık var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…