burda başka ne işimiz var ki paylaşım yapilmayinca fikir almayıncaHaftada 10 konu açanlardan hiç hazetmiyorum mesela.
Benimde canim yüzmek deniz kum çok çok istiyor ama baklava yok hiç cazip gelmedi hamileligimde ik dönemler yiyorum ama normalde yemem sevmem hattagün ortasında nefret ettiğim şeyleri saydırıp keyfimi kaçırmaya hiç niyetim yok...
neleri sevdiğimi yazabilirim ama mesela:
şuan acıktım, güzel bi öğle yemeği, ardına baklava çay oh mis.
bi de tatilde olaydım, acık güneşlenip, ikindin denize neyim gireydiiiğğmm..
ayy canım çektiiğğ
Bu anket gibi değil ama kişisel sonuçta benimde nefret ettiğim şeyler onlarda da var midir diye ?BDV'de anket tipi başlığı açılmasından.
Neyden nefret ettiğimi sordunuz, ben de söyledim :)Bu anket gibi değil ama kişisel sonuçta benimde nefret ettiğim şeyler onlarda da var midir diye ?
Benimde canim yüzmek deniz kum çok çok istiyor ama baklava yok hiç cazip gelmedi hamileligimde ik dönemler yiyorum ama normalde yemem sevmem hatta
Benim suan o kadar cok var ki saymakla bitmez mesela ; 1. insanların sadece başkalarını eleştirmeyi sevmeleri halbuki o elestri yapan insanlarda çok eksiklik vardır kendi açıklarını ego tatmini ile kapatmak için eleştiri yapanlar. 2.Bencil insanlar bu insanlar sadece kendilerini düşünürler çevremde bunlardan yığınlara var ve ben bu tarz insanlardan nefret ederim. 3.Saygısız ve görgüsüz insanlar çevremdeki bir ton bu sekilde olan kişiler bana bu gorgusuzluk kavramının saygısız kişilikle olduğu gerçeğini öğretti bu insanlar ne gürültü rahatsızlığı,ne de karsindakini düşünme olgunluğuna sahip oluyorlar genelde bencillikle yoğrulmuş rahat insanlar ve ben bu tarz kisiliklerden nefret ediyorum. 5.vurdumduymaz insanlar bu insanlar siz catlasaniz da patlasaniz da sizi umursamayan cinsten Askim kapismagin da dediği gibi "kişilik yapısı oturmamış eksikliğini başka ruhlarda gidermeye çalışan kisilikler ve hep sizi suclarlar sözde kendinizi suçlu hissedersiniz "bu tarz insanlar aynı zamanda sorumsuz oluyorlar sorumluluk duygusu bu kişilere malesef uğramamış. Benim çevremde bu karaktersizliklerle donanmış çok kimse var ve ben bu tarz kisilik lerden nefret ettiğim için "sevmediğim ot burnunun dibinde biter "misaliler bu insanlar yüzünden hayatımdan bir tat ,lezzet alamıyorum sizlerinde böyle nefret ettiği kimlikler nelerdir benim birkaç tane daha var ama suan aklıma gelmedi.......... sizde yazar mısınız lutfen ?
Benim suan o kadar cok var ki saymakla bitmez mesela ; 1. insanların sadece başkalarını eleştirmeyi sevmeleri halbuki o elestri yapan insanlarda çok eksiklik vardır kendi açıklarını ego tatmini ile kapatmak için eleştiri yapanlar. 2.Bencil insanlar bu insanlar sadece kendilerini düşünürler çevremde bunlardan yığınlara var ve ben bu tarz insanlardan nefret ederim. 3.Saygısız ve görgüsüz insanlar çevremdeki bir ton bu sekilde olan kişiler bana bu gorgusuzluk kavramının saygısız kişilikle olduğu gerçeğini öğretti bu insanlar ne gürültü rahatsızlığı,ne de karsindakini düşünme olgunluğuna sahip oluyorlar genelde bencillikle yoğrulmuş rahat insanlar ve ben bu tarz kisiliklerden nefret ediyorum. 5.vurdumduymaz insanlar bu insanlar siz catlasaniz da patlasaniz da sizi umursamayan cinsten Askim kapismagin da dediği gibi "kişilik yapısı oturmamış eksikliğini başka ruhlarda gidermeye çalışan kisilikler ve hep sizi suclarlar sözde kendinizi suçlu hissedersiniz "bu tarz insanlar aynı zamanda sorumsuz oluyorlar sorumluluk duygusu bu kişilere malesef uğramamış. Benim çevremde bu karaktersizliklerle donanmış çok kimse var ve ben bu tarz kisilik lerden nefret ettiğim için "sevmediğim ot burnunun dibinde biter "misaliler bu insanlar yüzünden hayatımdan bir tat ,lezzet alamıyorum sizlerinde böyle nefret ettiği kimlikler nelerdir benim birkaç tane daha var ama suan aklıma gelmedi.......... sizde yazar mısınız lutfen ?
3. maddeden ne ara 5.ye atladınız 4.yü ne yaptınız?Bu kişilerin sizin onlardan nefret ettiğinizden haberleri var mı acaba?Olsa bu nefretinizi takıp üzülürler miydi?Ben de böyle yapanları sevmem ama gidip de konu açacak kadar nefrete dönmedi siz de bir bunu düşünün bakalım.
bu kadar şeyin içinde rakamlara mi t aklidiniz demekki yazı kaymış birde bu sekilde olan genellemeden bahsettim bu sadece 1 veya 2 ye mahsus değil bu yuzden bilmeleri gerekmiyor3. maddeden ne ara 5.ye atladınız 4.yü ne yaptınız?Bu kişilerin sizin onlardan nefret ettiğinizden haberleri var mı acabbu a?Olsa bu nefretinizi takıp üzülürler miydi?Ben de böyle yapanları sevmem ama gidip de konu açacak kadar nefrete dönmedi siz de bir bunu düşünün bakalım.
Evet mantıklı şeyler bunlar her insanı çileden çıkarabilirHer şey hakkında bilgisi varmış gibi ya da çok zekiymiş gibi konuşan, çok konuşan egoist inanlardan nefret ederim.Narsistlerden nefret ederim, statüsü yüzünden birilerini kendinden aşağı görenlerden nefret ederim. Sonradan görmelerden nefret ederim.Türkçeyi katleden fok gibi ses çıkaran kızlardan nefret ederim.Hava atan insanlardan nefret ederim.Param var zenginim ben diye bağıran tiplerden nefret ederim..
Hepimiz aynı yere gidecez hepimiz ölüp gideceğiz nedir bu bi b.k olduğunu sanan insanların hali
Benim gibi takılan biri daha var ama hehe tek değilim.Bu arada bir nefret hışımla yazdığınız için kayan yazınızı kontrol etmek umrunuzda olmamış.Hamilesiniz kendinizi iyi hissedecek şeyler yapın yahu niye nefret aşılıyorsunuz hem çocuğunuza hem üyelere.Nefret ettiklerini hatırlattınız yani.bu kadar şeyin içinde rakamlara mi t aklidiniz demekki yazı kaymış birde bu sekilde olan genellemeden bahsettim bu sadece 1 veya 2 ye mahsus değil bu yuzden bilmeleri gerekmiyor
Kaymış yazım ve ben 4 ü es geçip 5 i yazmışım farkında degilim uyarınız için teşekkürler4. şıkkınız yok
bu arada ben bencil ve vurdumduymaz sayılırım
bence mutluluğun sırrı bu.
sizin aksinize nefret gibi bir duygu içimde yok
Tabiki devamli oturupta bunlari düşünmüyorum yazim kaymış hic farkinda degilim tesekurler uyariniz için çocuğum ins bu tarz şeyler yasamiycakBenim gibi takılan biri daha var ama hehe tek değilim.Bu arada bir nefret hışımla yazdığınız için kayan yazınızı kontrol etmek umrunuzda olmamış.Hamilesiniz kendinizi iyi hissedecek şeyler yapın yahu niye nefret aşılıyorsunuz hem çocuğunuza hem üyelere.Nefret ettiklerini hatırlattınız yani.
Peki şunu sorayım bencil ve vurduymaz olunca kendinizi diğer insanlara karşı suçlu hissetmiyirmusunuz sonuçta bu sekilde kendiniz hep ben diyorsunuz ve burda haksızlık var4. şıkkınız yok
Bu arada nefret duygunuzun olmaması da çok iyi sizi genç ve sağlıklı kılar4. şıkkınız yok
Neyden nefret ettiğimi sordunuz, ben de söyledim :)
Evet başlığınız bir anket başlığı.[
Farkinda degilim olsam yapmazdim sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?