Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1,5 ay önce ayrılmış olduğum eski sevgilim ortak arkadaşlarımıza bizim onunla olmaz diyordu
Dün ögrendim bir ortak arkadaşımızın arkadaşına nasıl gidiyor siye sormuş çocuk gayet iyi sıkıntı yok diyormuş
Hahaha ben mi şizofrenim ne yapmaya çalışıyor
Şaka gibi benim çevreme olmaz bizim onunla arayı soğuttu diyorBen olsam direk arayıp sorardım, neden böyle konuşuyorsun şaka mısın diye..
Hey Allahım, komik biriymiş.. Kizamaz gulerdim sanırım karşısında. Ama sorardım, canım neden ikili konuşuyorsun, bitmiş gitmiş şey, çevreden niye çekiniyorsun falan diye.Şaka gibi benim çevreme olmaz bizim onunla arayı soğuttu diyor
Kendi çevresine çok iyi bir sıkıntı yok ilişkide diyor![]()
Barışma umudu olabilir mi sizce ?Hey Allahım, komik biriymiş.. Kizamaz gulerdim sanırım karşısında. Ama sorardım, canım neden ikili konuşuyorsun, bitmiş gitmiş şey, çevreden niye çekiniyorsun falan diye.
Onu bilemeyiz de senin var belli :)Barışma umudu olabilir mi sizce ?
Hahahaha deme öyle deme demeOnu bilemeyiz de senin var belli :)
Ama o zaman sizin çevrenize niye ayrıldık diyor, direk şizofren gibi görünmemek için belki deBarışma umudu olabilir mi sizce ?
Hahahaha deme öyle deme deme![]()