• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemi silmek istiyorum yapılanları unutamıyorum ne yapmalıyım ?

kaderminackk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
58
48
3
28
Bir önce ki postumu en son abimlerim yaptığı daha önce yapılanları unutayım derken gün yüzüne çıkardı , benim 2. Evliliğim ilkinden ayrılınca çok zorluk çektim çocukla sahip çıkmadılar , ailem abimin sözünden çıkmaz babamın iş yeri var annem babam gelin abim çalışıyor , abim başka işte çalışıyor ama babam anlamadığı için ruhsatı işletmesi belgeleri ödemeleri vs vs hep onda , biz diğer kardeşimle bundan rahatsız olduğumuzu babamlara siz yapın desekte fayda yok , çünkü abim artık orayı sadece kendininmiş gibi konuşuyor , eşime iş yerine şu kadar ödeme yaptım borç ödedim diyor ama ödediği borç zaten iş yerinin kazandığı paradan , bir şey diyinince yapıyor da ne kendine para almıyor diyor ailem ama almadığı ne malum ? Tüm banka hesapları onda sonuçta biz de zamanında altın verdik destek çıktık, babamı çok severim ama iki yüzlülüğğ var maalesef güvenemiyorum . Annem ve abim birlik oluyor babam evlenirken bana fırın seti tv alacaktı pahalıydı diye tek fırını aldırdım eve geldik annem hemen “ ödemeleri abin yapıyor şimdilik idare edin sonra darılmasın niye gidip o kadar para verdiniz diye savunuyor “ ki ben babamın parasıyla istediğimi alacağım onamı soracagım. Babamdan annemden bir şey istesem abime sormadan izin almadan yapamazlar . Sonuc olarak ailemden çok soğudum doğumum yaklaşıyor annem gelecekti inanın gelmesini de istemiyorum ne yapacağım ben ?

Bi önceki konuda istediğiniz desteği alamadığınız için özellikle abinizi karalama amaçlı bu konuyu açtığınızı düşünüyorum.
Annenizin gelmesini istemiyorsanız arayıp söyleyeceksiniz o da inatla gelecek değildir heralde. Şu anlattığınız konuda aileyi silmek isteyecek kadar ne var anlamadım.

Bi önceki konuda istediğiniz desteği alamadığınız için özellikle abinizi karalama amaçlı bu konuyu açtığınızı düşünüyorum.
Annenizin gelmesini istemiyorsanız arayıp söyleyeceksiniz o da inatla gelecek değildir heralde. Şu anlattığınız konuda aileyi silmek isteyecek kadar ne var anlamadım.
Onunla alakası yok inanın her şeyi tek tek yazamam ki buraya , son gün oturup evde harcama hesabı yapıp “ biz bu kadar harcamışız siz ne kadar demesi çok mu doğru ? Ben ailemi güzel ağırlamak istedim sadece gurbetteyim özlem çekiyorum onlar gelip para derdine düşünce üzüldüm sadece

Siz neden çalışmıyorsunuz iş yerinde? Abinizin ve eşinin ortada bir emeği var. Belli ki babanızın onsuz idare edeceği bir şey değil. Baba abiye yaslanmış her konuda. Karşılıklı mutualist bir ilişki var. Siz de biraz emek verseniz belki biraz daha söz hakkınız olur.
Aileyi silecek mevzu değil onların kesesi ortak olmuş artık.
Ben en az 15 yıldır babamdan beş kuruş para almadığım için bana geçmedi burası.
Ben okurken harçlık isteyemeyen bir insandım.
Kardeşim sömürüyor. Umrumda değil. Mizaç meselesi. Her ailede oluyor ama sizde bir de ortak iş var. Bu durumu normalleştiriyor.

Onunla alakası yok inanın her şeyi tek tek yazamam ki buraya , son gün oturup evde harcama hesabı yapıp “ biz bu kadar harcamışız siz ne kadar demesi çok mu doğru ? Ben ailemi güzel ağırlamak istedim sadece gurbetteyim özlem çekiyorum onlar gelip para derdine düşünce üzüldüm sadece
Abinizle yeni tanışmadınız değil mi? Onun böyle olduğunu bilerek davet etmişsiniz hamile halinizle. Kusura bakmayın ben sizi bi türlü haklı bulamıyorum.

Siz neden çalışmıyorsunuz iş yerinde? Abinizin ve eşinin ortada bir emeği var. Belli ki babanızın onsuz idare edeceği bir şey değil. Baba abiye yaslanmış her konuda. Karşılıklı mutualist bir ilişki var. Siz de biraz emek verseniz belki biraz daha söz hakkınız olur.
Aileyi silecek mevzu değil onların kesesi ortak olmuş artık.
Ben en az 15 yıldır babamdan beş kuruş para almadığım için bana geçmedi burası.
Ben okurken harçlık isteyemeyen bir insandım.
Kardeşim sömürüyor. Umrumda değil. Mizaç meselesi. Her ailede oluyor ama sizde bir de ortak iş var. Bu durumu normalleştiriyor.
Oraya hepimiz zamanında altın verdik ve beden gücü emek verdik son 2 yıldır ordan ayrıyım , sorun şu ki bizim verdiğimiz altınlar gitti unutuldu ama abimin verdiği altınlar bu yıl yapılacakmış ben de benimkileri istiyorum o zaman dediğim zaman da ben o altınları alırsam ordan daha hak talep edemem oluyorum , onlar ediyor altınını da alıyor da ben neden alamıyorum ? 100 gr altın az değil .

Oraya hepimiz zamanında altın verdik ve beden gücü emek verdik son 2 yıldır ordan ayrıyım , sorun şu ki bizim verdiğimiz altınlar gitti unutuldu ama abimin verdiği altınlar bu yıl yapılacakmış ben de benimkileri istiyorum o zaman dediğim zaman da ben o altınları alırsam ordan daha hak talep edemem oluyorum , onlar ediyor altınını da alıyor da ben neden alamıyorum ? 100 gr altın az değil .

2. Evliliğiniz ve eşinize kaptırmanızdan korkuyor olabilirler.
Babanızla düzgün konuşmayı denediniz mi?
Yarın öbür gün siz olmazsanız benim bu evliliğim de dikiş tutmazsa abimin arkamda duracağını hissetmiyorum bana güvence sağlar mısın? Gibi.
Bir de çocuğunuz nerede şu an?

2. Evliliğiniz ve eşinize kaptırmanızdan korkuyor olabilirler.
Babanızla düzgün konuşmayı denediniz mi?
Yarın öbür gün siz olmazsanız benim bu evliliğim de dikiş tutmazsa abimin arkamda duracağını hissetmiyorum bana güvence sağlar mısın? Gibi.
Bir de çocuğunuz nerede şu an?
Çocuğum benimle , Allah razı olsun eşimden bugüne kadar. Baba sevgisi nedir bilmeyen kızıma muhteşem bir baba kız ilişkis yaşatıyor Rabbim ondan razı olsun inşallah, konuşmayı denemedim çünkü hem sürekli evlen diye baskı yaptılar evleneceğimi söylediğim zamanda tanıştırmak istedim biz karışmayız dediler , bir garipler

Maddiyat bir şekilde geri gelir, haksızlık yapılıyorsa haksız kazanç başka bir yerden inanın çıkar . Ben maddiyattan çok zor günümde kötü günümde sahip çıkmamalarına takılırdım. Boşanmak çocuk varsa büyük bir travma yaşayan bilir!2.evliliğinizi yapmışsınız hayırlı olsun yeni bebeğiniz olacakmış yolunuza bakın içinizden gelmiyorsa mesafe /soğukluk koyun araya geçin hayatınıza bakın

Çocuğum benimle , Allah razı olsun eşimden bugüne kadar. Baba sevgisi nedir bilmeyen kızıma muhteşem bir baba kız ilişkis yaşatıyor Rabbim ondan razı olsun inşallah, konuşmayı denemedim çünkü hem sürekli evlen diye baskı yaptılar evleneceğimi söylediğim zamanda tanıştırmak istedim biz karışmayız dediler , bir garipler

Aileyi silmek gibi büyük hareketlere gerek yok bence. Siz kendi çekirdek ailenizle mutluluğunuza bakın. Bunları düşünüp kurmayın kafanızda. Babanız hayatta. Kendi isteğiyle malını oğluyla paylaşıyor klasik bir Türk ailesi damat yiyeceğine oğlum yesin diyor. Boşverin gitsin.

Back
X