- 24 Mart 2025
- 58
- 48
- 3
- 28
- Konu Sahibi kaderminackk
Bir önce ki postumu en son abimlerim yaptığı daha önce yapılanları unutayım derken gün yüzüne çıkardı , benim 2. Evliliğim ilkinden ayrılınca çok zorluk çektim çocukla sahip çıkmadılar , ailem abimin sözünden çıkmaz babamın iş yeri var annem babam gelin abim çalışıyor , abim başka işte çalışıyor ama babam anlamadığı için ruhsatı işletmesi belgeleri ödemeleri vs vs hep onda , biz diğer kardeşimle bundan rahatsız olduğumuzu babamlara siz yapın desekte fayda yok , çünkü abim artık orayı sadece kendininmiş gibi konuşuyor , eşime iş yerine şu kadar ödeme yaptım borç ödedim diyor ama ödediği borç zaten iş yerinin kazandığı paradan , bir şey diyinince yapıyor da ne kendine para almıyor diyor ailem ama almadığı ne malum ? Tüm banka hesapları onda sonuçta biz de zamanında altın verdik destek çıktık, babamı çok severim ama iki yüzlülüğğ var maalesef güvenemiyorum . Annem ve abim birlik oluyor babam evlenirken bana fırın seti tv alacaktı pahalıydı diye tek fırını aldırdım eve geldik annem hemen “ ödemeleri abin yapıyor şimdilik idare edin sonra darılmasın niye gidip o kadar para verdiniz diye savunuyor “ ki ben babamın parasıyla istediğimi alacağım onamı soracagım. Babamdan annemden bir şey istesem abime sormadan izin almadan yapamazlar . Sonuc olarak ailemden çok soğudum doğumum yaklaşıyor annem gelecekti inanın gelmesini de istemiyorum ne yapacağım ben ?