• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gunaydin lutfen yalvaririm sorumu okuyun ne yapacagimi hic bilmiyorum..

Yok onun gercek olduguna eminim yani gercekten bulusup tanisabileceg birisi o yuzden aciklamak istiyorum ama tepkisinden korkuyorum profildeki kiza bakarak iltifat etmesine daha fazla duymak istemiyorum ya gercekten cok kararsizim

cnm bence profıl fotonu kaldır ( o kzın fotosunu yanı) daha fazla o kıza alısmasın. yavas yavas kendını ona tanıtıırsn

Aynen bencede. Fake bi hesabı hiç mi anlamadı ne bileyim paylaşımlar cart curt hemen ekliyorsa genel olarak bütün kızlara arkadaşlık isteği gonderip kız dusurmeye çalışıyor olabilir
Oyle bir hesap degil yani kadinlar kulubu gobi paylasimlarim yok eminim benden baska sosyal medyada baskalariyla konusmadigina

hesap almak paraylamiki
baska heaplarida vardir nerden bileceksin

soyle tabiki bu gisile 1 hafta ya kalmaz kara sevdaya dusersin sen is osten geçmeden ne olacaksa olsun

baska nede yalan soyledin ? ùMAddiyat , isim vs mi ?
Isim ve baska bir yerde oturdugumu falan degisik soylemistim bunlari ilk tabistigimizda yapmistim bu kadar buyuyecegini bilmiyordum benim icin dalgasinaydi ama cok pismanim simdi o_O

Isim ve baska bir yerde oturdugumu falan degisik soylemistim bunlari ilk tabistigimizda yapmistim bu kadar buyuyecegini bilmiyordum benim icin dalgasinaydi ama cok pismanim simdi o_O
onlar onemli deil
ama gerçegi soylerkende tam adres verme
bulusmaya yalniz gitme, uzakdan da olsa birileri gorsun sizi
sen çok guveniyorsun bu adama bu buyuk hata asla guvenmee

buna nasil emin olabilirsin KI
Butun gun benimle konusuyor bana sesli mesajlar falan gonderiyor yani anlatamam size nasil emin oldugunu bakin normal hayatta buriyle gorusup gorusmedigini tabikide bilemem ama sosyal medyada benden baskasiyla gorusmedigine eminim

onlar onemli deil
ama gerçegi soylerkende tam adres verme
bulusmaya yalniz gitme, uzakdan da olsa birileri gorsun sizi
sen çok guveniyorsun bu adama bu buyuk hata asla guvenmee
Haklisisniz zaten bulusmak icin biraz daha zaman gecmesi lazim sadece ben o kiza daha cok baglanmasindan korkuyorum

Bence hemen bugün açıkla. Ne kadar uzatirsan o kadar bağlanırsiniz ve gurur yapabilir sonra şimdi bi sansin olabilir 1 hafta az bi süre

Onun yalan konuşmadığı ne malum. bence kesin başka kızlarla da konuşuyordur, hangisi düşerse hesabı.

Herşeyi doğru olduğu gibi anlat sanal alem mecburen kendini korumak adına fake isim vs kullanmak zorundayız mesela burada kk klubündede hangimizin soyadımızı geçtim gerçek iismimizi kullanıyoruz ? Eğer anlayışlı insan ise sorun yapmaz yok sorun çıkartıyor ise bilki ondan sana adam olmaz sende ona göre hayatına alırsın yada almazsın hakkınızda hayırlı olsun tek yalanında bu olsun güzel kızım :KK68:

Back
X