• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gunaydin lutfen yalvaririm sorumu okuyun ne yapacagimi hic bilmiyorum..

Herşeyi doğru olduğu gibi anlat sanal alem mecburen kendini korumak adına fake isim vs kullanmak zorundayız mesela burada kk klubündede hangimizin soyadımızı geçtim gerçek iismimizi kullanıyoruz ? Eğer anlayışlı insan ise sorun yapmaz yok sorun çıkartıyor ise bilki ondan sana adam olmaz sende ona göre hayatına alırsın yada almazsın hakkınızda hayırlı olsun tek yalanında bu olsun güzel kızım :KK68:
Ya cok tesekkur ederim bi anne sevgisiyle yazmis gibisiniz icimi isittiniz gercekten bugun anlatacagim ama buradaki aldigim fikirden dolayi fotografi kaldirdim az once bana sordu neden kaldirdin falan diye fotograftaki kizdan hoslaniyor sanirim ondan hicbir eksigim yok bende onun kadar guzelim ama suan tepkisinden cok cekiniyorum

cnm bence profıl fotonu kaldır ( o kzın fotosunu yanı) daha fazla o kıza alısmasın. yavas yavas kendını ona tanıtıırsn
Bisey sorucam dediginiz gibi kaldirdim profil fotografini bana soruyor neden kaldirdin diye gecistiryorum simdi aksam anlaticam yazdim sanirim o kiza baglandi ya :KK17:

Ya cok tesekkur ederim bi anne sevgisiyle yazmis gibisiniz icimi isittiniz gercekten bugun anlatacagim ama buradaki aldigim fikirden dolayi fotografi kaldirdim az once bana sordu neden kaldirdin falan diye fotograftaki kizdan hoslaniyor sanirim ondan hicbir eksigim yok bende onun kadar guzelim ama suan tepkisinden cok cekiniyorum

Korkma korktuğunuda belli etme madem sordu neden kaldırdın fotoğrafı tam sırası anlat belki şaşırabilir ama seni tanıdıkça sorun olmaz benimde kızım var asla istemem fake yada değil fotoğraf koymasını onun için anlıyorum senin kaygılarını sen dürüst ol eğer senin kalb ikizin ise sorun çıkmaz diyorum hadi hayırlısı olsun

Bisey sorucam dediginiz gibi kaldirdim profil fotografini bana soruyor neden kaldirdin diye gecistiryorum simdi aksam anlaticam yazdim sanirim o kiza baglandi ya :KK17:

Bence yeni bir hesap ac kendi resminle. Oyle konusmaya basla. Ondan guzelim filan olmuyor . Isin icinde yalan var, kandirilma var ama bu kez de seni seninle aldatti meselesini takmayacaksan tabi.

Bence yeni bir hesap ac kendi resminle. Oyle konusmaya basla. Ondan guzelim filan olmuyor . Isin icinde yalan var, kandirilma var ama bu kez de seni seninle aldatti meselesini takmayacaksan tabi.
oyle yapmayi da dusundum ama beni konusma tarzimdan falan anlayabilir

Suan disarida isi var yine de aciklamali miyim sizce ya cok tesekkurler mesgul ettim sizide dediginiz gibi hayirlisi

cnm ne kadar erken soylersen okadar iyi daha fazla baglanmasından iyidir bence. iyi olmus kaldırdgın gozu alısmasın o kıza daha fazla.

cnm ne kadar erken soylersen okadar iyi daha fazla baglanmasından iyidir bence. iyi olmus kaldırdgın gozu alısmasın o kıza daha fazla.
Cok haklisiniz ama sanirim bana asiri kizacak devam bile etmeye biliriz ama hergun sabah keske dun aciklasaydim diye kalkmaktan iyidir en azindan ikimizi de daha fazla kandirmamis olurum teskkurler tekrardan cok yardimci oldunuz :KK200::110:

Eninde sonunda öğreneceği bişeyi gizleyip kendini üzme derim.diyelim ki küstü konuşmadı az bağlanmış olursun 1 hafta ne ki bunu aylara uzatırsan sarpa sarar

1 haftada bağlanacak yapıdaysan sıkıntı büyük kardeşim. bence bunun derdine düş. acaba bir haftada neden bağlanıyorsun, çok mu boşluktasın, çok mu büyük sıkıntılar yaşadın??
yani normal şartlar altında karşındaki 1 haftadan beri konuştuğu kıza bağlanmamıştır.

Bu hesaptan konuşmayı bırak kendi hesabından yaz, ondan ümidi keser. Sende unut fake hesabı

Şu erkekleri büyütmeyin gözünüzde o kadar ya bildiğin mal varlıklar.
O hesabı yalanla başlattığın gibi yalanla bitir, evliyim ben de geç.
Bir iki gün sonra başka sosyal hesabı varsa kendi profilinle ekle konuş.
Yüzde doksan zaten konuşacaktır.

Back
X