Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya cok tesekkur ederim bi anne sevgisiyle yazmis gibisiniz icimi isittiniz gercekten bugun anlatacagim ama buradaki aldigim fikirden dolayi fotografi kaldirdim az once bana sordu neden kaldirdin falan diye fotograftaki kizdan hoslaniyor sanirim ondan hicbir eksigim yok bende onun kadar guzelim ama suan tepkisinden cok cekiniyorumHerşeyi doğru olduğu gibi anlat sanal alem mecburen kendini korumak adına fake isim vs kullanmak zorundayız mesela burada kk klubündede hangimizin soyadımızı geçtim gerçek iismimizi kullanıyoruz ? Eğer anlayışlı insan ise sorun yapmaz yok sorun çıkartıyor ise bilki ondan sana adam olmaz sende ona göre hayatına alırsın yada almazsın hakkınızda hayırlı olsun tek yalanında bu olsun güzel kızım![]()
Bisey sorucam dediginiz gibi kaldirdim profil fotografini bana soruyor neden kaldirdin diye gecistiryorum simdi aksam anlaticam yazdim sanirim o kiza baglandi yacnm bence profıl fotonu kaldır ( o kzın fotosunu yanı) daha fazla o kıza alısmasın. yavas yavas kendını ona tanıtıırsn
Ya cok tesekkur ederim bi anne sevgisiyle yazmis gibisiniz icimi isittiniz gercekten bugun anlatacagim ama buradaki aldigim fikirden dolayi fotografi kaldirdim az once bana sordu neden kaldirdin falan diye fotograftaki kizdan hoslaniyor sanirim ondan hicbir eksigim yok bende onun kadar guzelim ama suan tepkisinden cok cekiniyorum
Bisey sorucam dediginiz gibi kaldirdim profil fotografini bana soruyor neden kaldirdin diye gecistiryorum simdi aksam anlaticam yazdim sanirim o kiza baglandi ya![]()
oyle yapmayi da dusundum ama beni konusma tarzimdan falan anlayabilirBence yeni bir hesap ac kendi resminle. Oyle konusmaya basla. Ondan guzelim filan olmuyor . Isin icinde yalan var, kandirilma var ama bu kez de seni seninle aldatti meselesini takmayacaksan tabi.
Suan disarida isi var yine de aciklamali miyim sizce ya cok tesekkurler mesgul ettim sizide dediginiz gibi hayirlisiBence yeni bir hesap ac kendi resminle. Oyle konusmaya basla. Ondan guzelim filan olmuyor . Isin icinde yalan var, kandirilma var ama bu kez de seni seninle aldatti meselesini takmayacaksan tabi.
oyle yapmayi da dusundum ama beni konusma tarzimdan falan anlayabilir
Bisey sorucam dediginiz gibi kaldirdim profil fotografini bana soruyor neden kaldirdin diye gecistiryorum simdi aksam anlaticam yazdim sanirim o kiza baglandi ya![]()
Hahahahaha haklisiniz aslinda ama simdiki hesapla yeni acacagim hesap birbirine benzer cunku bazen kendi hayatimla ilgili seyleri de anlattim anlar yani size sorum bu hesaptan aciklasam nolur sizceYok ya erkekler o kadar akilli degil.![]()
Cok haklisiniz ama sanirim bana asiri kizacak devam bile etmeye biliriz ama hergun sabah keske dun aciklasaydim diye kalkmaktan iyidir en azindan ikimizi de daha fazla kandirmamis olurum teskkurler tekrardan cok yardimci oldunuzcnm ne kadar erken soylersen okadar iyi daha fazla baglanmasından iyidir bence. iyi olmus kaldırdgın gozu alısmasın o kıza daha fazla.