• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gunaydınlar .

Fikir payşalım olacağına , hakâret edildim , beni siteden atacaklarına hakâret edenler atılmalı , doğrusu buysa .

Kabarıklık beni ilgilendirmiyor erkek cinsel organı sadece.
Ama bazıları 2 yana açıp "mal meydanda" mantığıyla sergiliyor işte. O zaman ters ters bakar rahatsız olacağım kadar yakındaysa uyarırım..

Ben gerekli şeyleri operatörlere yazdım kimin haklı olduguna o zaman onlar karar versin , insanı bu kadar darbelemeye gerek yoktu .

Şimdi siz bacaklarını aça aça oturan erkek bozuntularindan rahatsız olup konu açarsınız, bundan sizler gibi rahatsız olanlar da yorum yazar, hatta kendilerine benim gibi "babanın hanında değilsin, toplan kardeşim" diyenler yazar, fikir paylaşırsınız.

Ama yok hoşuma gidiyor, yok ilgimi çekiyor derseniz hem BDV konuşu değil, hemde burası fantezi paylaşım alanı değil. Ofsayt yani...

Sizlerin hoşunuza gitmiyorsa sizlerin kadınlığınızdan şüphe duyarım , çünki her kadın sever anlatabildim mi ?

Senin gibi sığır erkekler öyle sandığı için zaten kadınlar toplu taşıma araçlarında böyle taciz ediliyor. Erkeksen erkeğim diye itiraf edersin zaten..
O yüzden ne olduğun belli değil. Bilmem anlatabildim mi? :KK14:

Şimdi erkeksen erkeklik organını niye merak ediyorsun? Kadınsan kadınlara niye özelden yazıyorsun.Enterasan bir arkadaş sın vesselam..Bunlar hep açlıktan oluyor.

Senin gibi sığır erkekler öyle sandığı için zaten kadınlar toplu taşıma araçlarında böyle taciz ediliyor. Erkeksen erkeğim diye itiraf edersin zaten..
O yüzden ne olduğun belli değil. Bilmem anlatabildim mi? :KK14:
Ben erkek olsam burada ne işim var !

Back
X