- 18 Temmuz 2025
- 12
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi kubraslck1
-
Trendyoldan alsam nasıl olur acaba burda eczanelerde baya pahalımagnezyum takvıyesı alabılısınız içeriği iyi olanlardan oda yorgunluğa baya ıyı gelıyor
trendyoldan alma çogu gerçek olmayan ürün satıyor canımmTrendyoldan alsam nasıl olur acaba burda eczanelerde baya pahalı
bence bu sıralar herkes böyle ya, ben de böyleyim kalkasım gelmiyor psikolojik olarak uyuyasım geliyor. sıcaklardan ya da gün içinde bir şey yapmamaktan olabilir. yaşadığınız yer sıcak mı? çalışıyor musunuz?bir şey sormak istiyorum ben gün içinde değil de her gün böyle yani yataktan kalkasim gelmiyor böyle gün içinde yorgun halsiz hissediyorum hiç şey canım istemiyor kan değerlerime de bakayım sıkıntı çıkmadı vitamin de kullandım bitirdim böyle trendi yolda böyle vitaminler bir şeyler var kullanıp da önerdiğiniz bir şey varsa almak istiyorum ya enerjik olmak için. Önereceğiniz bişey varmi
Ev hanımıyım yaşadığım yer öyle çok sıcak yerde değil aslında ama bende aynıyım hiç bişey yapasim gelmiyor hayattan zevk alamıyorumbence bu sıralar herkes böyle ya, ben de böyleyim kalkasım gelmiyor psikolojik olarak uyuyasım geliyor. sıcaklardan ya da gün içinde bir şey yapmamaktan olabilir. yaşadığınız yer sıcak mı? çalışıyor musunuz?
kafanıza bir şeyler takıyor musunuz? anksiyeteniz vs. var mı?Ev hanımıyım yaşadığım yer öyle çok sıcak yerde değil aslında ama bende aynıyım hiç bişey yapasim gelmiyor hayattan zevk alamıyorum
Var troid var panik atak hastalığı var 2 senedir Bebek istiyoruz olmuyor onun stresi Dr gittik bı sorun yok dedilerkafanıza bir şeyler takıyor musunuz? anksiyeteniz vs. var mı?
Doktora danışmadan internetten bilmediğiniz ürünleri almayın.bir şey sormak istiyorum ben gün içinde değil de her gün böyle yani yataktan kalkasim gelmiyor böyle gün içinde yorgun halsiz hissediyorum hiç şey canım istemiyor kan değerlerime de bakayım sıkıntı çıkmadı vitamin de kullandım bitirdim böyle trendi yolda böyle vitaminler bir şeyler var kullanıp da önerdiğiniz bir şey varsa almak istiyorum ya enerjik olmak için. Önereceğiniz bişey varmi
B12 ve kansızlıktan kaynaklı olabiliyor demir deponuz düşükse böyle halsizlik yapar folik asidiniz ya dabir şey sormak istiyorum ben gün içinde değil de her gün böyle yani yataktan kalkasim gelmiyor böyle gün içinde yorgun halsiz hissediyorum hiç şey canım istemiyor kan değerlerime de bakayım sıkıntı çıkmadı vitamin de kullandım bitirdim böyle trendi yolda böyle vitaminler bir şeyler var kullanıp da önerdiğiniz bir şey varsa almak istiyorum ya enerjik olmak için. Önereceğiniz bişey varmi
Aslında B12 vitamini ve demirr ilacı kullandım bitiridim yine aynı durumdayım bilemedim valla neden boyleyimB12 ve kansızlıktan kaynaklı olabiliyor demir deponuz düşükse böyle halsizlik yapar folik asidiniz ya da
Kan değerinizin düşük olduğu için böylesiniz tekrar kullanınAslında B12 vitamini ve demirr ilacı kullandım bitiridim yine aynı durumdayım bilemedim valla neden boyleyim
Osman ben bı yarın olmazsa sağlık ocağına gidip kanıma baktirmam lazimDoktora gidin bir genel kan tahlili yaptırın. Kendiniz vitamin sipariş Edip kullanmayın. internetten almayın zaten internette sahte sattıkları için o kadar ucuz, eczaneden alın
evet değerlerinizde sıkıntı yoksa stresten olabilir çünkü hiçbir şey yapmak istemiyorum diyorsunuzVar troid var panik atak hastalığı var 2 senedir Bebek istiyoruz olmuyor onun stresi Dr gittik bı sorun yok dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?