Güncel Doğum İzni 2015

esram85

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
19
4
18
Ankara
Merhaba, Öncelikle forumda birçok farklı bilgi var doğum izniyle ilgili bilen arkadaşlarım yazarsa sevinirim. Özel iş yeri çalışanı olarak şuan 30+1 hamileyim. 32 haftada çalışamaz raporu alarak işten ayrılmak istiyorum. Öğrenmek istediğim raporumu 32+0 da almak gerek yoksa 32+7 dolup 33 haftada da almak gerek yardımcı olursanız sevinirim.

Aynı soruyu sormak için girmiştm, siz naptıniz ne zaman alinıyormuş izin öğrenebildiniz mi

Ben 32+0 da çalışabilir raporu aldım, 5 hafta daha çalışıp 37+0 da ise çalışamaz raporu aldım.

doktor bana tam 32+0 da gel raporunu vereyim dedi
çalışabilir vericem dedi ama ben calisamaz alicam sanirim
bilmiyorum cok kararsizim

Merhaba bugün itibariyle 32+0 çalışamaz raporumu aldım.Çok şükür her hangi bir sorun çıkmadı. Artık işe gitmemenin keyfini yasayacağım şimdi dinlenme ve çok ağırlaşmadan hazırlıkları tamamlamak lazım

tam 32. haftanın içinde alınıyor..ben 32+2 de almıştım raporu mesela...rapor toplam 16 hafta tüm günleri kapsaması lazım

arkadaslar bende rapor alacam calısabilir sadece bir hafta daha istiyortum öle verilebiliyor mu bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…