• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güncel mesleğiniz/ işiniz, yapmak istediğiniz meslek ☀️

Kulubun1uyesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
1.737
1.013
63
Akşamın sohbeti aklıma gelen 🐱

Mevcut kariyerinizden memnun musunuz? Memnun değilseniz değiştirmek için bir şey yapıyor musunuz 🌸ya da yaptınız mı… hayaller ile gerçekleriniz kesişti mı bla bla

Ben finansçıyım . Hostes ya da turist rehberi olmak güzel olurdu şimdi düşününce ✨ onun dışında mühendis olmak isterdim yani tüm meslekler jsjdjf

Son düzenleme:
Öğretmenim
Bi süre yaptım
Tam cinnet gecırmelık, nıye deyınce cocuk nasıl nıye dıye yıkılıyorum oldugum yere🤣🤣🤣

Hostes pilot fılan olmak isterdim gez dur
Yabancı 2 Dil bılıyorum
Ama hiç calısmak ıstemıyorum ev hanımıyım sımdılık bakalm

Öğretmenim
Bi süre yaptım
Tam cinnet gecırmelık, nıye deyınce cocuk nasıl nıye dıye yıkılıyorum oldugum yere🤣🤣🤣

Hostes pilot fılan olmak isterdim gez dur
Yabancı 2 Dil bılıyorum
Ama hiç calısmak ıstemıyorum ev hanımıyım sımdılık bakalm
Kizzz boş durma iki dil biliyorsaaan deli misin 🌸 bence de öğretmenlik zor . Hostes olmak güzel olurdu ☀️

çalışmıyorum bebek bakıyorum 😂😂

Dil edebiyat mezunuyum.. Editör veya akademisyen olmak istiyordum üniversitedeyken. Ama o dönem ailemin işletmesini işletiyordum. Bir dönem öğretmenlik de yaptım ama bana göre değil. çocuklara karşı sabırlı değilim malesef. Aile işletmesinden hoop koca evine 😣

Simdi akademisyenliği düsünüyorum tekrardan. Alese çalışıyorum. Benim her seyden çok çabuk hevesim geciyor 🥲

çalışmıyorum bebek bakıyorum 😂😂

Dil edebiyat mezunuyum.. Editör veya akademisyen olmak istiyordum üniversitedeyken. Ama o dönem ailemin işletmesini işletiyordum. Bir dönem öğretmenlik de yaptım ama bana göre değil. çocuklara karşı sabırlı değilim malesef. Aile işletmesinden hoop koca evine 😣

Simdi akademisyenliği düsünüyorum tekrardan. Alese çalışıyorum. Benim her seyden çok çabuk hevesim geciyor 🥲
Kolay gelsin 24 saat mesai zor iş 🤣
Ay benimde öyle yüksek lisansı da bıraktım çabuk geçiyor benden de hsjdjf

Kolay gelsin 24 saat mesai zor iş 🤣
Ay benimde öyle yüksek lisansı da bıraktım çabuk geçiyor benden de hsjdjf
daha önceden girdim ales ve ydsye ama başlamadım yüksek lisansa. 2 yıl daha okumak zor geldi o zaman 😂😂 ama simdi özlüyorum üniversiteyi, sürekli öğrenci olamayı falan.

boş duruyorum bari yüksek yapayım 😂😂

Hostes olmak güzel olurdu cümlesini okuyorum sıkça.. gülüyorum, bir acı tebessüm😅 gezmek sanıyorlar diyorum, sırtm yanarken, ayaklarımın nasırı acırken, gozlerım tavana boş boş bakıp yarın akşama kadar nası uyuyacağım 11 saatlık uçuşa gideceğim valize herşeyi koydum mu 24 saat kalıp geri geleceğim değil gezmek ınş uyuyabılırım dönüşe doğru uyuyım bari sabahtan çok uyumayayım, e döndükten sonra hemen uyursam gece uyuyamayacağım ozaman acaba dönüşte 2 boş sonra tekrar aynı seferi verirler mi bari boş çıksam ..düşüncelerinden sıyrılıp foruma geri dalıyorum.. okey hadi bye😂❤️

Hostes olmak güzel olurdu cümlesini okuyorum sıkça.. gülüyorum, bir acı tebessüm😅 gezmek sanıyorlar diyorum, sırtm yanarken, ayaklarımın nasırı acırken, gozlerım tavana boş boş bakıp yarın akşama kadar nası uyuyacağım 11 saatlık uçuşa gideceğim valize herşeyi koydum mu 24 saat kalıp geri geleceğim değil gezmek ınş uyuyabılırım dönüşe doğru uyuyım bari sabahtan çok uyumayayım, e döndükten sonra hemen uyursam gece uyuyamayacağım ozaman acaba dönüşte 2 boş sonra tekrar aynı seferi verirler mi bari boş çıksam ..düşüncelerinden sıyrılıp foruma geri dalıyorum.. okey hadi bye😂❤️
Abbooooo 🤣🤣 bir hostesin günlükleri.

Turizm ve Otelcilik MYO okudum. Beş yıldır bir otelin hamamında ağdacı ve keseciyim. İşimi seviyorum; ağda yaptığım veya keseleyip yıkadığım kadınları pırıl pırıl, tertemiz görünce çok mutlu oluyorum:KK70::KK70:. Ağda veya kese sonrası deri onarıcı, dinlendirici, rahatlatıcı yüzeyel masaj da yapıyorum. Aslında işimden çok memnunum, müşterilerim mutlu ayrılıyorlar. Yapmak istediğim iki şey var; lazer epilasyoncu olup istenmeyen tüylere kalıcı çözüm üretmek, bir de tıbbi masaj yapabilmeyi çok isterdim. Her ikisi de extra ciddi eğitim gerektiriyor.

Back
X