Güncel: Seni sevmiyorum ulan.

Valeriaaaa

Girl power
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
622
232
33
30
Arkadaslar bunu ağlayarak yazıyorum, beni kinicaksinz belli zaten diçeksiniz. Bana seni sevmiyorum ulan dedi. Anlamıyomu rol mu oynayim tazminatmi istiyorsun dedi. Halbuki bundan 1 ay önce benimle evlenmek istediğini yuva kurmak istediğini söyledi anlatacak okadar şey varki suan agalmaktan gözlerim şişti ellerim soğudu. Kotuyum

adamın olduğu şehirde sevgilisi var.
kaç yaşında 15 mi ailesi bilmiyor hadi geçtim kuzenleri bilmiyor.

arkadaşım ısrar etme def et..
sevgilisi var onunla geçirecek yılbaşınıda.

bak dünkü konuna bunları yazdım görmezden geldin.

üzülme boşuna dünyadaki tek adam bu saygısız mı? sana yazdığı mesajlarda üslubu berbattı.
bunu mu hakediyorsunki sen. şükret kurtuldun.

Üff bu kadar mi kör aşık oluyorsunuz allah aşkına. Bu adamdan ne hayır bekliyorsun ki. Bana değer vermeyen insana ben bi de göz yaşı dökcem hee. Valla kurtuldum diye sadaka veririm.
Kendiniz bu kadar ezdirmeyin. Yeri gelince resti çekiceksiniz. Sen benle boyle konuşamazsın diyceksiniz. Bu nedir. Adam tepenize çıkmış ezik görmüş sizi. Biraz değerinizin farkında olun

boşver demekle olmuyor biliyorum. sevilmemek değil gururunun incinmiş olması mesele dimi. gerçeği bu çünkü anlamak biraz zaman alacak hepsi bu. bırak sevmesin sende bundan bir kaç sene sonra ben nasıl sevdim böyle birini diyeceksin.adını bile emin ol hatırlamıycaksın adını hatırlasan soyadı gelmiycek aklına bir türlü. bu günün,yarın ki gecen çok kötü geçecek ama inan sonrası hep bitecek. o yüzden çok üzmeye gerek yok. emin ol daha iyisi çıkacak karşına. bak ben ne zaman kötü birşey yaşasam bugün üzülüyorum bedelini ödüyorum yarın karşılığı istediğimden iyi olarak bana gelecek. hepte böyle olmuştur. beğendiğim arabayı alamadım çok üzüldüm diyelim emin ol o zamanlar hayal edemediğime yarın sahip oluyorum.

Boşver geçiyor demicem biraz zor geçiyor.. ama geçiyor.. neyse benim sana asıl söylemek istediğim şey kesinlikle gururlu ve kesinlikle umursamaz ol.. "hmm peki sevmiyor musun, sevmemen de sen de umrumda değilsiniz:) sana ihtiyacım yok ki" modunda oluyorsun, abartmadan tabii sabah akşam sosyal medyada mutluluk pozları verme.. öyle vicdanı sızlasın belki üzülür acır diye de düşünme, umursanmadıkları zaman akılları başlarına geliyor.. ha gelse ne gelmese ne bu saatten sonra, dimii?

ya bu erkeklerin hepsi mi ayni ya, Allahim nolur bizi böyle sahtekarlardan koru Yarabbim, bu nasil bir dünya böyle? bunlar nasil insanlar ya? hic mi vicdan olmaz hic mi utanma olmaz bi insanda? madem sevmiyorsun ne diye sürdürüyorsun kardesim?

ooofff offfff....bacim bosver, biliyorum cok zor ama inan ki degmez böyleleri icin. günden günde acin daha da hafifleyecek ve inan güzel günler cok yakinda, sen yeterki ümidini kaybetme. hayata tutun. demesi kolay deme, ben de bu aralar neredeyse ayni seyi yasiyorum, ben de zaman zaman cok agliyorum ama herseyin iyi olucagina inaniyorum. hayat bitmiyor, devam ediyor. ölücekmissin gibi hissediyorsun ama ölmüyorsun. güclü ol, kendine bu haksizligi yapma lütfen.

Evet 1 ay önce evlenmekten bahsedip şimdi sevmiyorum diyebilir. Bir gün önce de bahsedip ertesi gün sevmiyorum diyebilir. Sonuçta karşımızda bir erkek var, sasirmamak lazım.

İlla ki uzuluceksin, illa ki Zor olacak. Sanki hiç geçmeyecekmis gibi gelecek. Ama gecicek merak etme. Bunu unutma hiç. . Sadece dayan

Şuan kendini kötü hissediyorsun fakat en azından rol yapmamış kaba tabirle de olsa söylemiş ki zaten sırf bu konuşma tarzı bile nasıl bir karakterde olduğunu gösteriyor.
Dünkü konunuzda da söylemiştim. İlgisiz birinden ilgi beklemeniz sadece sizi yıpratır ve ileride enerjinizi bunun için harcadığınıza üzülürsünüz. Tecrübeyle sabit.
O sebeple boşverin her şey geçip gidicek, sadece biraz zaman.

Bu lafın üstüne ne dediniz ya da cevap yazdınız mı? Sakın sakın ama hani beni seviyodun herşey yalan mıydı tarzı melankolik şeyler yazmayın! Oh be senden kurtulduğuma sevindim deyip geçin o düşünsün gerisini.

bak dünkü konuna bunları yazdım görmezden geldin.

üzülme boşuna dünyadaki tek adam bu saygısız mı? sana yazdığı mesajlarda üslubu berbattı.
bunu mu hakediyorsunki sen. şükret kurtuldun.
Dün bu arkadaşa o kadar çok söylendi ki ayrılması gerektiği.. Ama kesinlikle duymak istediği bu değil. O yüzden de sürekli yeni konu açıyor. İstiyor ki biz ona öyle tavsiyeler verelim ki adam karasevdaya yakalansın.. Biz ona "şunu şunu yaz" diyelim, o da adamın cevabını bize yazsın biz yine cevap verelim falan filan..

İnstagramda totolar yakaladı, açtığı fake hesaptan adam kendisine yürüdü yine de yetmedi.

Dün de yazdım yine yazayım size burada kimse yardım edemez. Lütfen psikoloğa gidin.

Yılbaşına ağlamaklı girme boşveeeer hayat tek bir kişinin etrafında dönmüyor

Keşke sana yaptığı saygısızlığa, seni hiçe saymasına üzülsen.
Ama sanırım ayrıldığı için üzgünsün.
Arkadaşlarla ya da her kimlerle ise, onlarla keyfi bitince nasılsa yea çok sinirlendirmiştin ondan öyle dedim diyecek,belki sorry falan da der,sen de koşup gideceksin yine.
Niye üzüldün ki bu kadar.

Sende deseydin ulan seni silah zoruyla yanimda tutmuyorum. Dfl git. Bebe buyutemem deseydin.
Sinir oluyorum boyle erkeklere.
Aslinda sana saygisizlik yapmis gibi gozukuyor. Ama boyle seviyorum denen cumleyi veya evlilikten bahseden erkekler döneklesirse kendi kendilerine saygisizlik yapmis oluyorlar.
Sevmedigin insana seviyorum diyorsan kendini harcarsin oglum. Sevmedigin insanla ne isin varlar derler. Basit hayat yasiyorlardir bu tip erkekler. Eglencesine seninle oluyordur. Yani kisaca kendi hayatina saygisi olmayanin sanada saygisi olmasini bekleme.

Ve aglamak yerine sevin simdi.

Konunuzu bilmiyorum ama ulan diye bu kadar şiddetli bir şekilde bu cümleyi kuran insan için daha fazla üzülmeye değer mi bilemedim. Bu cümleden sonra artık önünüze bakmanız gerek bence. Acı ama gerçek olan bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…