Güncel: Seni sevmiyorum ulan.

Ya insan size hem kızıyor hem üzülüyor.. Bu adama karşı o kadar fazla naif, tavizkar davranıyorsunuz ki, adam sizi kukla gibi parmağında oynatıyor, sizi kullanıyor..
Size yaptığı onca şeyden sonra yüzüne bile bakmamanız gerekirken her seferinde sizi özür diletecek duruma getirmeyi başarmış.
Sizin ki asla sevgi değil, saplantı. Bunu kabul etmek de zorlanıyo olabilirsiniz ama kurtulmak istiyorsanız önce bu durumu kabullenin. Cidden insan üzülüyor şu halinize kendinizi perişan ediyorsunuz zerre kadar değmeyecek biri için.

Hep böyle uçta mı yaşarsınız duygularınızı, bu hiç sağlıklı değil. Psikoloğa gidin derken inanın sizi incitmek için söylemiyorum, gerçekten çok faydasını görürsünüz. Bu halleriniz hiç normal değil.

Haklısın canım diyorum ya hepiniz hakişinin iyiki varsınız.. En üzüldüm nokta her yılbaşı mutsuz girdim hep hiç birgün gülerek girmedim

emin ol bende oyleyim ... bizim gibi insanlar var o yuzden uzulme ... sadece lutfen adama gidip.niye boyle dedin niye niye deme ..arayip sormak isteyeceksin sormak icin ama hicbir zaman istedigin cevabi alamayacaksin ...sadece zamana birak ...kinusmak istersen bana mesaj atabilirsin her zman dinlerim

yapacağın tek şey var, irtibatı kes. arayıp sormayı kes. kesinlikle kes ama. yanlışlıkla mesaj bile atma. atıyorum facebook'tan twitter'dan sil, instagram'da unut kalsın. ara ara fotoğraf paylaş. normal ol, mutlu ol. takmamış gibi davran.
yurtdışına gidecek demişsin yılbaşı için, onun gazıyla yapmıştır bence. döndüğünde boşluğa düşüp araması olası.
sen o süreyi güçlü geçir.

bi de taktik falan veriyorum ama doğru insanı bulduğunda taktiğe gerek kalmıyor o yüzden bu kişi yanlış senin için bunu bil. kaprisler, tripler ve ilişkide en son bile söylenmeyecek söz "seni sevmiyorum" sözünü söyleyen biri ileride de mutlu edemez seni. seni değil kimseyi etmez. yanlış erkek deyip üzerini çizeceksin. doğrusuna denk geliniyor.

Merhaba canım,
Soylediniz herşeye katılıyorum, bana kizmakla serbestsiniz çünkü hepiniz haklısınız ve iyiki varsınız sizlerin sayesinde güçlü olmaya çalışıyorum. Maksat kendimi acindirmak değil. Benim yaşadığım belki bir hiç başka durumlara bakarsak bunda şükür..Fakat insan zorund gidiyor işte iyilik yaptığım halde bu kotulugu haketmedım. Yetimdir dedim sorumluklari var dedim merhametimi koyarak yeri geldi zaman Altan aldım. Suyuna gittim. Ama bana karşı çok yanlışları oldu anlamadigim okadar şeyler varki ama inanin ne sizi yormak isterim nede düşünüp yine üzülmek. . CANIM, maksadın beni üzmek değil haklısın. Ben duygularımı hep ucta yaşıyorum. Ve bu çok kötü.. Toparlanicam inşallah Rabbim 2018 herkese güzel sağlıklı yıl getirsin. Çok tşk tasfiyeniz için

Merhaba canım,
İnanın en son bana seni sevmiyorum sevmiyorm ve dahası söylerken içindeki nefretini gordum, bukadar kaba bi davranışı haketmedim. Ama hiç bişey yazmadım geri...Artık yüzüm yok yazmaya..yazmamda Allahimin izniyle. Yeterince kadar pasif ve gurursuz oldum. Allah razı olsun, iyiki varsınız. Sizinde bir derdiniz varsa bende seve seve dinlerim. Rabbime emanetsiniz

Merhaba canım,
Haklısın, zaten soon mesajda diyeceğim hiç bişey kalmadı. Kanım döndü kaldı. Ben artık pes ediyorum. Ben bunları haketmedim Asla.. Ben onu Allaha havale ediyorum, ben ağlarken, ve ağladımi bildi halde o mışıl mışıl uyuyordu hep. Unutmam. Bana yaptıklarını unutmam.. anlatmadigim okadar şey varki. İçimde kaldı. . Kimseye anlatamadigim. Çünkü utanıyorum mahcubum rezilim. Kendimi sucluyorum en büyük suç bende. Bukadar kör olmucaktim. Lütfen hanımlar siz siz olun benim gibi olmayın.

Sen de onu daha çok sevme

Benzer sahneyi yasadim. Ilk gururun ayaklar altina alınmış, e....yi yerine koyulmus hissediyorsun. Agla agla icin disina çıkıyor. Cunku sen ona asiksin o degil. Ilk once dibe batiyorsun sen ama sen dipteyken hissizlesiyorsun cikinca o kuyudan daha temkinli olacaksin. Tek gozyasina degmeyecek biri aylar sonra bunu anlayacaksin. Lutfen bunu unutma yeni yilda gercek aski bulman bulmamiz dilegiyle

Dunyanin merkezi yaptin sanirim seven degil kotu davranan yaraniyo cidden..

merhaba arkadaslar yeni yilinizin kutlu olsun.

Beyfendi WhatsApp durumuna : Bir kere alıştın mı yalnızlığa, resti çekersin her kafanı bozana.” diye yazmış

Beyfendi WhatsApp durumuna : Bir kere alıştın mı yalnızlığa, resti çekersin her kafanı bozana.” diye yazmış

Birşey soracağım ; Nüfus sayımında seni de adamdan sayıyorlar mi ? de

Kamyon arkası gibi oldu

Geçer geçer gün gelir bu konuyu gülerek okursun.
Sabır ve zaman herşeyin ilacı.

Cevap vermiş gibi yapmayın sakın. Onu delirtmek istiyorsan en güzel resimlerini profiline koy aralıklarla. Durumuna da ederin kadar değer görürsün, oh bee yaz.

Cevap vermiş gibi yapmayın sakın. Onu delirtmek istiyorsan en güzel resimlerini profiline koy aralıklarla. Durumuna da ederin kadar değer görürsün, oh bee yaz.
Aslında bir söz var : enazinda benim kafam bozuk, ;kanım bozuk değil bazıları gibi. Ama sonra düşündüm boşver. .

Hiç acımasın...
Değer mi ya? Bir o mu kalmış bu dünyada?
Hiç mi kendinin farkında değilsin be kadın...
Silkin bir kendine gel....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…