Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar yok mu son dönemlerde konyada özel ve devlette tüp bebek yaptıran ? Bir bilgi rica edeceğimMerhaba , tüp bebek düşünüyoruz rapor çıktığında devlet hastanesine ne kadar ücret ödeniyor , özele ne kadar ödeniyor bilen var mı arkadaşlar ona göre hastane tercih edeceğim
Özellikle Konya da tüp bebek yaptıran var mı ? Lütfen bilgi verebilir misiniz ?
Amin inşallahMerhaba Konyada novafertil tup bebek merkezi var Meramda sanırsam bi kaç tanıdığım orada tedavi oldu ve çocuklarına kavuştular darısı size![]()
Direk tup bebek di onlarınAmin inşallahTedavi mi oldu yoksa direk tüp bebek mi yaptılar ? Yani tüp bebek merkezleri önce tedavi yapıp eğer başarısız olurlarsa mı tüp bebeğe geçiyorlar Onu merak ediyorum aslında.
Üniversite hastanesinde 8 ay once raporlu olarak hocaya yaptırdım hocaya 3600 hastaneye 900 ilaclarada 3000 ödedik (rakamlar yuvarlak hesap) Ben yüksek doz ilac kullandığım için fazla tuttu parasiMerhaba , tüp bebek düşünüyoruz rapor çıktığında devlet hastanesine ne kadar ücret ödeniyor , özele ne kadar ödeniyor bilen var mı arkadaşlar ona göre hastane tercih edeceğim
Teşekkürler yanıt için :) hamilesiniz sanırımÜniversite hastanesinde 8 ay once raporlu olarak hocaya yaptırdım hocaya 3600 hastaneye 900 ilaclarada 3000 ödedik (rakamlar yuvarlak hesap) Ben yüksek doz ilac kullandığım için fazla tuttu parasi
Rica ederim evet hamileyim çok şükür isteyen herkese sağlıkla nasip olsun inşallah. Trabzonda ktu de yaptırdım ilk denememde tuttu ama 9.haftada kalbi durdu bu ikinci denemem. Herşeyde bir hayir vardir ilk denememden sonra ikinci icin istanbula gidecektim doktorlar vs konuşmuştuk hep uçak bileti bakıyorduk mart ayıydı salgin patladi ha bugün ha YARIN derken anladık ki gidemiycez ikinci defa ktude yaptiralim bari en azindan kendi şehrimiz dedik. Doktorumuzuda seviyoduk zaten. O arada epey bi zaman kaybettik martta planliyoduk gidemeyince sehir dışına eylül ayına kaldi trabzondaki demekki vakti zamani o zamanmis dedim bendeTeşekkürler yanıt için :) hamilesiniz sanırımtüp bebekle mi oldu ? Hangi şehrin üniversite hastanesine yaptırdınız ilk tüpte mi gebe kaldınız ? Tam bu ay regldab sonra başlayalım dedik şimdi de kapanma geldi
![]()
Merhaba biz Samsun medicana özel hastanesin de yaptırdık. Toplam 18 bin tuttu. Kontrol ,yumurta toplama,ilaçlar ,transfer, embriyo dondurma işlemi yaptırdık canm.Merhaba , tüp bebek düşünüyoruz rapor çıktığında devlet hastanesine ne kadar ücret ödeniyor , özele ne kadar ödeniyor bilen var mı arkadaşlar ona göre hastane tercih edeceğim
Biraz gec kalmis olabilirim ama konyada novafertilde yaptirdim fiyat konusu raporsuz 9500 tl raporlu 7500 tl benim ilaclarim da 2000 tl tuttuMerhaba , tüp bebek düşünüyoruz rapor çıktığında devlet hastanesine ne kadar ücret ödeniyor , özele ne kadar ödeniyor bilen var mı arkadaşlar ona göre hastane tercih edeceğim
İlaçlar raporlu muydu?Biraz gec kalmis olabilirim ama konyada novafertilde yaptirdim fiyat konusu raporsuz 9500 tl raporlu 7500 tl benim ilaclarim da 2000 tl tuttu
Yok değildi anlaşma gereği hesaplı tuttu benimİlaçlar raporlu muydu?