• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günde 10 000 adim atarak..

istanbullu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
233
76
123
Almanya
Merhaba bayanlaar :-*
Benim biraz kilomla bi derdim var. Boy:1.70/Kilo:80. Bugun bi adimsayar aldim ve hergün 10 000 adim yürümeyi planliyorum. Üstelik sekeri hayatimdan atabilirim ekmegi hayir ama. Sizce bu planla kilo kaybede bilirmiyim.

Benim biraz kilomla bi derdim var. Boy:1.70/Kilo:80. Bugun bi adimsayar aldim ve hergün 10 000 adim yürümeyi planliyorum. Üstelik sekeri hayatimdan atabilirim ekmegi hayir ama. Sizce bu planla kilo kaybede bilirmiyim.

Canım ben de 30 kilo verdim. Felsefem her şey var ama azar azar. Tam doymak yok. Akşamları saat 6-7 den sonra hiç bir şey yememek dayanamazsan belki bir bardak süt yoğurt ya da enerjisi yüksek olmayan küçük bir meyve. Bol su, bol yoğurt. Yürüyüş tamamen işe yarıyor. Zaten yürümek, bol su içmek, sindirimi güçlendiren yoğurt gibi gıdaları bol yemek insanın yaşam tarzı olmalı.

Canım ben de 30 kilo verdim. Felsefem her şey var ama azar azar. Tam doymak yok. Akşamları saat 6-7 den sonra hiç bir şey yememek dayanamazsan belki bir bardak süt yoğurt ya da enerjisi yüksek olmayan küçük bir meyve. Bol su, bol yoğurt. Yürüyüş tamamen işe yarıyor. Zaten yürümek, bol su içmek, sindirimi güçlendiren yoğurt gibi gıdaları bol yemek insanın yaşam tarzı olmalı.

Cok tebrik ederim canim. Gercekten kutluyorum. Ben burda 3 kilo versem takla atcak durumdayim :)) Benim sorunum tek aksama kadar iradem harika. Ama bi gün batsin ac olmadigimi bildigim halde kendimi yemege veriyorum :O

Her öğünde neredeyse 1 ekmek yiyen eşim şimdi bir dilim kepek ekmeği ile doyabiliyor. 120 kilo olan komşum ekmeği keserek ve yürüyüş yaparak 2 ayda 30 kilo verdi. Ekmeği kesemem, doyamam diye düşünme. Koca adam doyuyor sen mi doyamıcaksın. Alışıyor bünye bir süre sonra mide küçülüyor.

Benki her öğün ekmek yerim rejim yaptım dönemde gayette ekmeksiz 2 ay yaşadım. Ekmek özellikle beyaz yeniden çıkmış pamuk gibi önce deli gibi yiyorsun 1 saat sonra sanki günlerdir aç gibi oluyorsun. :18: Bence kilo vermek için ekmeği şekeri vs. kesmek ve bol yürüyüş yapmak - farklı bir sağlık sorunu yoksa - çok etkili. Ben mesela rejimi bozmak istediğimde yazık onyuzmilyonbaloncuk o kadar yürüdün öldün yoruldun şimdi ekmek yersem yazık emeğime diye kendimi tutmaya çalışıyordum. :16:

Beyaz ekmeği hayatından çıkarmadığın sürece kilo veremez, kendini boşu boşuna yorarsın.

ben beyaz ekmeği hiç yemiyorum şekerde kullanmıyorum kilo veremiyorum:50:

Back
X