• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günde 160 kalori..?

Herkes bunun tehlikeli olduğunu söylemiş siz de hala diretmişsiniz ,bizden yorum istiyorsunuz ama yorumlarımızın sizi etkilediğini düşünmüyorum. Kafaya takmışssınız uygulamayı bize diyecek bir şey kalmamış

Kızlar uyguladığım bir diyet var ve günde 160 kalori, daha yeni başladım uygulamaya 1 hafta veya 5 gün yapmayı düşünüyorum. Ama internette biraz araştırma yaptım da bu tarz düşük kalorili diyetlerin sonucu ölüme kadar gidebiliyormuş. Kilolu bir insan değilim sadece balık etliyim ama 2 hafta sonra kuzenimin düğününe gidicem ve kafadan 5 kilo gitmesi lazım. Ama nette o yazıları okuyunca korktum biraz ölüm riskinden dolayı. Sizce sadece 1 hafta uygulamalı mıyım?

bak arkadaşım böyle bişey yapma, sağlığın dahamı önemsiz, millete güzel gözükecem diye kendini tehlikye atma, şişmanda değilsin üstelik, yavaş ver kilolarını. sen bilirisn. allah bu vücudu bize emanet etmiş, birde bunu düşün.

Günde 160 kaloriye diyet mi olur. 1 haftada 5 kilo verirsiniz belki ama vücudunuz daha ne kayıplar verir uzun vadede anlarsınız. Sırf elbise daha güzel dursun diye böyle sağlıksız bir şeye nasıl kalkışıyorsunuz anlamıyorum...

Kızlar bende normalde sağlıklı beslenen biriyim ama 1 haftada biraz incelmem lazım sadece 1 hafta gibi küçük bir süre kasıcam kendimi yoksa bu diyet tabi ki sağlıksız, ben bu diyeti 1 haftadan fazla yapamam zaten. Size diyetimde neler var söyleyeyim

Sabah: 1 fincan kahve
Öğlen: 1 porsiyon haşlanmış brokoli (ben brokoli çok yiyemediğim için 1 tane de salatalık yiyorum)
Akşam: 1 kase light yoğurt, 1 yeşil elma

Ara öğünde de yeşil çay var, çok kötü olursak ta form bisküvilerden yiyebiliyoruz.
Günde 3 lt su

diyet bu kızlar...

Buna diyet değil ölüm orucu denir..

Back
X