Hyr snden once ben geldimSaat 12 yi geçti ilk sırada ben varım
ikinizde yoksnzHyr snden once ben geldim
artık bakmıyorum sıra karıştırdın resmen yazmayın dedikçe yazanlar olduHyr snden once ben geldim
Tm bana bakın bska kimseye bakmyın cok merak ettim hicde duymadm oyle birseyartık bakmıyorum sıra karıştırdın resmen yazmayın dedikçe yazanlar oldu
Bu işler parayla değil sırayla diyormuşumHyr snden once ben geldim
:)))ikinizde yoksnz
Sıraya girmeyide beceremedik görmüyonmuBu işler parayla değil sırayla diyormuşum
Naapsın kız , çok rağbet varBu nasıl bi düzen yahu? 4. 5. Oldun mu ömür billah bakılmıyor mu suçu ne garibanların :)))
Tümden mi iptal şimdi
Ee olcagı belli degilmi zatenNaapsın kız , çok rağbet var
Karışıklığın önüne geçilmeli
Hımm kuralı kati koyuyor ki kimse düzeni bozmasın diye öyle mi?Naapsın kız , çok rağbet var
Karışıklığın önüne geçilmeli
E burası bir forum ne olacağıni sanıyordunuz 3 kişi bakıcam daha bakmayacam yazmayın falan filan bakmıyorsanız konuyu kapattırın çok basitartık bakmıyorum sıra karıştırdın resmen yazmayın dedikçe yazanlar oldu
Cok merek ettim lutfen yahuözel kutumda bir o kadar dolu
az sabırlı ol arkadaşım senden önce sırada olanlar var sen öncelik istiyorsun resmenCok merek ettim lutfen yahu
gönlügzl arkadaş sürekli araya girmese karışmayacak sıra ama o hababam yazıp duruyorE burası bir forum ne olacağıni sanıyordunuz 3 kişi bakıcam daha bakmayacam yazmayın falan filan bakmıyorsanız konuyu kapattırın çok basit
Bakmıyacam dedin amaaz sabırlı ol arkadaşım senden önce sırada olanlar var sen öncelik istiyorsun resmen
Aman bakmassan bakma amma nazlısın yahu sıraya girdik hemde birinciye bakmam dedin ondan araya girdkgönlügzl arkadaş sürekli araya girmese karışmayacak sıra ama o hababam yazıp duruyor
bak ben karşılıksız yani karşılıklı fal olmadan bakıyorm ama k.bakma çok ısrarcı hareketlerin var sana istesemde bakamam negatif enerji depoladım sayendeBakmıyacam dedin ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?