• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

𝐆𝐮̈𝐧𝐝𝐞 𝟒 𝐭𝐚𝐧𝐞 𝐞𝐜𝐨𝐩𝐢𝐫𝐢𝐧 𝐢𝐜̧𝐢𝐥𝐢𝐫 𝐦𝐢?

Benımde haşimato troidim var. Tüp bebekle hamıle kalıp doğum yaptım. Günde 1 ecoprın günde 1 Oksapar kullandım.
Ecoprini 8. Hafta bırakmıştık. Ocsaparla devam.
Ama benım farklı durumlarımdan ötürü ecoprıne 20. Hafta tekrar başlamıştık 32. Haftaya kadar. Günde 4 bir düşündürdü. Tabi en iyisini doktorun bilir.
Haşimato tiroidle öğrendikten ne zaman sonra tüp bebek yaptınız değerleriniz kaçtı ? Bana 3 belki 6 ay sürer dedi düşmesi , o yüzden tüp bebeği ertelemek zorunda kaldık😔 kortizon tedavisi başladı sizin süreç nasıldı bahseder misiniz biraz

Haşimato tiroidle öğrendikten ne zaman sonra tüp bebek yaptınız değerleriniz kaçtı ? Bana 3 belki 6 ay sürer dedi düşmesi , o yüzden tüp bebeği ertelemek zorunda kaldık😔 kortizon tedavisi başladı sizin süreç nasıldı bahseder misiniz biraz
Merhaba ben çocuk olmuyor diye kadın doğuma gittiğimde öğrendim haşimato hastalığımı.
2 yıl sonra tüp bebek denemeye başladım. 11 yıl sonra 8. Tüp bebek tedavimde bır kızım oldu.
Tabii doğru doktoru bulana kadar 11 yıl geçti. Herkes bir de ben deneyeyım modundaydı.
Çok şükür bu günlere Allah herkese nasip etsin.

Merhaba ben çocuk olmuyor diye kadın doğuma gittiğimde öğrendim haşimato hastalığımı.
2 yıl sonra tüp bebek denemeye başladım. 11 yıl sonra 8. Tüp bebek tedavimde bır kızım oldu.
Tabii doğru doktoru bulana kadar 11 yıl geçti. Herkes bir de ben deneyeyım modundaydı.
Çok şükür bu günlere Allah herkese nasip etsin.
Yani tüp bebeğe başladığınızda Haşimato değerleriniz nasıldı ve ilaç kullanıyor muydunuz ne zaman sonrasında tüp bebek yaptınız ?

Back
X