- 29 Ocak 2013
- 2.607
- 96
- 363
- Konu Sahibi kutlumelek
-
kızlar ben burada liğht yoğurt bulamıyorum normal yoğurtla yapıyorum acaba ondanmı kilom azalmadı.bide yoğurdu süt alıp kendim yapsam olurmu acep?
günde 3 defa yemeklerden yarım saat önce yemen gerekiyor.
tmm cnm tşk. ettım
rica ederim inşallah işe yarar herkeste :)
ben de iki gündür yiyorum ama sütteki laktoz dokunuyor bana o yüzden sanırım yoğurdu yiyince de bağırsaklarım durdu resmen :S yani tartılmadım boşuna. laktozsuz süt ile yoğurt yapıp öyle deniycem bi de.
Aslında bende de aynı şey oldu bağırsaklarım çalışmamaya başladı bende aralarda kayısı yiyerek durumu idare etmeye başladım. acaba banada mı dokunuyor laktoz?
ben de iki sene önce filan farkettim. süt çok severim içiyorum vücudum duruyo resmen. Laktozsuz sütü de tvde duymuştum ve gerçekten işe yarıyor. yoğurt yemediğim için onun da dokunacağını sanmıyordum. ama laktozsuz süt ile yapınca gerçekten bağırsaklarım bugün hemen çalışmaya başladı. yerel marketlerde ben bulamıyorum. migrostan alıyorum sütü. bence sende bi laktozsuz süt ile dene o zaman iyice anlarsın dokunuyor mu gerçekten.
teşekkürler :) bende en kısa zamanda laktozsuz sütü deneyeceğim. her sabah süt tüketen biriyim belkide yıllardır bunun için bağırsak problemi yaşıyorumdur.
çok geçmiş olsun bu karışımdan mı oldu diyorsun ? doktorlar ne teşhis etti neye bağladılar?arkadaşlar buraya yazmıştım başlayacam diye başladım ve 2.günün gecesi saat 3te acillik oldum bugün nörolojiye gittm.gece emar çekilicem durum bu.gece bütün vücudum alev alev yandı sonrada uyuştu.konuşma problemi yaşadım başım arka taraftan cayır cayır yandı en son yüzüm uyuşunca acile koştukk..benle aynı şeyleri yaşayan oldumu bilmiyorum.Valla ben yaşadıklarımı buna bağladım bu arada 1 gecede ecel terleri dökerken evet 1 kga yakın verdim.
büyük bir ihtimal bundan oldu doktor emara kan tahliline göre bir şey söyleyecek korkumdan eşime birşey demedim dersem elini kaldırmayan adam eşek sudan dönene kadar beni döverr haklıdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?