Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Günde dökülen 150 200 saç teli sorunu?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Zeynep demirli

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
76
23
8
27
Arkadaşlar saçlarımın aşırı döküldüğünü düşünmüyorum kendimi bildim bileli ne yaptıysam hep aynı dökülüyor. Günde dökülmesi gereken 150 200 saç teli varmış ne yaparsak yapalım bu saç telleri illa dökülür mü yoksa nasıl en aza indirebilirim? Yağlı bir saça sahibim.

Sizinki gibi aşırı yağlı bir saç benimde maalesef
Konu sahibi senin saçında bizimki gibiyse her gün yıkaman gerekiyor yağlandıkça dökülür. Duştan çıkmadan önce soğuk su tutarsan saçlarına ve her gün limonlu su içersen de yağlanması az da olsa gecikir. Haftada bir meşhur vitaminli saç maskesini yapabilirsin. Bekarsan ve terlemiyorsan, sarımsaklı yağ hazırlayıp ona katarsan vitaminleri bu en iyisi olur dökülen saçların için.

Pardon zaten siz yazmışsınız bana yeni farkettim Maalesef yağlı saç çok dökülüyor. Ben her gün yıkıyorum ve saç uçlarına yağ sürüyorum yıkamadan önce zarar görmesinler diye.

Pardon zaten siz yazmışsınız bana yeni farkettim Maalesef yağlı saç çok dökülüyor. Ben her gün yıkıyorum ve saç uçlarına yağ sürüyorum yıkamadan önce zarar görmesinler diye.
Bende 2 günde bir yıkamaya özen gösteriyorum besleyici yağlar kullanıyorum hindistan cevizi gibi ama her gün 200 tel dökülüyor belkide genetik olarak böyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…