günde kac mesaj?

Bizde evlenmeden önce mesajın sayısını bilmezdik telefon dolardı ve almazdı ama artık hiç msj laşmıyoruz diyebilirim...Önemli bir şey olduğunda telefon sadece o kadar

sanırım genelde evlilik öncesi sms'le idare ediliyor evlenince bir şekilde görüşülüyor zaten doyuluyrdur ya da zaten aynı evde yaşayan insanların mesajlaşması tuhaf olurdu

eskiden 10-15 tane atardık ilk flörte başladığımız zamanlar. sonra bitti gitti msjlaşma. 2 saatte bir telefonlaşırız:)

5 yıldır bırlıkteyız gunde en az 100 sms atarız bırbırımıze
kawgalı oldugumuz zmanları saymıyorum tabııı

ilk başladığımız zamanlar 200 falan mesaj atıyoduk ama ozamanlar bende işsizdim tabi onun etkisi vardı şimdi ikimizde çalısıyoruz bazen sözlümünde vardiyası değişiyo ama genede gün içinde 50 msjdan az attığımızı bilmem genelde sabahları ilk mesajı ben atarım çünkü ben hep ondan önce uyanıyorum ama gece kacta uyursa uyusun iyi geceler askım seni seviyorum yazmadan yatmaz umarım evlenincede böle devameder :)

Çok fazla mesajlaşmayız. Genelde ararız birbirimizi. Ama eve gelirken alması gereken bişeyler varsa mesaj yazarım,çünkü aklında tutamıyor.Eksik bir şeyler çıkıyor hep delikafadulden
Gün içerisinde de ilk mesajı ben atarım genelde.

günde en az 200 tane msj atarız opuyorumnanaktan biz çok msjlaşıyoruz =)

5 yıldır bırlıkteyız gunde en az 100 sms atarız bırbırımıze
kawgalı oldugumuz zmanları saymıyorum tabııı

360 genelde 10bin sms yetmiyo

günde 100 msj falan oluyor:asigim:

yaa nolur biri benim merakımı gidersin ne yazıyorsunuz. kafamçokkarıştı
eleştiri falan değil vallahi merak ediyorum.
ben günde 3 mesaj çeksem adama cevap olarak hayırdır bi sorun mu var diye cevap gelir. akannehir
hadi şimdi evliyiz ama bizde sevgili olduk; hemde ayrı şehirlerde ve 1 ay görüşemezdik hiç.
gene de mesajlaşmazdık..
çok mu ruhsuzmuşuz nedir; durun bi mesaj çekeyim bari adama.. delikafadulden

biz eşimle cep aileyiz sürekli msjlaşırız genelde o atar hep ben cvplarım sırf seni seviyorum yazar butarz çok mesaj attıgı olurr

mesaj mı ? ne mesajı yaa .sevgiliyken de mesajlaşmazdık çok fazla ..en güzeli konuşmak ..sesini canlı canlı duymak varken mesaja ne gerek var. mesaj çok sanal bir şey bence ...hala da mesaj çok nadir atarım ..onun dışında hep ararrım o da arar ..en güzeli de bu bence ...

mesajlaşmayız.eğer sabah erken kalkacaksam,geceden söylerim saatini,sabah uyandırır.eğer erken kalkmıcaksam,ben uyandığımda ararım.o çalıştığı için her gün mutlaka erken kalkar.onun dışında gün içinde kimin içinden gelirse o arar.karşı taraf müsait değilse meşgule alır,mazeretler mesaj ile bildirilir(dersteyim,iş görüşmesindeyim vs ) daha sonra geri döner.

işe kalktığı için o atarr:)
ben kalkınca konuşmaya dönerrrr....
msjlar bazen 1(konuşmaya döndüğü için) bazen 1000 :):)
şuan askerde olduğu içinn sürekli msj günde 2 kere tel...

Son düzenleme:
Biz eşimle en az 90 en fazla 250'yi buluo mesajlarımız günlük. Kendi işi çünkü zırt pırt atar hiç susmaz btn gün aşkım kelebeğim, pırpırım,canım,cicim, meleğim... Böle kısa kısa akşamı ediyoruz. Sevgiliyken sorduğumda her an aklında olduğumu göstermek içinmiş.:asigim:

çookk mesajlaşırdık, 100ü geçerdi günde... geç cvp atınca falan merak eder bikaç msj daha atardı.. ah ahh ... :asigim: :1hug:

eşimle çıkarken ve nişanlıyken çok msjlaşırdık:asigim:
hatta nişanlıyken tel faturamız 650 tl gelmişti msjlar yüzünden bizde msjlaşmanın bedava olduğu bir tarifeye geçmiştikkaydirigubbakcemile3
evlendik şimdi de gün için 5-6 kere tel de konuşuruz:asigim:

bizde ayrı şehirlerdeyiz görüşemiyorz 2 dkka mesaj çekmesem küsüyo aramız bozuluyo:bbo::bbo:

sabahtan akşama kadar sözde yanlız bırakmıyoruz birbirimizi hihoyyyt

gönlü olsun yeter :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…