günde kac mesaj?

100-200 arası msj:)günde en az 5-6 kez tel...gece yatmadan önceki tel muhabbetimizde en az 1 saat sürer:)

Son düzenleme:
evlenmedenn öncee ooooo acayiptikk ama şimdi konuşmak ücretsiz mesaj parayla olduğu için gün içinde en az 7 8 kez konuşuruz eve gelene kadar hele gece nöbetindeyse saatlerce konuşuruz canım eşimle :asigim:

Bazen gün içerisinde çok fazla mesajlaştığımız oluyorki
Sayısını bile unutuyorum kaydirigubbakcemile3
Ama günaydın , iyi geceler gibi mesajlar atmayız
Ivyyy hiç sevmemde o tarz mesajlaşmayı..:dilcikar:

sevgılıyken gunde 10 msj falan teldede saat bası gorusurduk gorusmedıgım zamanlardada yanımda olurdu zaten:) sımdı evlenelı 2 yıl bıttı ancak sehır dısına cıkarsa msjlasıyoruz teldede 1 veya 2 kez konusyoruz cok acıl bısey olmadıkcada fazla aramamaya gayret ederım eskıden msjlarda askım ozledım napıyosun bensız falan vardı sımdı ıse cocuga bez mama ıkı ekmek hee askım unutmadan 1 de kola alırmısın hahhahayyyyyy aynen boyle eskı gunlerı ozluyom tlf elımızden dusmezdı heyyytttt be genclık nerdesınkaydirigubbakcemile3

günde genelde 100 veya 150 arası mesaj atarız eşimle birbirimize. . .1-2 kezde konuşuruz sositososito

100 kadar mesajlaşıyoruz belki dahada fazla telde de bir saati geçmez ama şimdi karar aldık mesajlaşmayacağız onun yerine daha sık konuşacağız:) el felci yapabiliyormuş ya fazla mesajlaşmak... Allah korusun

Evet bizimde aynı mesajlamşam yok gerektiğinde knuşma oluyor oda tabi ben eşime ulşabilirsem meşgule alınmazsam,eskileri arıyorum bende tlf num hiç susmazdı ama evlendikten sonra değişiliyor...(5 aylık evliyim)

0 koskocaman bir 0. Hic mesajlasmayiz belki bunun nedeni benim yurtdisinda onunda Türkiye de olusudur. Aslinda bunlar elle tutulur sebeblerde degil ya hani neyse. Bir yillik bir iliskimiz var ve bugüne kadar atsa atsa toplasan anca 20 mesaj atmistir......
Ben yazarim ederim ama cevap vermez. Yakin zamana kadar bende günde en az 5 tane atardim üstelik cevap bile alamama ragmen ama artik bende yazmiyorum yazmamda bundan sorna...

Kac kerede sordum bi cevap yazmak bu kadar zormu diye hayir degil diyor ama kizgin oldugumda benden birsey bekle... Be adam sanki kizgin olmasan cevap yaziyorsunda böyle diyorum birsey diyemiyor...Yazsam ne olur yazmasam ne oluyor diyor bu sefer aglamakli bi sesle hosuma gidiyor ne yani olamazmi hosuma gidiyor iste diyorum ne yani ben sana yazinca senin hosuna gitmiyormu diyorum bu sefer tekrar birsey diyemiyor....

Zaten hep arayanda ben oluyorum önceden her gecede arardim ama artik haftada bir ariyorum o zamanda kisa kesiyorum. Bundan sonra böyle artik......

Offfff offfffff beya dolumusum ben yaaaa........mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:a015::a015::gitme::gitme::gitme:klava:klava:

BEN takmıyorum o yüzden kendi cep telefonumu dün akşam eve bıraktım hiç haberleşmeyelim diye... Nasılsa ben ulaşamıyorum uğraşmaya gerek yok iletişim tamamen sıfır olsun istedim bende...

öğrenciyken daha çok oluyor mesajlaşma 200 belki daha fazla kısa uzun fark etmez ve bunun yanında saatlerce telefonla konuşuluyor okullar bitip çalışma hayatı başlayınca günden güne 50 , 40 ,30 , diye düşüyor sayı akşam görüşmede azaalıyor şu anda ben çalışmıyorum sözlüm çalışıyor 18 ,20 mesaj maksimum insan özlesede daha fazla görüşmeyi hayat şartları sınırları zorluyor aslında sanal yolla ne kadar az görüşülürse o kadar fazla özleniyor bu benim düşüncem 200lerden 18lere düşünce mesaj yazmak için harcadığım vakiti artık düşünmek için kullanıyorum benim şahsi fikrimdir bu

10bin sms bedavam var ama anca ayda 50tanesi bitiyodur :))
gün içnde arada msj çekerim,önce o atsn diyede beklemem...

Bizde evlendiğimizden beri mesajlaşmıyoruz.Ama her gün telefonla konuşuruz, ya da netten. :)))

gunde 100 mesaj atarım genelde... oda öyle.. ama telde konuşmayız... sadece yazarız.. senın mesajını okumaktan çalişamıyorum diye dert yanıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…