- Konu Sahibi zeynep_tuana
-
Sevgiliyken ve nşanlıyken kim erken kalkıyorsa msjla gunaydınlasırdık. sonra gun içinde konusmalar akşam 1-2 saatlık konusmalar ve son olarak yatarken 5*6 msj di bizimkisi.. ama evlendıkten sonra tek bır msj olmadıgun içinde 1 kez arasıp konuyorus.
BEN takmıyorum o yüzden kendi cep telefonumu dün akşam eve bıraktım hiç haberleşmeyelim diye... Nasılsa ben ulaşamıyorum uğraşmaya gerek yok iletişim tamamen sıfır olsun istedim bende...0 koskocaman bir 0. Hic mesajlasmayiz belki bunun nedeni benim yurtdisinda onunda Türkiye de olusudur. Aslinda bunlar elle tutulur sebeblerde degil ya hani neyse. Bir yillik bir iliskimiz var ve bugüne kadar atsa atsa toplasan anca 20 mesaj atmistir......
Ben yazarim ederim ama cevap vermez. Yakin zamana kadar bende günde en az 5 tane atardim üstelik cevap bile alamama ragmen ama artik bende yazmiyorum yazmamda bundan sorna...
Kac kerede sordum bi cevap yazmak bu kadar zormu diye hayir degil diyor ama kizgin oldugumda benden birsey bekle... Be adam sanki kizgin olmasan cevap yaziyorsunda böyle diyorum birsey diyemiyor...Yazsam ne olur yazmasam ne oluyor diyor bu sefer aglamakli bi sesle hosuma gidiyor ne yani olamazmi hosuma gidiyor iste diyorum ne yani ben sana yazinca senin hosuna gitmiyormu diyorum bu sefer tekrar birsey diyemiyor....
Zaten hep arayanda ben oluyorum önceden her gecede arardim ama artik haftada bir ariyorum o zamanda kisa kesiyorum. Bundan sonra böyle artik......
Offfff offfffff beya dolumusum ben yaaaa........mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:a015::a015::gitme::gitme::gitme:klava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?