Gündelikçi hakkında

hayatvehayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
292
188
Merhaba arkadaşlar,
ev temizliğine gelecek birini arıyorum. 4 yıldır bir kaç kişi geldi. bazıları uzun süre çalıştı bazılarını bir kereden fazla almadım. Bu sürede evde kızımın künyesi kayboldu ve kumbarası boşaltıldı. Evde bulunmadığım zamanlarda bulundukları için kafalarına göre iş yapıyorlar. Birkaç aydır kendim yapmaya çalıştım, ama işin içinden çıkamadım:KK43: Dün apartman görevlisinin eşi bu iş için gönüllü oldu. Akşam detaylı konuşacağız. Hangi sıklıkla almalıyım? fiyatı ne kadara anlaşmalıyım? en önemlisi nasıl konuşmalıyım? çünkü çok yumuşak yüzlüyüm ve çok kullanıldım :KK43:.

alma sıklıgınız evinizin büyüklüğüne .. ihtiyacınıza göre değişir. haftada bir veya iki haftada bir olabilir. fiyat konusu da eve göre değişir. her ev aynı büyüklükte değildir. bu konuyu karşınızdaki kişiyle konuşursunuz. konuşma tarzınız size kalmış bşy ama daha önceden yaşadıgınız olaylardan dolayı karşınızdaki kişiyi kırıcak şekilde konuşmamaya dikkat etmelisiniz.

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

Merhaba arkadaşlar,
ev temizliğine gelecek birini arıyorum. 4 yıldır bir kaç kişi geldi. bazıları uzun süre çalıştı bazılarını bir kereden fazla almadım. Bu sürede evde kızımın künyesi kayboldu ve kumbarası boşaltıldı. Evde bulunmadığım zamanlarda bulundukları için kafalarına göre iş yapıyorlar. Birkaç aydır kendim yapmaya çalıştım, ama işin içinden çıkamadım:KK43: Dün apartman görevlisinin eşi bu iş için gönüllü oldu. Akşam detaylı konuşacağız. Hangi sıklıkla almalıyım? fiyatı ne kadara anlaşmalıyım? en önemlisi nasıl konuşmalıyım? çünkü çok yumuşak yüzlüyüm ve çok kullanıldım :KK43:.
Gündelikçi arayışınız devam ediyor mu

Merhabalar benim annemde gündeliğe gidiyor aslında ara vermişti şimdi tekrar gitmeyi düşünüyor eğerki ilgilenen varsa istanbul anadolu yakasında oturuyoruz şimdiden teşekkürler

X