Gündemi sarsacak iddia: MHP o ilde HDP'ye oy istiyor!

yaaa Mune onlar çok oluyo ve senin söylediğin şekilde silinmiyo, tek tek silip tekrar yazıyorum ve çok oluğu için gözümden kaçıyo bazen siliyorum bazen silmiyorum, bunun pratik bi yolunu göster Allahaşkına

Bir malum parti klasiği. Görüntüleri yayınlayacağız dedikleri günden beri 2 sene oldu Sizinki de ona benzemiş. Ben görüntü göremedim. Bu şekilde herkes konuşabilir. Ben de bir haber linki verip uydurma bir şeyler söylebilirim.

yaaa Mune onlar çok oluyo ve senin söylediğin şekilde silinmiyo, tek tek silip tekrar yazıyorum ve çok oluğu için gözümden kaçıyo bazen siliyorum bazen silmiyorum, bunun pratik bi yolunu göster Allahaşkına
Allah seni ne etsin emi yavrucuğun ben o topikte yazmadım mı yöntemini, tek tek silmenize gerek yok, tüm haberi kopyalayın yazı koyu çerçeve içine giriyor ya hani, o zaman yukarıda link ekleme butonu yok mu iç içe geçmiş halka şeklinde, hemen onun yanında aynısının üstünde x işaretli olanı var, ona tıkladığınızda tüm gizli linkler ölüyor.

Bu arada siteye yeni girdim, destur Bismillah siyasetten bir sürü KİB bugün epey birilerinin canı yanacak, peşin peşin diyorum yönetim bizi banlıyor, bizden kaç kişi onlardan kaç kişi derseniz kulaklarımı şimdiden tıkadım bilesiniz.
Herkes yazdıkların sorumlu, yazmasaydınız ben mi silah dayıyorum polemiğe girin, küfürlü yazın, hakaret edin diye

Oh beee rahatladım

ne olmuş buraya böyleee yazılar çok çirkin beee çocukmusunuz sizz arkadaşlarr..konu açan arkadaş

aaa silindi valla, niye söylemiyosun günlerdir acı çekiyorum burda aşkolsun

aaa silindi valla, niye söylemiyosun günlerdir acı çekiyorum burda aşkolsun
Her daim müdirenize ihtiyacınız olsun diye bilgileri gıdım gıdım veriyorum
Nasıl bir sadist düşünce şekliyse bu artık
Neyse sordunuz Öğrenmek istedinizde söylemedik mi be yav deyip giderim, banlama saatim geldi

ben beceriyorum artık. en harbi kız yazmıştı. onun dediği şekilde yapıyorum artık,o yönlendirme yok oluyor

her seçim sonrası hdpyle sarmaş dolaşlar, seçimden hemen önce ise güya düşmanlar..

millet pkk pazarlıklarına tepki gösteriyor ya onun can çekişmesi bu iftiralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…