- Konu Sahibi catsanddogs
canım kk de gezerken senin konunu görünce kendimi birden olayın içinde buldum nedense, bende kendi derdimi yazmak için girmiştim ki artık içime ata ata çatladım....
yaşadıklarını okuyunca kendi hikayemden de paylar buldum ve eminimki bu 4 yıl içinde elinden gelen herşeyi yapmışsındır, hani yanlış anlama sana kötü örnek olmak istemem ama üç aşağı beş yukarı aynı şeyler yaşananlar ve 6 yıl oldu hiç mi hiç yol alamadık...Çiftler oturup karşılıklı konuşup sorunlara çözüm getiremiyorsa ömür boyu hiç bir şey çözümlenmez...
Bendede sorun eşimin ailesi, eşimin vurdum duymazlığı, tutarsız hareketleri vs....Niye berabersin dersen arkamda destek olacak bir ailem yok, mesleğim olmasına rağmen düzeni bozupta yeni bir düzen kuracak gücüm yok, tek çözümü devlet memuru olup uzaklara gitmekte bulsamda kpss yüksek puanlarla açıktayım, kısmet değil hiçbirşey, baktım hadi ayrılamıyorum bari bi bebeğim olsun dedim oda hüsranla sonuçlandı ve malesef bu sürecide tek başıma duvarlarla konuşarak atlatıyorum, gelde tut şimdi evliliğin ucunu......
kusuruma bakma çok doluyum şu sıralar, senin sayfanıda istila ettim ama belki iki çift kelam bana da yazan arkadaşlar çıkar...
Canım benim biliyorum zaten bu saatten sonra yol alamayacağımızı o yüzden bitirmeye karar verdim. Çok üzüldüm yaşadıklarına hele ki bebeğini kaybetmene... Lütfen cesaretini kaybetme sana diyorum ama ben de kaybettim cesaretimi, kendimden nefret ettiğim zamanlar oldu bu yaşananlar yüzünden. Kendine güvenini kaybetme sen zayıf biri değilsin elinde mesleğin varmış ne güzel. Biz güçlüyüz , neden mi bu kadar üzüntüye, acıya dayanacak gücümüz varmış. Demek ki yeni bir hayata başlama gücümüz de var.Eğer sorunların eşinin ailesi ise ya da eşinin davranışları ise belki halledebilirsiniz. Bende şiddet, başka kadınlar da vardı. Ailesinden uzakta bir yerde, başbaşa sakince konuşsanız sen anlatsan memnun kalmadığın davranışları, üzüldüğün konuları; o anlatsa. Sen de demişsin oturup karşılıklı konuşulmuyorsa diye belki de evliliğiniz çaresiz değildir; konuşmayı , iletişim kurmayı başarabilirseniz belki mutlu olursun.Ki inşallah çok çok mutlu olursun.