• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günden güne tükendiğimi hissediyorum...

her insan hata yapar bu acizlik değil.
bu durumlarda en büyük başarı ise bağımlılığınızı koparıp atmaktır.
kurtulun bence.
evlilikten beklenen güzel şeyler göremedim ben yazdıklarınızda.

daha düşünüyomusun ne yapayım diye arkadaşım yaaa:ssz:neyi düşünüyosun anlamadım kii...bırak annenler çevre başkaları ne derse desin...birkaç hata düzelir dersin ama bu baştan sona bozuk hangi biyeri düzelecek.adam seni 4 yılda pörsütmüş yaaa...seni seviyomuş içine ....... böyle sevginin:47:

Yaşadıklarınz çok acı ..
Evlenirken karşımızdaki insanı gerçekten tanıdıgımızı zannediyoruz,
Sevdiğimiz için herseyi tozpembe görüyoruz yaptıgı bazı yanlışları görmezden geliyoruz..
Ama o görmezden geldiğimiz şeyler aslında ilerde karşımıza buyuk sorunlar olarak çıkıyor zamanla..
Bence evliliğiniz için elinizden geleni yapmışsınız ilk anda hemen vazgeçseydiniz belkide aklınız bi köşesinde keşke şöyle yapsaydım diye düşünecektiniz..
Bu kadar şeye katlanan bi kadının çok güçlü oldugunu düşünüyorum ben yolun açık olsun en dogru kararı vermişsin..

Bazen bir şeye başlarken neyle karşı karşıya olduğumuzu biliriz ama umut ederiz ,
sıkı sıkı kapatırız gözümüzü gerçeklere.
Ailesinin nasıl olduğunu bildiğiniz halde, evlenmeniz gibi.
Sonra başka gerçeklerde vardır bilmek istemediğimiz, anlatılan hikayelere itibar ederiz.
Eski eşinden neden boşandığı gibi.
Çırpındıkça batarız ve sevgimizin son damlasına kadar savaşırız.
Tıpkı 4 sene bu rezilliği çekmeniz gibi.
Artık bitmiş arkadaşım
Dön arkanı git.

Okurken ağladım :( Her şeyi özetlemişsiniz...

Arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize desteğiniz ve güzel dilekleriniz için. Kendimi daha güçlü hissediyorum, geç de olsa doğruyu bulmuş olmak bir başlangıç...

ay ne traji komik hayatlar var ne kadar dramatize ediyorsunuz.
aşkından ölünmüyor kimsenin, merak etmeyin.
adam sizi aldatmış, belli ki hödüğün teki seviyorum seviyorum diye ağlayıp sızlamayın kendinizi küçültmeyin bu kadar ya, ne biçim bi forum bu herkes yok sarılırdım dünya dururdu hep ağlardık falan ne fırtınalı aşklar varmış arkadaş.
adam seni adam yerine koymuyor hanım, bas tekmeyi.

yorumlara bakıyorum, herkes kendince yardımcı olmak istemiş ama bazılarında nedense üslup denen bir şey yok. Arkadaşlar isim vermek istemiyorum ama yaptığınız bence ayıp. Özellikle "ööeeaa neden boşamıyorsun, bi dakka durma" yorumları bana fazla saçma geliyor. Empati kurun adamakıllı ve öyle yazın bence.

Catsanndogs; içinde bulunduğun durumu tahmin edebiliyorum. Allah yardımcın olsun. Umarım hakkında hayırlısı olur.

adam sizi aldatmış, belli ki hödüğün teki seviyorum seviyorum diye ağlayıp sızlamayın kendinizi küçültmeyin bu kadar ya, ne biçim bi forum bu herkes yok sarılırdım dünya dururdu hep ağlardık falan ne fırtınalı aşklar varmış arkadaş.

Anlatmak istediğiniz sizin yorumunuzdur saygı duyarım ama üslubunuz, kullandığınız kelimeler ne kadar yanlış ve kırıcı.

yorumlara bakıyorum, herkes kendince yardımcı olmak istemiş ama bazılarında nedense üslup denen bir şey yok. Arkadaşlar isim vermek istemiyorum ama yaptığınız bence ayıp. Özellikle "ööeeaa neden boşamıyorsun, bi dakka durma" yorumları bana fazla saçma geliyor. Empati kurun adamakıllı ve öyle yazın bence.

Catsanndogs; içinde bulunduğun durumu tahmin edebiliyorum. Allah yardımcın olsun. Umarım hakkında hayırlısı olur.

Çok teşekkür ederim, ben kararımı geç de olsa verdim artık, gerçekten durmak hata artık;bitti.Arkdaşlar sağolsun destek oldular kararıma. Ama az önce gördüğüm bir yorum beni üzdü. Kendini küçültmekten bahsediyordu.Zaten hataların farkındayım ama bunu duymak beni üzdü. Gerçekten üzüldüm.

Romantik çok çok teşekkür ederim. İçinde bulunduğum durum gerçekten zor bir durum ve Allah razı olsun duaların için. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah.

allah kimsenin evliliğinde dert keder göstermesin çok zor
öyle ha deyince basılmıyo tekme
ayrıca forumun nesini beyenmedinki
samimi içten bir forum

madem okuma sende bu forumu silah zoruyla mı okutuyorlar?

bir de bakmışsın ki...günün birinde şu beğenmediğin forum da sende yardım istiyorsun:ssz:hayat büyük konuşanları sevmez....

bu tarz yorumları hoş göremiyorum
hatalıda olsa sevmiş düzelir diye belkide sevdiği için katlanmış neden küçümsüyosun
ben hata yapmam benim sevgilim eşim yapmaz akıllıyım öyle birini anlarım diyosan bazıları hiç belli etmez kendini neye uğradığını anlayamazsın bile
mübarek günde kalp kırmaya deyermi

adam seni adam yerine koymuyor hanım, bas tekmeyi

Hanımefendi herkez sizin gibi akıl küpü değil kusurumuza bakmayın.. ayrıca sana tavsıyem az empati yap insanlara laf sokmak yerine destek olucak çabayı sarfet gerçi sen onuda yapamazsın ama neysee

Son düzenleyen: Moderatör:
nasıl bu kadar acımazsızca yazbiliyosunuz.emin olun o da sizin kadar biliyor mantıklı olan ne ama bu bir bunalım hali. daha anlayışlı olun rica ederim...

bazen kendimizi o kadar gucsuz hıssederiz kı carpık yasamımız dan cıkıp bir turlu yeni hayata yelken acamayız.siz elinizden geleni yapmıssınız.kendinizi guclu hissediyorsanız bir once yenı hayatınıza yonelin.ALLAH DA yardımcınız olsun.:nazar:

canim diger arkadaslarinda dedigi gibi sen elinden geleni yapip herseyin d¨üzelmesini beklemissin.olmamis ve bence artik yapabilecegin bisey kalmamis,kendini daha fazla yiparatma derim.her evlilik biterken insan olan üzülür yani anlamdim bi arkdas demisya drama gerek yok bu film degil bu bir hayat hanfendi.lütfen karsinizdaki insanlarin hayatina senoryo gibi bakip yorum yapmayin rica ederim.
neyse arkadasim kendine iyi bak ve hayatina tertemiz bi sayfa acman dilegiyle.

Ben de biliyorum yapmam gerekenleri, yapmadıklarımı, yapamadıklarımı ; buraya da yazdığıma göre tabi ki eleştirenler de olacak ama bu kadar kırıcı, küçümseyici konuşmak, kelimeleri özensiz seçmek insanı, bu ruh hali içinde ,olması gerekenden kat daha fazla etkiliyor. O kadar içten yazdığım duygularımla, kelimelerimle dalga geçildiğini görmek inan tuhaf duygular uyandırıyor ben de. Kimse ne zaman ne yaşayacağını bilmez bunu bilmediği gibi o durumlarda nasıl davranacağını da kestiremez, hata yapar, bocalar ya da doğruyu bulur. Ben hata yapmış olabilirim ama keşke bana bunu yazdıklarımı , beni, davranışlarımı küçümsemeden, kırmadan anlatsaydınız.

Back
X