kızım 29 aylık son 1 yıldır aslında wc eğitimi verebilirdim çunku bez taktırmak istemıyor ve kaka yaparken saklanıyor çişini yapınca anne çiş diyordu.ben çslıştığım için bakıcınında bu konuda pek ilgilenemeyeceğini düşündüğüm için başlamamıstım.maşallah kızımın kelime dağarcıgı çok iyi.anlatamadığı bir şey yok gibi.3 gün önce bu eğitimi verecegım dedım ve kızımın altını gece de dahıl olmak üzere actım.ilk gece altına yapmadı..gündüzde oyunlarla ve sürekli sormalarla tuvalete yapabıldı bırkac kaçamak dışında.bakıcıdayken bir kez altına kaka yapmıs ve zannedersem bundan cok kokmus.bakıcımızda sürekli tuvalete götürüryormus az az da olsa yapıyormus.kısacası bugün 3. gün ve sabah kahvaltıdan sonra kızım" anne karnım agrıyor" der demez tuvalete götürdüm ve hemen kakasını yaptı ancak bır kısmını ayakta bır kısmını oturarak yaptı.kaka bitince anne çiş dedi ve o an çişinide yaptı..yalnız gece kalkmak onu çişe kaldırmak biraz sorun oluyor uyanmak istemıyor bende çalıstıgım için banada zor oluyor sabah gerı uyanmak bugün çişini yıne yapmıstı gece...bıraz karışık anlattım ama sorun su gecelerı çişe nasıl alıştıracagım ikinci sorun kakasını ayakta yapmak istiyor...tecrübeli anneler yardım ederse sevinirim sevgiyle kalın.