Gündüz uyanık olmamın bi yolu var mı?

Ahah doğru dedikleri gibi sabah uyumayıp gece uyumaya çalışınca bi ara düzeliyor ama sonra gecenin güzel sessizliğine kapılıyorsun yine. Ama arkadaşlarınla planların azalıyor ailenle vaktin az oluyoor o yüzden düzeltmeye lazım birazcık
Geceyi çok sevdiğim için duzeltemiyorum zaten uykularımı dediğim gibi, ama düzeltmek gerek kesinlikle gündüzün de güzelliğinden mahrum kalmak istemiyorum :)

Bi kere yapmıştım ben tek başıma parkts oturmuştum (babam gündüz işten dönerdi) o görür korkusuyla kısa sürmüştü ama güzeldir tavsiye ederim :KK66:
Eminim güzeldir, balkona cama çıkıp o havayı görmek solumak bile o kadar güzel gelirken :) denicem bunu :)

Yaşım 21 ikinci öğretimdeyim ordan kalmış olsa gerek bu alışkanlık gerçi kendimi bildim bileli hiç erken uyuyan bi insan olmadım şimdi de okulumda devamsızlık sorunum yok ailemle kalıyorum gece herkes uyurken kendi kafama göre takılmayı seviyorum bu yüzden düzene sokabilmek için çok kez bütün günü uyumadan geçirip o gün erken uyusam da bi kaç gün sonra ister istemez yine eski haline dönüyo bi bakıyorum sabah olmuş :KK23: bu arada akşam üstü derken 6 falan da değil tabi daha erken ama yinede gündüz uyumak gece uykusu gibi olmadığı için daha fazla uyuyorum 6da yatsam bile 2de falan uykumu alabilmiş olmuyorum yani malesef sanırım bana şöyle kökten bi çözüm lazım geç uyumamı tamamen engellicek ama onu da bulamadım işte henüz :KK35:
Ben de ünv de iö idim
Geceler oturmaya bayılırdım ya tek basima ya da arkadaslarım ile
Evde mi kalıyorsun yurtta mi
Yani ailenle mi
Ben ailemden ayrı idim dersim 3 bucukta baslıyordu gunduz
Ben de gec yattıgım için 1 de kalkardım
Sımav zamanları kac gün günesi
Göremediğimiz olurdu

Okuldan evvel de böyle miydin
Okulla basladı ise normal yani çünkü iö lerin dersleri gec bitiyor
Ders calısmak yarına hazırlanmak için bir tek geceler kalıyor dolayısı ile gec yatıp gec kalkıyorun

Ben de ünv de iö idim
Geceler oturmaya bayılırdım ya tek basima ya da arkadaslarım ile
Evde mi kalıyorsun yurtta mi
Yani ailenle mi
Ben ailemden ayrı idim dersim 3 bucukta baslıyordu gunduz
Ben de gec yattıgım için 1 de kalkardım
Sımav zamanları kac gün günesi
Göremediğimiz olurdu

Okuldan evvel de böyle miydin
Okulla basladı ise normal yani çünkü iö lerin dersleri gec bitiyor
Ders calısmak yarına hazırlanmak için bir tek geceler kalıyor dolayısı ile gec yatıp gec kalkıyorun

Evet ikinci öğretim olunca malesef durum böyle ailemle kalıyorum ben okul yaşadığımız yerde zaten ama devamsızlık sorunum yok benim genelde hep sınavlara filan gidiyorum o yüzden böyle olunca da hem şimdi hemde okuldan önce böyleydim diyebilirim hep böyleyim yani :)

Kendini bir kaç gün zorla erken kalkmaya. Geç de yatsan erken kalk. Akşam uykun gelir uykusuz olduğun için. Zamanla düzene girer. Bir de işe girmeyi düşünmüyor musun? işe girersen zaten çözülür kendiliğinden.

Evet ikinci öğretim olunca malesef durum böyle ailemle kalıyorum ben okul yaşadığımız yerde zaten ama devamsızlık sorunum yok benim genelde hep sınavlara filan gidiyorum o yüzden böyle olunca da hem şimdi hemde okuldan önce böyleydim diyebilirim hep böyleyim yani :)
Hımm
O zaman senim okulla bi baglantısı yok gbi bu durumunun
O yaslarda ben de gec yatmayı severdim ama 11-12 de falan kalkardım
Biraz erken yatıp erken kalkmaya alıstır kendini öadem durumundan rahatsızdın

Gece uykusu çok önemli. Sağlığın için gerekli hormonlardan da mahrum kalıyorsun bu şekilde.
Gerekirse 2 gündüz uyuma o gece erken yat uyu.

Ben işsizken bile ramazan ayı dışında sabaha kadar oturmazdım. Duramam o kadar yalnız başıma çok sıkılırım.

Merhabalar kızlar, benim çok sinir olduğum bi alışkanlığım var çok geç uyanıyorum geç derken akşamüstü falan yani, baya baya geç. Çok geç uyuyorum çünkü genelde sabah 6dan sonra falan :KK64: hatta bazen daha da geç durum böyle olunca da tabi baya bi geç kalkıyorum, bütün günüm uyumakla geçiyor. İşin kötü tarafı gece yalnız başıma oturup kafa dinlemeyi çok sevdiğim için de bundan vazgecemiyorum ne yapsam düzene sokamadım yani bu uyku durumumu ama artık gerçekten rahatsız etmeye başladı bu durum beni :KK43: ne yapabilirim bunu düzeltmek için kesin bi çözümü olan var mı?
Sizin için geceyle gündüz yer değiştirmiş :KK76:iki üç gün gündüz uyumayıp normal düzene geçmeye çalışacaksın başla çaresi yok yoksa hayatın uyumakla geçicek

Ben de sürekli sağda solda uyuyakaliyorum ya otobüs, sınıf, koridordaki bekleme koltuğu.. Mekan fark etmiyor :KK53: Önerileri ben de bekliyorum.

Öğretmenim bendensin aynı kafa:)

Ahh be meslektaş, bu kafalar iyi kafalar değil ama :KK70: Sendemi uyumaktan kocanla vakit geçiremiyorsun yoksa.. Hadi gel beraber üzülelim, tüm uyuduklarımıza ve tüm uyuyacaklarımıza :KK50: :KK53:
Kızlar bende sizdenim:))) suan izindeyim gerci ama okul varken aksam 6da gelip 8e kadar dayanamiyodum:))

Sizin için geceyle gündüz yer değiştirmiş :KK76:iki üç gün gündüz uyumayıp normal düzene geçmeye çalışacaksın başla çaresi yok yoksa hayatın uyumakla geçicek
Bütün bi günü uykusuz geçirmeyi de denedim düzene girmesi için ama malesef sadece 3 4 gün kadar işe yarıyo o sonrasında yine eskiye dönüyo, komple biyolojik saatim değişti sanırım benim :)

Ben de sürekli sağda solda uyuyakaliyorum ya otobüs, sınıf, koridordaki bekleme koltuğu.. Mekan fark etmiyor :KK53: Önerileri ben de bekliyorum.

Benim öyle bi problemim yok allahtan dayanabiliyorum uykusuzluga ama erken uyandığımda(benim için erken) uyur gezer den farksız oluyorum yani :KK48:

Hani nescafe üçü biraradanın %25 daha fazla kahve içerini varya başarılı bu konuda :)

Kahve benim uykumu etkilemiyo ya çok kahve içen bi insanım zaten hep :)

Kızlar bende sizdenim:))) suan izindeyim gerci ama okul varken aksam 6da gelip 8e kadar dayanamiyodum:))
Ayy kıyamam ben hamileyken 9 ay hep uyudum bol bol uyu bebiş doğunca uykulara elveda :) ilk mi

Bekarken 12
Evlendikden sonra 11
Cocuklar dogdukdan sonra 9
Krese basladilar 8:KK45:
Seneye buyuk kizim okul basliycak o zamanda 7 olucak:63:

Ben şimdi de hayret ediyorum ki zaten kendime nasıl uyuyorum diye :KK48: bana kalsa ben hiç uyumamayı da tercih edebilirdim aslında, uyumayı severim ama uyumak bişeyleri kaçırmak gibi geliyo bazen belki de o yüzden düzensiz zaten uykum bilmiyorum :)
gündüz uyuyarak hayattan çok şey kaçırırıyorsunuz zaten:KK55:

Aayyy ayni bende senin qibiyim sabh 6 lar uyuyp 2 de kalkiyrm ama kocmla cok sknti oluyo onceden calisrken 8 dedin mi yatar uyurdum ama smdi evdeym yok anam qece uyumam qnduz kalkmam npcaz bilmem ya ben arada hc uyumam ertesi aksam erkncikten uyurm hatta bqnde hc uyumayp yarn aksam esimle erknden vurcm kafayi ertsi qnde erknden ayaqa kalkmyi denicem bakam olcakmi cozum bulursanz bnada haber edin bariiii:KK54::KK54::KK54:

Back
X