Bebek Beslenmesi Gündüz uykusu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Asliyigit

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
5
1
1
Merhaba herkese. Benim oğlum 1 aylık. Uyku ile sorunumuz var :( gündüz özellikle öğleden sonra uykuya dalmakta güçlük çekiyoruz. Normalde 15 saat uyuması gerekiyor diyorlar. Ancak 1 den sonra uyku neredeyse yanlızca emerken yapıyor. 20 dk emiyor. Gaz çıkarırken uyanıyor veya yatırırsam maksimum 15 dk daha ıyuyor. Sizce ben uyuması için zorluyor muyum? Bazen krize giriyor uykusu kaçınca ama sersem oluyor.

Merhaba herkese. Benim oğlum 1 aylık. Uyku ile sorunumuz var :KK43: gündüz özellikle öğleden sonra uykuya dalmakta güçlük çekiyoruz. Normalde 15 saat uyuması gerekiyor diyorlar. Ancak 1 den sonra uyku neredeyse yanlızca emerken yapıyor. 20 dk emiyor. Gaz çıkarırken uyanıyor veya yatırırsam maksimum 15 dk daha ıyuyor. Sizce ben uyuması için zorluyor muyum? Bazen krize giriyor uykusu kaçınca ama sersem oluyor.
15 az 18 ile 20 saat uyumasi gerekiyo...
Odayi karart gün isii rahatsiz ediyodur sakin bebek müzigi ac uyur

Merhaba herkese. Benim oğlum 1 aylık. Uyku ile sorunumuz var :KK43: gündüz özellikle öğleden sonra uykuya dalmakta güçlük çekiyoruz. Normalde 15 saat uyuması gerekiyor diyorlar. Ancak 1 den sonra uyku neredeyse yanlızca emerken yapıyor. 20 dk emiyor. Gaz çıkarırken uyanıyor veya yatırırsam maksimum 15 dk daha ıyuyor. Sizce ben uyuması için zorluyor muyum? Bazen krize giriyor uykusu kaçınca ama sersem oluyor.
Aynı sorun benim kızıma da var gündüz sadece 2 ya da 3 saat uyku uyuyor kalan zamanda uykuya dalmak zorlanuyor

Şimdikiler hep uyanik ya nerdee benimki 20 saat uyusun mumkunmu 1 aylik benim kizimda cook az uyuyor ne yaptiysam boş

Benim oğlan da öyleydi, gece uykusunu iyi uyurdu, ama gündüz uyku nedir bilmezdi. bazen toplasan 1 saat bile uyuduğu olmazdı. Çok dert ettim bende ama büyüdü şimdi 8 aylık oldu :D artık gündüz iki yada üç parça halinde toplam 4-5 saat uyuyo :)

Back
X