Gündüz uyumayan bebek !

muhalifkisi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2024
1.248
663
43
34
Selam arkadaşlar . kızım 14 aylık. ben artık tükendim uyku konusunda lütfen bana yardım edin. Benim kızım doğdu doğalı gündüz uyumuyor normal bebekler gibi. bakıyorum fotolara hep kucakta ayakta. çünkü ne zama beşiğe , hamağa , yatağa vs koysak uyanıyordu . Maximum 30 dk uyuyordu . 30 dk dolmaya yakın dokun uyandır yöntemini de denedim uyanıyor ve dalmıyordu . gündüz uyumayan gece hiç uyumaz dediler diye böyle kucakta tuttuk , memede uyutmadım yastığın üstüne koyup beklerdim kucakta vs işte uzatmak istemiyorum. şimdi de hiç alıştırmadığım halde son 5 aydır memede uyuyor ve asla bırakmıyor 1 saat duruyor sonra bırakıyorum yine elim sırtında pış pış 40 dk falan uyuyor buna uyumak denirse . ne yapıcam memesiz sallamayı denedim eskisi gibi krize girer gibi ağlıyor ben bittim gece de 2 saatte bir uyanır . ay ben ne yaşıyorum ya ((

Yorulmuyor mu ki?
Biz yetişkinler bile öğleden sonra akşam olsa da eve gitsek deriz ya…

Emerek uyku konusunda bir bilgim yok.

Allahım yardımcınız olsun inşallah.

ortam müsait değildir veya bir rahatsızlığı vardır. benim 8 aylık oğlum bile gecede max 3 kez uyanıyor ki kendisi memede uyumaya alışık

ortam müsait değildir veya bir rahatsızlığı vardır. benim 8 aylık oğlum bile gecede max 3 kez uyanıyor ki kendisi memede uyumaya alışık
8. ayda gece böyle sorunlu değildi bizim de. hatta her utandığında meme vermezdim babası alır gezdire uyuturdu 10 dk da falan. 10. aydan slonra olanlar oldu gece. gündüz yine sorunluydu da

8. ayda gece böyle sorunlu değildi bizim de. hatta her utandığında meme vermezdim babası alır gezdire uyuturdu 10 dk da falan. 10. aydan slonra olanlar oldu gece. gündüz yine sorunluydu da
bir sorunu var büyük ihtimalle. bebek uyumadan nasıl durur. çok yorgunken mi uyutmaya calisiyorsunuz acaba

bir sorunu var büyük ihtimalle. bebek uyumadan nasıl durur. çok yorgunken mi uyutmaya calisiyorsunuz acaba
uyuyor canım biraz karışık yazmışım sanırım sinirle :) kucakta uyuyor , gündüz hiç kendi başına uyumadı bugüne kadar hep destekle. ben bu kucaktan nasıl koparıcam onu bilmiyorum gece de uyanıyor uyusa da. hadi gece diş sancısı diyelim de gündüz şöyle uyutup beşiğine istiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…