gune guzel baslayacaktim :(

Ne densiz insanlar varya
Kiz çocuğuna laf uzatan birde kadın:26: kendiyle celisiyor
Laflarını o kırılır mı bu üzülür mu diye hic esirgeme
Allahım sağlıkla kucağına aldırsın yavrunu

Son düzenleme:
Ben evet diyemiyorum ne bilim cok alingan bide ne olsa kocama diyorlar hani derler ya caliyi dolas gibisinden oyle yapim diyorm bu seferde sinirden kendimi yiyorum.
Senin bebegin kac aylık allah bagislasin

yine mi erkek evlat

bıktım böyle düşünen insanlardan.

kız çocuğuna karşı böyle haksızlık mı olur.hemde bunu söyleyenin kendisi kadın.olamaz böyle şey.kadınlar erkekleri tepemize çıkarıyor sonra diyoruz neden erkekler bu kadar şımarık diye.

her anne ve babaya kız evlat lazım kız evlat.sonda yine anne ve babaya destek çıkan kız çocukları.erkek evlat sadece doğduğunda hava atmak için yeterli."oğlum oldu aslanım oldu" diye ama sonda ne oluyor hiç birşey.ne anneye bakıyor ne babaya.en azından benim etrafımdakı son model erkekler böyle. olan yine kız çocuklarına oluyor.
o zaman hiç birimiz kız çocuk doğurmayalım bakalım nasıl oluyor erkek evlatlar.nesilleri tükensinde görelim.
kız çocukları doğmasa erkek nerden olacak çok merak ediyorum.

KEndisi ailesinin yüzünü yere eğmiş heralde yada kızı... Gerçekten allah akıl fikir versin böylelerine size de peygamber sabrı versin....

görümceninde kızı var allah o sabiye yardım etsin bu zamanda bu kafadaki bir kadının elinde yetişiyo.

Benim karnımda canımın parçası olacak, valla ağız burun dalarım onlara ben ha
Sinirlendim. Rabbim sağlıklı versin de ne olursa olsun.
Başı yere eğmek filan . Doğmamış çocuğa don biçmek gibi bir şey ...

Kendisi kafadan kontak oldugu icin diger hemcinslerini de oyle olur sanmis.Kendisi de kiz evlat sahibi.Densiz Millet evladim olsun diye servet harciyor.Sukursuz.Cinsiyeti gec,o benim kanimdan besledigim insan ya.Muayene sedyesinden kalktigim gibi agzini yamulturum.Daha agir yazacagim da orda bir Mune var bildin mi? Esin de leylalarda geziyor galiba tovbe tovbe.Cocugu pazardan getirmedik.Hayret bir sey.Ne demek gelmeyeyim? Cehennemin dibine gel. Gorumcene biz yalniz gitmek istiyoruz diyebilirdi pekala.Sen takma bunlari,minik prenses huzursuz olmasin.Saglikla gelsin insallah

Son düzenleme:
cok dogru soluyor bu arkadaas!!! bundan sonra kontrole gıderken sadece eşinle git.. telefonla arayan olursa da acma duymadım dersin. eşinle git sadece

Dogum isini kadin isi olarak goren cok kisi var dolayisiyla hastaneye esinle gitmeni garipsemisler. Siz ses cikarmazsaniz da bu boyle surer gider. Daha kotusu ne dogunca ne de ilk zamanl yine ayni sebrpten babayi yaklastirmazlar. Yerinizde olsam esime onunla gitmeyi cok istedigimi soyler, bir sonraki randevumu da kendim alir kimseye haber vermeden esimle giderdim. Randevuyu hastanede verdilerse de bir sebeple iki gun oncesine alin gidip geldikten sonra grensin herkes. Ben hamileyken kvm de cok istemisti gelmek. Ben buyukletin yaninda karnimi acamayacagimdan (gercekten utanirim) duymazliktan geldim. Hatta bir defasinda annem kv ben gittik. Ben dr odasina tek girdim. Kv anneme soylenmis sen neden gitmedin diye. Annem de muayene ozel birseydir hem peynirdelisi boyle seyleri sevmez demis.
Bunun devamidogum sonrasi da oldu. Yanlarinda emzirme konusu. Bir ara yaptim ayip olmasin diye. Sonra bazi konulardaayipsa da ayip diye dusunup gectim odama kapattim kapimi. Kustuler. Kussunler, sutumun kesilmesinden iyidir.
Bu arada simdi yine hamileyim. Aftik ne dr lafi ediliyor ne de baska konu. Anladilar tavrimi. Bebeginiz hayirli olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…