- Konu Sahibi Perizekaaaali
-
Günaydın arkadaşlar.. 17 haftalik hamileyim bugün yani bi saat sonra kocamla doktora bebegimizi görmeye gidecektik düşük tehlikem oldugu icin 2 aydr kocam girmiyor muayeneye korkuyor kendince bgn girecekti ama mümkünmu gorumcem duymuş gidecegimizi benide alin giderken bide kizida gelecekms sulakece gidecez anlayacaginiz zaten genelinde onla gittim kocamla gidecem dediğim halde israr etti bende gelecem diye oysa bebegimizi görecegiz diye kac gundr heyacanliydik simdi kocam okadar kalabalık girmem ben diğerine dediya bide gelsin bise değil ama benm dusuk riskim var bebegimin sağlığındn oncr cinsiyeti ney erkekmi inşallah erkektir diyor doktor gecen biraz igneleyici konustu kizsa dussunmu ilk once sagligi dedi kiz erkek ne farkeder ya saglikki hayirlu olsun ilk çocuğum sonucta yok kiz cocuga bakmak kolay degilmis herkes bakamazmis yuzumuzu yere egermis allah icin soyleyin karnimdaki sabiye dedigi laflar normalmi ya (
Günaydın arkadaşlar.. 17 haftalik hamileyim bugün yani bi saat sonra kocamla doktora bebegimizi görmeye gidecektik düşük tehlikem oldugu icin 2 aydr kocam girmiyor muayeneye korkuyor kendince bgn girecekti ama mümkünmu gorumcem duymuş gidecegimizi benide alin giderken bide kizida gelecekms sulakece gidecez anlayacaginiz zaten genelinde onla gittim kocamla gidecem dediğim halde israr etti bende gelecem diye oysa bebegimizi görecegiz diye kac gundr heyacanliydik simdi kocam okadar kalabalık girmem ben diğerine dediya bide gelsin bise değil ama benm dusuk riskim var bebegimin sağlığındn oncr cinsiyeti ney erkekmi inşallah erkektir diyor doktor gecen biraz igneleyici konustu kizsa dussunmu ilk once sagligi dedi kiz erkek ne farkeder ya saglikki hayirlu olsun ilk çocuğum sonucta yok kiz cocuga bakmak kolay degilmis herkes bakamazmis yuzumuzu yere egermis allah icin soyleyin karnimdaki sabiye dedigi laflar normalmi ya (
eşin de normal değil ablası da, bi kere eşin demişya o kadar kalabalıkta giremem diye e be adem o zaman söyle ablana gelmesin her kontrole gelmek zorunda mı, ikincisi görümcen söylediği laflarla zihniyetini belli etmiş eşinde aynı aileden çıkma kafa yapıları aynıdır herhalde aşırı muhafazakar bi yapınız var ki kız çocuk için başımızı yere eğer ifadesi kullanılmış, pesss 21.yüzyılda hala neler konuşuluyo
Pardon ama bu konunun muhafazakarlikla ne alakasi var cahillik ile muhafazakarligi karistirmayalim lutfen.bende muhafazakar ajlede buyudum gayet serbest okumamiz icin her imkani onumuze sunan kiz cocuklarina deli olan bi ailem var ustelik cevremdekilerde hep bu ornekte oldugu gibi. Hee arkadasin konusuna gelince haklisiniz kafa yapilari berbat o konuda katılıyorum size.
Canim dememmi dedim herseye surat yaptiklari icin anlayisli olmak zorunda olan ben oldum ne güzel ya ablam alingan deyip cikiyor işin içinden bende alingan olcam artk. Bide kocam hep kiz istedi kendi biraz sinirli ve yorms annesini oğlum olmasin kizim olsn huzur versin bana dedi. Ailesi erkek diyor israrla tobe hasa ben yaratiyorum ya. Bebeğim hissediyor biliyorum ama üzülmemek elde değil ki her birini ayri idare ediyorm annesi alingan ablasi alingan yigeni hassas bu ne ya ben esimle aram bozulmasn diye susuyorum aman evlendik bebegimiz olacak kucuk seylere takilmayim diyorum ama olmuyor işte
Bebeğim cok şükür saglikli 200gram tehlikemde gecmis minik tekmelerde atiyor ve kizim olacak:)) kocama bende sinir oluyorum bu en güzel seyden kendini mahrum birakiyor suan hic biseyin önemi yok kizimin kalp atışını duydum hareketlerini gördüm ya :))
Ayrica kizimin basimi egmesini söylemekle gorumcem ve k.v cok terbiyesiz konustu bende ayni seyi sizindr kiziniz var diye versem ayni seviyede olmayacammi ne bilim allah korkum var karnimda bebgim varken ne birinin kizina laf soylerim nede kinarim kimin basina ne gelecegini sadece Allah bilir.. hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.
Yorumlariniz için teşekkür ederim arkadaşlar bide inşallah hayir demesini öğreneceğim :)
Bebeğim cok şükür saglikli 200gram tehlikemde gecmis minik tekmelerde atiyor ve kizim olacak:)) kocama bende sinir oluyorum bu en güzel seyden kendini mahrum birakiyor suan hic biseyin önemi yok kizimin kalp atışını duydum hareketlerini gördüm ya :))
Ayrica kizimin basimi egmesini söylemekle gorumcem ve k.v cok terbiyesiz konustu bende ayni seyi sizindr kiziniz var diye versem ayni seviyede olmayacammi ne bilim allah korkum var karnimda bebgim varken ne birinin kizina laf soylerim nede kinarim kimin basina ne gelecegini sadece Allah bilir.. hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.
Yorumlariniz için teşekkür ederim arkadaşlar bide inşallah hayir demesini öğreneceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?