güneş çarpması hint bülbülü

aycan21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
3.484
1.229
248
Hint bülbüllerimi güneş çarpmış.biri öldü biride kafesin dibinde hareketsiz duruyor.yavruları yaşıyor hiç etkilenmemiş.kuşuma nasıl yardım edebilirim,gagasını açamıyorum.

Su içirmeye çalışın şırıngayla..Biraz spreyleme usulü su püskürtün üzerine..
Bilemedim..Epey de geçmiş olayın üzerinden ama......
Haber verin olur mu..

Su içirmeye çalışın şırıngayla..Biraz spreyleme usulü su püskürtün üzerine..
Bilemedim..Epey de geçmiş olayın üzerinden ama......
Haber verin olur mu..
kendi kendine su içti yavrusunun ısrarı didiklemeleriyle ama hala titriyor.inşallah sabaha biraz düzelir.

kendi kendine su içti yavrusunun ısrarı didiklemeleriyle ama hala titriyor.inşallah sabaha biraz düzelir.
Aslında sıcak tutulaması lazım bu durumda..Kafesi hava alacak şekilde bir örtüyle sarsanız..
Su püskürtün demiştim ama o güneş çarpmasından hemen sonrasında olmalıydı..
İnşallah düzelir minik...

Aycan nasıl oldu kuşun durumu?

Aycan nasıl oldu kuşun durumu?
eşinin hasretine dayanamadı öldü galiba.eşinin başında bağırıp çırpınıyordu onu kafesten aldıktan sonra sessizleşti.sabahta ölmüştü.kızları yaşıyor.

eşinin hasretine dayanamadı öldü galiba.eşinin başında bağırıp çırpınıyordu onu kafesten aldıktan sonra sessizleşti.sabahta ölmüştü.kızları yaşıyor.
Ah canım ya:KK43:
Başın sağ olsun..

Yavruların bulunduğu kafesi dezenfekte et bana kalırsa,nolur nolmaz diye..
Oluyor bazen böyle şeyler maalesef..

Ah canım ya:KK43:
Başın sağ olsun..

Yavruların bulunduğu kafesi dezenfekte et bana kalırsa,nolur nolmaz diye..
Oluyor bazen böyle şeyler maalesef..
çok sağol hayat enerjimizdi onlar bizim çok üzgünüm.bir tane yavruları var onada iyi bakmaya çalışıyoruz.

:((((( başın sağolsun. Dostları kaybetmek çok zor.
çok sağolun,keşke hiç sorumluluklarını almasaydık.ben rahatsızdım Bi kaç aydır eşim bakmaya çalıştı,bizim yüzümüzden acı çekerek öldüler çok pişmanım evde kuş beslemek hiç mantıklı bişey değil.yavruyuda,diğer iki kardeşini yeğenlere göndermiştim onuda gönderdim,orda daha mutlu daha iyi bakılıyor.vicdan azabı çekiyorum çok üzgünüm,fotoğraflarına baktıkça içim yanıyor.

Back
X