Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba Arkadaşlar,
Kullanımı rahat , şık ve kaliteli olarak hangi güneş gözlük markalarını tercih ediyorsunuz? Ben Ray-Ban kullanıyorum.Peki sizler?:dance:
roberto cavallinin çok güzel modelleri var ben kullanıyorum çok memnununm ve tom ford a da bakabilirsiniz saymaya kalkarsak her zevke göre farklı markalar var benim kullandıklarım bunlar ve ilaveten prada
DE VALENTİNO gözlüğünüde bn kullanıyorum çok memnunum geçen sene almıştım herkese tavsiya ederim ayrıca polarize özellikli olanı alırsanız yoldaki parlamalar gözünüzü almaz
lens kullandiğim ve yazın kuruduğu için modelden çok camların kalitesi önemli benim için
loewe, ray-ban, roberto cavallli den çok memnunum başkda gözlüğüm yok zaten
yıllar önce versaceden bi okadar para verip aldım şimdi daha büyükleri moda oldu hala kullanıyorum memnunum ama daha büyük alsam dahamı iyi olurdu diycem ama ozamanda onlar yoktu jeyyar