Güneş gözlüğünüzün markası ne?

Calvin Klein canım benimkide geçen sene çok güzel bi kampanya denkgeldi 485 den 150 ye düşmüştü öyle aldım.

bugun vogue aldım sıyah kenarları kalın ve taslı modelını tam bulamadım netten resım atarım ırı mask tıpı cok ıcıme sındı

plajda takmak ıcın cakma alcam cunku raybanımın ustune oturmustum :) camları yurtdısından geldı

valla veremem öyle bir sürü para bir günes gözlügüne nedense (((
pek kullanmam zaten genelde sacima takarim, karsimda birisi günes gözlügü ile benle sohbet ederse uyuz olurum havali sey

klasik ray-bon resim eklemeyi bilmiyorum indirimde 260 dı sanırım

hawk polerize olan ingiliz malı diye biliyorum 4 yıldır kullanıyorumm harika bişi 190 milyona indirimden almıştık koçişle....... o zaman evli değildik tabe............

ben de geçen sene 700 dü yaz sonu 350 ye aldım, yves saint laurent çok memnunum, çok hafif ve şık... burdakinin kahverengisi ve metalleride altın rengi. Şuan arabada resmini çekemedim netten koydum.

valla veremem öyle bir sürü para bir günes gözlügüne nedense (((
pek kullanmam zaten genelde sacima takarim, karsimda birisi günes gözlügü ile benle sohbet ederse uyuz olurum havali sey

Bence çok yanlış düşünüyorsun. Güneş gözlüğü çok önemli bişeydir ve benim için gözlerim, 200- 300 liradan daha değerlidir. O 5-10 liralık plastik gözlükler gözlerine neler yapıyor biliyormusun? Bir kere aldığın gözlük UVA - UVB ışınlarını geçirmemelidir. Yoksa faydası değil zararı olur. O sahte gözlükler de de hepsi bu ışınları geçiriyor. helede araba kullanan bir insan kesinlikle güzel ve kaliteli bir gözlüğe sahip olmalıdır.
Ama şu konuda sana sonuna kadar katılıyorum ki bende gözünde gözlükle benle konuşan birinden hiç hoşlanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…