Güneş gözlüğünüzün markası ne?

benim ki de garbino kızlar geçen yaz 180 e almıştım. bu yaz abim bvlgari aldı bana hediye siyah kemik ama diğer gözlüğümü daha çok beğeniyorum resmini eklerim

benim exxes
ama mango"da yeni sezon gözlüklerini gördüm, hem çok şık hem çok uygun.Bir tane siyah var ki bayıldımmmmmsengözlerimebaksanab

gıorgı armanı geçen sene eminönünde gözlükçüler çarşısından almıştım 475 iken 150 liraya almıştım gözlük almak isteyenlere eminönü yeni caminin arka tarafında kocaman gözlükçüler çarşısı var hepsi orjinal her marka var ve piyasanın altında alabiliyosun çok pahalı modelleride var mutlaka uğrayın derim en az 50 dükkan var

Orjinal fotoğrafını bulamadım nette, ben alalı en azından 3 sene oluyor, o yüzden sanırım. Çok severek kullandığım bir gözlük Gf Ferre

Bu bana çok yakışmıyor bence, ama sevgilim aldığı için kullanıyorum :1rolleyes: Rayban

Güneş olsun olmasın, hava kararmadığı sürece gözlüksüz çıkmam, benim en önemli parçam gözlüğüm sengözlerimebaksanab

Güneş gözlüğüm Ray-Ban.. Metal çerçeveli.. Geçen sene 300 liraya almıştım.
Bu sene de exess aldım. Çerçevesi kemik,siyah...

canim bu konuda sana kesinlikle katiliyorum, bende zaten 2-3 liralik gözlük kullanmiyorum ama illa marka olmali iolla rayban olmali dior olmali bilmem ne olmali illa su markali olmali demiyorum, basit markadan ama camlari UVA-UVB li olandan kullaniyorum

osse kullanıyorum ilk ve tek gözlügüm 3sene önce 150ye almıştım .bidaha alırsam eger dha iyi bi markadan almayı düşünüyorum

osse kulanıyorum mükemmelll daha önce bi cok markalı gözlük kullandım ama osse aldıkdan sonra diğerlerini hiç kullanmadım süper cok iyi ışık kırıyo seklide güzel paris hiltonun gözlügünden ölesine gözlükcüme gitmiştim gözlüğümü parlatmak için orda bana bi gözlük denettiler osse saclarda sarı ordaki müsteriler paris hilton gibi oldun aynı dediler-tatlicadiarzu- bende hemen aldım ama iyiki almısım cok memnunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…