- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.142
- 83
- Konu Sahibi BirVarmisimBirYokmusum
-
Kızımın adı GüneşMerhaba. Isim karakteri etkiler mi bilmiyorum ama Güneş isminde tanidiklariniz varsa karakterleri nasl oluyor?Genellemek hatadr belki ama merak ettim. Bir de cok konu var biliyorum ama kiz ismi onerisi alablr miyim? Mina,lila,alya bu tarz degil ama..dogayla ilgili olablr. Kisa bi isim olabilir. Fikrinizi paylasrsanz sevnrm. Oyku veya Ezgi isimleri de alternatf bzm icin ama anlaşıldığı uzere kafamda hepsi uçuşuyor :) Yardim eder msnz?
Kızımın adı Güneşiyi ki güneş olmuş güneş gibi gerçekten bilgili ışık saçıyor maşallah herkesin evladı bilgili saygılı efendi olsun çabuk kavrıyor herşeyi ve şimdi bir kardeşi gelecek hayırlısıyla şimdiden kardeşim de kardeşm diyor tam bir güneş ana bence güneş tek başına herşeyi kapsıyor
Masallah ya ne guzelEn yakın arkadaşımın kızı Güneş:)
Özgüveni yüksek pırıl pırıl minnoşum
Tipleri iyi ama huylari mi fena dyosunuz :)Hm. Ortak bi yönleri var mi sevmedgnz? Sizi onlardan uzak tutan?Kuzenim, kuzenimin kızı, bir kız -bir erkek arkadaşım ve eltimin yeğeni güneş. Hepsi de sarışın ela gözlühiçbiriyle pek samimi değilim
Yok hayatım hepsi şuan iyi mevkide karakterli kendini yetiştirmiş insanlar. Malesef hayat koşuşturmacasında işimize ailemize kendimize de zaman ayıramadığımızdan samimi olmaya fırsat olmadı. Hepsini severim. İnşallah sizin evladınız da Salih,saliha bir evlat olacaktırMasallah ya ne guzel.. Allah bagislasin yavrulari. hic esmer olup da adı Gunes olan var mi bu orneklerden? Bizden muhtemeln esmer bi cocuk olur :) adının Güneş olması garipsenir mi acaba :)
Tipleri iyi ama huylari mi fena dyosunuz :)Hm. Ortak bi yönleri var mi sevmedgnz? Sizi onlardan uzak tutan?
Bu arada cvplar icin cok tesekkur ederim sagolun
Yaa :) nasil da yanlis yorumlamsm pardon. Guzel dilegnz ve cvplarnz icin cok tesekkur ederim. Sagolun⚘Yok hayatım hepsi şuan iyi mevkide karakterli kendini yetiştirmiş insanlar. Malesef hayat koşuşturmacasında işimize ailemize kendimize de zaman ayıramadığımızdan samimi olmaya fırsat olmadı. Hepsini severim. İnşallah sizin evladınız da Salih,saliha bir evlat olacaktır
Karakterleri nasl szce? Ortak ozellikleri var mi acaba?Halamın kız ve de yaz okulundan arkadasimin adıdir
Sarisinlara cok yakisyordur. Bizden esmer cikinca Gunes garip mi olur acabaGüneş koymak istemistim ben eşim koydurmamisti. Güneş diye bir tanıdığım vardi sarışın, sakin birisiydi. Doğayla iç içe, nehir ırmak, mevsim, yağmur güzel bence.
Bilmem bir sebebi yok aslında ben nehir, güneş, birce gibi alternatifler sundum, nehir olsun dedi.Sarisinlara cok yakisyordur. Bizden esmer cikinca Gunes garip mi olur acabaEşiniz niye istemedi bu ismi?
Anladm. Allah bagislasn yavrnuzu. Tesekkur ederim cvp icin..Bilmem bir sebebi yok aslında ben nehir, güneş, birce gibi alternatifler sundum, nehir olsun dedi.
Merhaba yeğenimin adı güneş o kadar guzelki ve çok hazır cevap çok zeki korkusuz çok cesur ve çok anaç gerçekten 6 yaşında daha ama kedi besliyo bütün sorumluluğunu almış kedininMerhaba. Isim karakteri etkiler mi bilmiyorum ama Güneş isminde tanidiklariniz varsa karakterleri nasl oluyor?Genellemek hatadr belki ama merak ettim. Bir de cok konu var biliyorum ama kiz ismi onerisi alablr miyim? Mina,lila,alya bu tarz degil ama..dogayla ilgili olablr. Kisa bi isim olabilir. Fikrinizi paylasrsanz sevnrm. Oyku veya Ezgi isimleri de alternatf bzm icin ama anlaşıldığı uzere kafamda hepsi uçuşuyor :) Yardim eder msnz?
Yaa ne guzel valla isme iyice isindim burdaki yorumlar sayesnde..Allah bagislasin..insallah bahtlari da cok guzel olsun..sagolun cvp icinMerhaba yeğenimin adı güneş o kadar guzelki ve çok hazır cevap çok zeki korkusuz çok cesur ve çok anaç gerçekten 6 yaşında daha ama kedi besliyo bütün sorumluluğunu almış kedinin
Amin inşallah hepimizin çok sağolYaa ne guzel valla isme iyice isindim burdaki yorumlar sayesnde..Allah bagislasin..insallah bahtlari da cok guzel olsun..sagolun cvp icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?