Bioderma, Missha, Solante, Ducray güneş kremlerini kullandım, arada Darphin de vardı ama onu sadece bir tüp kullandım.
Cilt tipim karma, alın bölgem yağlı olarak.
Güneş lekeniz varsa olan lekenin gitmesi ve yenilerinin oluşmaması için ennnnn güzeli Ducray Melascreen.
Solante beyaz tenli olduğum halde bende kireç gibi kaldı yüzümde, kalıp gibi his bıraktı hep, verdiğim paraya çok üzülmüştüm.
Missha kalp ben, seri olarak hatırlayamam ama sarı kapaklı, mavi kapaklı ve ciltte toz tutulmasını azaltan beyaz seriyi kullandım. Hepsinden ayrı ayrı memnun kaldım, asla parlama yapmadı, beyaz kalmadı, çabuk emildi vs.
Eczacımı severim, Bioderma ciddi indirimdeydi, 70 mi 75 tl mi hem de puanlı olarak, onun ısrarı ile aldım 2 tane Bioderma Aquafluid. oldukça akışkan, çabuk emiliyor, iyi yedirilirse beyaz kalmıyor, ama ayna karşısında olmadan sürünce tazelemek için mesela, bölge bölge beyaz kalıyor, ayna şart (Missha'da bu sıkıntı yok). Bir de birkaç saat sonra alın bölgem yağlanıyor, Missha ve Ducray'de bu durum yok.
Kısaca eldeki stok bitince Missha'ya geri dönerim, kahverengi lekeler çıkarsa Ducray'e geçerim.