Lekeler, Çiller Güneş lekelereni geçirmek adına bi fikriniz varmı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

1010_s

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
18
8
Malum yaz geldi,cildimde 2.cocuğumdan sonra suratımın belirli noktalarında güneş lekeleri oluşmaya başladı.Ve ben bu lekelerden çok rahatsızım kendimi kötü hissediyorum.Bişey deneyip iyi sonuç alanlar bitkisel yada ilaç kullanıp memnun olanlar yardım edebilirlerse mutlu olurum,şimdiden çok teşekürlerHoppa

Eklentiler

• 1544420_1597672703832290_2260703379376493306_n.jpg
    1544420_1597672703832290_2260703379376493306_n.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 110
  • 11220114_1597672670498960_5046194814916440134_n.jpg
    11220114_1597672670498960_5046194814916440134_n.jpg
    103,9 KB · Görüntüleme: 127
Malum yaz geldi,cildimde 2.cocuğumdan sonra suratımın belirli noktalarında güneş lekeleri oluşmaya başladı.Ve ben bu lekelerden çok rahatsızım kendimi kötü hissediyorum.Bişey deneyip iyi sonuç alanlar bitkisel yada ilaç kullanıp memnun olanlar yardım edebilirlerse mutlu olurum,şimdiden çok teşekürlerHoppa
Gecmis olsun..

Konuyu ilgili bolume tasidim bilginizeeee

Malum yaz geldi,cildimde 2.cocuğumdan loosonra suratımın belirli noktalarında güneş lekeleri oluşmaya başladı.Ve ben bu lekelerden çok rahatsızım kendimi kötü hissediyorum.Bişey deneyip iyi sonuç alanlar bitkisel yada ilaç kullanıp memnun olanlar yardım edebilirlerse mutlu olurum,şimdiden çok teşekürlerHoppa
sizin cildiniz,benim cildimden gayet iyi bnmki dahada beter bugun bir video izledim yogurt karbonat limon kararisimi haaftada 2 gun uygulayin diyor ben deniyecegim sonuclari yazarim krem zorrr cnm bnm kullanmadigim kalmadi:KK43:

sizin yüzünüz yine iyi ya bende koyu kahve renginde küçük benler var :KK43: :KK43: nefret ettim o benlerden.. biri yüzüme dikkatlice bakınca kötü hissediyorum :KK43: aslında ben degilmiş benimkiler çilmiş yazın da artıyor :KK43:(((

Güneş lekeleri ne yapsanızda gecmıyor kabullenıp kendımızı sevmeye devam etmek lazım ben alnındaki güneş lekesine neler denediğimi saysam estetık merkezi dermatolag ve bıtkısel aklınız ne geliyorsa denesem ama gecmedı hafıf geçer gıbı oluyor gene aynısı oluyor bır tek lazer yaptırmadım onuda doktor onunla bıle leke rengi açılır bıraz dedi bende bulaşmadım bu yüzden

Ilk önce güneş lekesi olmasını istemiyorsanız muhakkak yüksek korumalı güneş koruması kullanın. Ve güneşlenirken terlediğiniz yerleri silip tekrar kremi uygulayın. Çünkü benim lekelerim terlemem sonucu oluştu :KK43: lekeler için bi çok şey yaptım ama en etkili olanını yazıcam size :) ilk önce iki günde bir, pişirip süzdüğünüz türk kahvesinin içine zeytinyağı koyun ve onunla özellikle lekeli bölgelere çok bastırmadan peeling yapın ve hemen yüzünüz kurumadan (bence bana en iyi gelen bu oldu :) ) eczaneden aldığınız evigen e vitamini ve bepantene serumu karıştırıp sürün. Ben bu tarifi akşam yapıyorum güneş görmemesi için. Lekeler kapatıcı sürmeme gerek kalmayacak şekilde azaldı :-) ayrıca arada elma sirkesi sürmenizi de tavsiye ediyorummm :)) umarım sizlere de faydası olur, şimdiden kolay gelsin hanımlar :))

pirinc maskesi ve peelingi. cok basit
hani pirinci bekletip yikadiktan sonra kalan beyaz su var ya o suyu dinlendiriyoruz. icindeki pirinc nisastasi dibe coktukten sonra uzerinden kasikla suyu aliyoruz. kremsi kivamda bisey kaliyor. o kremsi pirinc nisastasini maske misali yuzunuze uygulayin. yani lekeli yere de uygulayabilirsiniz sadece, kuruduktan sonra peeling yapar gibi dairesel sekilde ovarak aritip yikayin ama sabunlaamayin sadece su ile yikayin. pirinc renk acicidir. yara, sivilce, gunes vs gibi lekelere birebir. haftanin 4 gunu falan duzenli yaoarsaniz fayda sagliyor. ki tum yuzunuze de uygulayabilirsiniz gercekten faydali. pirinc ciddi bir renk acici

sizin yüzünüz yine iyi ya bende koyu kahve renginde küçük benler var :KK43: :KK43: nefret ettim o benlerden.. biri yüzüme dikkatlice bakınca kötü hissediyorum :KK43: aslında ben degilmiş benimkiler çilmiş yazın da artıyor :KK43:(((
Msj yazmak icin baktim ama ulasamadim size?

bendeki lekeler daha hafif ama uyguladığım yöntemi yazayım

elma sirkesi ve gül suyunu karıştırıp lekelere sürüyorum. yarım saat sonra yıkıyorum.
lekelerde açılma oldu bayaa. bi deneyin isterseniz

pirinc maskesi ve peelingi. cok basit
hani pirinci bekletip yikadiktan sonra kalan beyaz su var ya o suyu dinlendiriyoruz. icindeki pirinc nisastasi dibe coktukten sonra uzerinden kasikla suyu aliyoruz. kremsi kivamda bisey kaliyor. o kremsi pirinc nisastasini maske misali yuzunuze uygulayin. yani lekeli yere de uygulayabilirsiniz sadece, kuruduktan sonra peeling yapar gibi dairesel sekilde ovarak aritip yikayin ama sabunlaamayin sadece su ile yikayin. pirinc renk acicidir. yara, sivilce, gunes vs gibi lekelere birebir. haftanin 4 gunu falan duzenli yaoarsaniz fayda sagliyor. ki tum yuzunuze de uygulayabilirsiniz gercekten faydali. pirinc ciddi bir renk acici
ben de deneyeceğim.çok leke yok ama ..Teşekkürler :)

X