• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güneş Lekeleri için q switch nd yağ lazer yaptırdım :(

Oxxanna1981

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2014
6
0
36
Muğla
Dün İstanbul'da ünlü bir dermatologda ,yüzümdeki çil şeklinde olan güneş lekelerim için q switch nd yağ lazer ile işlem yaptırdım.Epey canım yandı ,önce su toplar gibi şişti yüzüm ,akşama geçti kızarıklık ve şişlikler.Şu an yüzüm kızamık geçirmiş gibi leke leke , koyu hem de kahverengileşti atış yapılan yerler.Doktor 10 gün böyle olacak dedi,sonra kabuklanıp dökülecekmiş o koyu lekeler. Bilmiyorum nasıl olacak ?? Aranızda yaptıran var mı ? Ben DR.Arda Katırcıoğlu'nda yaptırdım .Nişantaşı'nda Mia Plast klinikte.

Gecmis olsun tebrikler iyi cesaret etmissin yuzde birde umarim cok guzel olur cnm

Saglik ve afiyette kal 🌹

10 gün icinde kabuklar döküldü , cildim çok iyi oldu.ama bir hafta kadar sonra lekeler çok daha koyu şekilde geri geldi.doktorum normal , gecer dedi ama ben başka bir doktora gittim , normal değilmiş bu durum .yüzüm PIH olmuş, Prp denilen bir tedaviye başladık simdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Prp'nin ilk seansını yaptırdım bir ay önce , cok iyi sonuç aldıgımı söyleyebilirim kesinlikle. 2 seans daha var , umarım geçecek lekelerim.Dr.GÜNEŞ ERTÜRK bu işi biliyor kesinlikle,şiddetle tavsiye ediyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaşlar,yorumları okuyunca korktum gerçekten.
benim de dr.arda katırcıoğlu na 1 hafta sonra randevum var.Oxxanna1981 şuan durum nasıl.tavsiye etmiyor musun.o kadar para verip memnun kalmamak sıkıntı.yardımcı olursanız sevinirim

merhaba arkadaşlar,yorumları okuyunca korktum gerçekten.
benim de dr.arda katırcıoğlu na 1 hafta sonra randevum var.Oxxanna1981 şuan durum nasıl.tavsiye etmiyor musun.o kadar para verip memnun kalmamak sıkıntı.yardımcı olursanız sevinirim

Siz yaptırdınız mı ? durumunuz nasıl lekelerden kurtuldunuz mu? Tavsiye eder mısınız?

merhabalar bnde arda beya güneş lekeleri için gideceğim randevu aldım . yaptırıpta memnun kalan var mı ne kadar para ödediniz acaba.

güneş ertürke sivilce izi için gitmiştim lazer yapmıştı 5 seans hiç bişey düzelmedi üstelik tüyler oluştu . haram olsun param ona

Dün İstanbul'da ünlü bir dermatologda ,yüzümdeki çil şeklinde olan güneş lekelerim için q switch nd yağ lazer ile işlem yaptırdım.Epey canım yandı ,önce su toplar gibi şişti yüzüm ,akşama geçti kızarıklık ve şişlikler.Şu an yüzüm kızamık geçirmiş gibi leke leke , koyu hem de kahverengileşti atış yapılan yerler.Doktor 10 gün böyle olacak dedi,sonra kabuklanıp dökülecekmiş o koyu lekeler. Bilmiyorum nasıl olacak ?? Aranızda yaptıran var mı ? Ben DR.Arda Katırcıoğlu'nda yaptırdım .Nişantaşı'nda Mia Plast klinikte.
merhaba ben leke tedavisi için Arda beye gitmeyi duşunuyorum , sonuç nasıl yüzünüzde bir problem oluştu mu

Merhaba.Mesajınızı geç farkettim kusura bakmayın Arda beyin mahvettiği cildimi Güneş hanımın uyguladığı tedavilerle iyi duruma getirebildik çok şükür.Esmer tenli olduğum için dıştan uygulanan işlemler risk taşıyormuş, o yüzden içten tedavi uyguladık.3 seans prp yaptırdım , bir yıl aradan sonra da 6 ay aralıklarla mezolift -mezoterapi uyguladık.bi de Güneş hanim kendi karar veriyordu yöntemlere , ona bıraktım kendimi.Şu an cildim oldukça iyi durumda.Bu yıl da Prp yaptırıcam en yakın zamanda . Cildi içten beslemek ve sabretmek beklemek gerekiyor.Zamanla cilt kendini düzeltiyor zaten.siz ne yaptınız ? Arda bey'e gittiniz mi ?

merhaba ben leke tedavisi için Arda beye gitmeyi duşunuyorum , sonuç nasıl yüzünüzde bir problem oluştu mu
Problem oluştu hem de ne kötü oldu Eski lekelerin dah fazlası oluştu .Ama Güneş Ertürk sağolsun sorundan kurtadı beni. Esmer tenliysen asla dışardan uygulanan bir tedavi yaptirma derim.Benim tavsiyem MD Klinik Güneş Ertürk'e de bi uğra görüş derim.Tarafsız şekilde cildine yorum yapsın.Karar senin yine de.

Merhaba.Mesajınızı geç farkettim kusura bakmayın Arda beyin mahvettiği cildimi Güneş hanımın uyguladığı tedavilerle iyi duruma getirebildik çok şükür.Esmer tenli olduğum için dıştan uygulanan işlemler risk taşıyormuş, o yüzden içten tedavi uyguladık.3 seans prp yaptırdım , bir yıl aradan sonra da 6 ay aralıklarla mezolift -mezoterapi uyguladık.bi de Güneş hanim kendi karar veriyordu yöntemlere , ona bıraktım kendimi.Şu an cildim oldukça iyi durumda.Bu yıl da Prp yaptırıcam en yakın zamanda . Cildi içten beslemek ve sabretmek beklemek gerekiyor.Zamanla cilt kendini düzeltiyor zaten.siz ne yaptınız ? Arda bey'e gittiniz mi ?

ardabeye daha rendavu vermediler arayacaklar beni ama sanırım şimdi ona gitmekten vaz geçtim iyi bir doktor araştırıyorum bir kaç doktor ile konuştum en ünlü olan doktorlar 10.000 tl arası fiyat çikartiyorlar . benim bütçemi aşar. ben de estetik mağduruyum o yüzden iyi araştırmam lazım yok mu bu koskoca türkiyede işinin professionali olan bir doktor aylardır doktor doktor geziyorum inancımı yıtırdım biri paragöz biri tecrübesiz biri bilmem ne sanki bizim yüzümüz onlar için bir hiç

Ben yaptırdım kesinlikle tavsiye etmiyorum Arda Katırcıoğlunu. Yıllar geçti hala yüzümde lekeler var, bırak onu bir doktor benle çili ayırt edemez mi!!! Cevabıda hazır kış günü güneşe çıkmışım, saçmalıyor.

Back
X