Cilt Bakımı Ürünleri Guneş lekesi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
canım bende de var güneş lekesi, cildiye ye gittim, differin,hipokort,expıgment verdi, üçünü karıştır geceleri sür, 3 ay kullan geçmezse kimyasal peeling yaparız dedi. kullandım ama hiç fayda etmedi. bende aynı dertten yakınıyorum yumurta akı iyi geliyor diye duymuştum, ama denemedim. deneyen varsa bilgilendirirse bizi sevinirim.

tam ismini cismini nasil bir ambalaji oldugunu umkunse resmini atarmisiniz?
bende fazla yok cok sukur ama yazin genelde oluyor

tam ismini cismini nasil bir ambalaji oldugunu umkunse resmini atarmisiniz?
bende fazla yok cok sukur ama yazin genelde oluyor
Üzerinde bir ambalaj yok benim aldıklarımda. Ayvalık'ta sabuncular var, köylü pazarlarında falan da satılıyor. Kendileri yapıyormuş. Sadece jelatine sarılmış sarı bir sabun.

lekelere limon iyi geliyor ama buna güneş lekesi dahil mi bilmiyorum eğer gunluk hayatta kapatıcı olark kullanmak istediğin bi şey varsa kryolan kapatıyomuş diye duydum

Aman aman canim, limon kullanmayin sakin su yaz aylarina girerken.
Limon gecirebiliyo ama yaz aylarinda surup cikinca gunesin etkisiyle kat kat cogaltiyor.
Gunese cikilmamali limon surdukten sonra.
Ben yaptim pismanim su an.

Nereden bulanılrım bu sabunu peki

Doktor bulunurum bır sekilde ama gercekten mezoterapıyle kesın geçermı derdım o

Tabii geçer, ben kendim canlı şahidiyim. Resmen 5 yaş gençleşti arkadaşım :) Ama iyi bir yer bulman lazım. Araştır iyice, önemli olan o yüzüne enjekte ettikleri vitaminler onlardan çalanlar çok oluyor.

Ah canım ben ılk önce bır doktora gıttım expigment verdı 2 ay kullandım cok kötü oldu baktım doktor benı tedavı edemeyecek baska doktora gıttım oda eczanede bır krem yaptırdı onunda 1 ay kadar kullandım daha kötü oldu tabı yanı gecmedı soyuldu döküldü kızardı ama geçmedı daha belli sankı o doktor bana lpl yada yuz mezoterapisi yapalım dedi ama araştırıp geleyım dedım fakat bu dedıleroylede 100 de 100 gectı dıyen yok ben ne yapacagım ya yazda gelıyor daha belli olacak sımdı

Tabii geçer, ben kendim canlı şahidiyim. Resmen 5 yaş gençleşti arkadaşım :) Ama iyi bir yer bulman lazım. Araştır iyice, önemli olan o yüzüne enjekte ettikleri vitaminler onlardan çalanlar çok oluyor.
Arkadaşının yanı kesin geçitimi guneş lekesı amcana rica etsem kac seans yaptırdı ve ne kadara mal oldum öğrenip bana bılgı verebılırmısınız cok teskkur ederım

bana da 2 seans ta geçer dedi ama, ben cesaret edemedim açıkçası kimyasal peeling yaptırmaya

limon sabunu :
  • Yağlı ciltler için ideal bir temizleyicidir.
  • Limon sabunu köpüğü ile yapılacak friksiyon ayak ve el nasırlarına etkilidir.
  • Cilde parlaklık ve yumuşaklık verir.
  • Baş ağrılarını ve vücut ağrılarını keser.
  • Çil ve güneş lekelerinde faydalıdır.
  • Cilde parlaklık ve yumuşaklık verir.
keçi sütü sabunu :
  • Anne sütüne en yakın süt olan keçi sütü en hassas ciltlerde bile kullanılabilir.
  • Her türlü cilt lekelerine (sivilce, çil, güneş lekesi, doğum lekesi) karşı etkilidir.
  • Cildi, bakteri ve kimyasal maddelere karşı korur.
bunlarda yarıyomuş kızlar denicem bnde

Arkadaşının yanı kesin geçitimi guneş lekesı amcana rica etsem kac seans yaptırdı ve ne kadara mal oldum öğrenip bana bılgı verebılırmısınız cok teskkur ederım

Ama o İstanbul'da yaptırdı, onun yaptırdığı kişiye Ankara'dan gelip yaptıran vardı. Ben gördüğümde 4. seansdı ve ciddi anlamda değişiklik vardı. Yüzü çökmüştü onun çok kötü günler geçirmişti. Gözümle gördüm yani. Bu mezoterapiyi yapan kişi, 45 yaşında görsen yüzü 35 lik gibi. :) Seans ücretleri de uygundu diğer yerlere göre. Ben öğrenir mesaj atarım sana.

Beklıyorum canım öğrenırsen mutlaka benı bılgılendır lekeleri gectımı peki

İbrahım sarcoğlunun bırde soya fasulyesıyle yapılan önerısı vardı lekeler ıcın ama ben ınanmıyorum ya bıtkısel şeylerle gecsın bı lekeler

bana da 2 seans ta geçer dedi ama, ben cesaret edemedim açıkçası kimyasal peeling yaptırmaya
Kimyasal pelıngden bende korkuyorum açıkcası lpl yada mezoterepi ıstıyorum ama kesın gectı dıyen bı yorum hıc bulmadım şimdiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…