Sivilce için değil ama ben göz kenarım da güneşte oluşmuş bir lekeden çok müzdariptim...Kahverengi ve genişti...Güneş gözlüğümün dışında kalan yerde üç yıl kadar önce başparmağımın tırnağı genişliğin de leke gün geçtikçe koyulaşıp yer etmişti..Leke kremi,maske,neler neler diyeyim ...günlük Güneş kremim de sürülmeden güne başlanmadı ben de....Yani geçen aya kadar pes etmiştim artık......Sonra tam cilt bakımı yaptırmak için güzellik merkezinden randevu aldım derken o gün bir şey sebep oldu vazgeçtim.....Sonra roc ürünleri ile tam bir set ile düzenli Bakım yaptım...Şu an gözle görülür lekede ton açıldı ,çevresi düzeldi,ve cildim muhteşem derecede düzene girdi.....Roc yüz temizleme jeli cildimi yıkıyorum...Roc yüz temizleme toniği ile kurulacağım cildi arındırıp,gözeneklerimi sıkıştırılıyorum ....Roc nemlendirici krem cildimi nemlendirip ,üstüne Roc güneş kremini sürüyorum ....En son göz bakımı için Roc göz kremi ile bakımı tamamlıyorum....bir ay da çok memnun kaldım...eski sivilce lekemde alnımda nerdeyse yok oldu bakım ile herkese tavsiye ederim...Bu ürünü tüm cilt tipleri için farklı ürün yelpazesi var ,ben memnun kaldım devam ediyorum...Lekeler için deneyin derim....